ErvaringenSite

  Ervaringen Sprookjescamping

  Hoe beviel het de koningen, koninginnen, prinsen, prinsessen, ridders, kabouters, elfjes en draken op deze kindercamping in Rheeze, vlakbij Hardenberg in Overijssel? Hier lees je de reviews van hun ervaringen. Of was je er een van hen en wil je graag toekomstige campinggasten helpen bij het maken van hun keuze? Schrijf dan vandaag nog een recensie met jouw beoordeling. Jouw mening telt!

  Sprookjes bestaan

  Ieder kind weet dat natuurlijk al, maar de papa’s en mama’s lijken dat ergens te zijn vergeten. Gelukkig zijn er in België tal van themaparken en aanverwanten om die rare volwassenen daar weer aan te herinneren. Voor langdurige behandeling van ongelovige ouders en grootouders, zou een vakantie op een themacamping een optie kunnen zijn.

  Als je geen zin hebt om als een echte heks te koken in een ketel, kun je altijd nog buiten de tent eten

  Op die betoverende camping

  Maar op zo’n moment willen vaders en moeders wel een paar dingen weten, want waarschijnlijk is hun kroost onder de tien jaar. Dan wil je als ouder natuurlijk wel zeker zijn dat de plek kindvriendelijk is. Het is natuurlijk ook handig als het veld toegankelijk is voor caravan of camper. En als je geen tent wilt opzetten, wil je waarschijnlijk weten of er accommodaties te huur zijn. Hoe zit het trouwens met de activiteiten en de faciliteiten? Is er genoeg recreatie aanwezig om de kinderen lekker bezig te houden en te vermaken? Wat voor activiteiten worden er vanuit de camping zelf georganiseerd? Een zwembad of waterspeelparadijs is zeker welkom in de zomer. Tenzij ze natuurlijk lekker in de speeltuin aan het darren zijn. Een binnenspeeltuin is wel weer prettig voor als het weer niet mee zit. Wat is er in de omgeving te doen? Zou het mogelijk zijn om fietsen te huren? En pas je als volwassene ook op die skelter? De aanwezigheid van een snackbar of restaurant is fijn als je geen zin hebt om te koken. Het is per slot van rekening toch vakantie. De aanwezigheid van een wasserette is overigens wel aangenaam als je wat langer blijft staan.  Sprookjescamping De Vechtstreek

  Dit is zo’n camping die geheel in het thema staat van sprookjes en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 10 jaar oud. Hoofdfiguur is Hannah de Heldhaftige, maar ook haar Sprookjesvrienden lopen er rond. Zij treden regelmatig op in het theater van de Sprokkelplaats. Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen is er een animatieprogramma waarbij kinderen zelf een animatie maken. Ook zijn er allerlei clubs waarmee de kinderen met leeftijdsgenootjes avonturen beleven en knutselen, en is er een kliederclub ter vermaak.

  Het is hier mogelijk om met eigen kampeermiddelen te komen, maar je kunt ook een accommodatie huren. Een kasteel is wat problematisch, maar een luxe lodge, chalet, toercaravan, vakantietent of trekkershut behoren, net als glamping, wel tot de mogelijkheden. Voor opa’s en oma’s die met de kleinkinderen als reisgezelschap magisch komen kamperen, geldt een speciaal arrangement van een toercaravan of chalet, en gereduceerd tarief.

  Let op!

  De prijzen op de website zijn exclusief toeristenbelasting, reserveringskosten, eindschoonmaak en linnenpakketten.

  Reviews van sprookjesachtige ervaringen: goede fee of slechte heks?

  Beviel de kampeerplaats? Was het sanitair gebouw schoon en hygiënisch? Hoe is het eten uit de Eeterij en de Kasteelkeuken? Wat is de mening van de eerdere campingbezoekers over het aanbod van campingwinkel BumpieShop? Raden ze deze vakantiebestemming aan? Lees hier hun recensies en beoordelingen. Of wellicht ben je zelf net terug van de Sprookjescamping en wil je graag toekomstige gasten helpen bij het maken van een keuze en van advies voorzien. Schrijf dan snel een review van jouw ervaring. Alvast bedankt!

  Sprookjescamping
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sprookjescamping

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sprookjescamping een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sprookjescamping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sprookjescamping actief?

  Sprookjescamping is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen België, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sprookjescamping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.