ErvaringenSite

  Ervaringen Sprookjescamping

  Sprookjescamping is een camping speciaal ingericht voor kinderen in Rheeze, Overijssel in Nederland. Sprookjescamping maakt onderdeel uit van Capfun. Capfun is een bedrijf dat (camping) vakanties organiseert in vier landen: Nederland, Frankrijk, Spanje en België. Capfun biedt drie soorten vakanties aan in deze landen: camping vakanties, ski vakanties en vakantie appartementen. Op deze pagina vind u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over de Sprookjescamping. Ook kunt u uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review of op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Sprookjescamping

  De Sprookjescamping is gelegen in het dorpje Rheeze, wat vlakbij Hardenberg ligt in Overijssel. Overijssel is een provincie in Nederland. Het is door de ANWB benoemd als één van de beste campings gericht op kinderen van Nederland. Ook heeft de camping vijf sterren. De missie van de camping is "Iedere gast happy maken in een wereld vol beleving". Alles op de camping is ingericht voor kinderen en ouders die een geweldige vakantie met hun kinderen willen maken. De naam van Sprookjescamping komt van de sprookjes thema's die overal in de camping verwerkt zijn. Zo staat Toti de Toverfee centraal, maar ook Droesem de Draak speelt een grote rol in de Sprookjescamping. Ook heeft de camping gethematiseerde waterspeelparadijzen die niet dieper zijn dan dertig centimeter en verhoogde douches zodat je als ouder niet hoeft te bukken.

  WIJ ZIJN SAMEN OP VAKANTIE!

  Producten en Diensten van Sprookjescamping

  De Sprookjescamping biedt meerdere arrangementen aan. De meeste arrangementen staan in lijn met de schoolvakanties van de kinderen. Zo kunt u kiezen voor een paasarrangement in de paasvakantie met alles ook in het thema van Pasen natuurlijk of een meivakantie arrangement van negen dagen in de meivakantie. Daarnaast kunnen u en uw kinderen ook langskomen met Hemelvaart en Pinksteren of zelfs een plekje huren voor allebei de weekenden.

  De sprookjescamping biedt ook diverse faciliteiten aan: zo kunt u 's ochtends een broodje halen in de Bumpieshop, een bakkerij met een thema. Daarna kunt u douchen in het sanitair gebouw wat ook voorzien is van een leuk thema of zwemmen in de gethematiseerde waterspeelparadijzen. Naast zwemmen kunt u ook met uw kinderen gaan vissen in de Elfenvijver, zoals de naam al zegt een vijver in elfen thema. Eten kan gedaan worden in de Eeterij of de Kasteelkeuken. Als het mooi weer is kunnen u en uw kinderen ook skelters of fietsen huren. Als het een dagje niet zulk mooi weer is kunt u eventueel ook terecht in de binnenspeeltuin.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Sprookjescamping

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Sprookjescamping op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Sprookjescamping vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Vind u de sprookjescamping bijvoorbeeld helemaal niet zo kindvriendelijk of juist de fijnste kindercamping? Laat dan uw eigen review hier onder achter of lees die van andere mensen.

  Sprookjescamping
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sprookjescamping

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sprookjescamping een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sprookjescamping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sprookjescamping actief?

  Sprookjescamping is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sprookjescamping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.