ErvaringenSite

  Ervaringen Stedentrips.nl

  Er gaat niks boven het plannen van een stedentrip. Eerst ’s ochtends naar een museum, daarnaa een middagje shoppen en op het einde van de dag genieten van een terrasje met een lekker drankje in de hand en genieten van de zonsondergang. Wie houdt er nu niet van een stedentrrip? Het is ideaal als je cultuur wilt opsnuiven, maar ook als je zin hebt in avontuur. Maar waarheen? Misschien shoppen in Londen, het Colosseum bezoeken in Rome, of romantisch naar Parijs? Een bedrijf die je kan helpen om die stedentrip te boeken, is Stedentrips.nl. Stedentrips.nl is een online reisbureau waar je je hotel + vervoer kan boeken naar populaire toeristische steden in Europa en Noord-Amerika.

  Over Stedentrips.nl
  Stedentrips.nl werd in 2005 opgericht in Alphen aan de Rijn onder de koepel van stedenspecialist Sunair Vakanties. Deze laatsgenoemde reisorganisatie opereert al sinds 1968. Vanaf 2004 hebben Jan-Bert Wissink en Marc Van Amsterdam de leiding van het bedrijf. Het team achter de website bestaat uit 30 stedenspecialisten. Stedentrips.nl is 5 jaar op rij verkozen zijn tot beste reisorganisatie van Nederland in de categorie stedentrips.

  Producten en diensten van Stedentrips.nl
  Stedentrips.nl organiseert stedentrips naar verschillende steden in Europa en Noord-Amerika. Onder een stedentrip verstaat het bedrijf het complete arrangement, namelijk reis + verblijf. Voor uw verblijf kan u kiezen uit een ruim assortiement van accommodatie- en excursiemogelijkheden. Voor het vervoer naar uw bestemming kan u kiezen uit verschillende opties, naargelang van de gekozen bestemming. De opties die u hebt zijn reizen met de trein, het vliegtuig of met eigen vervoer. Voor vliegreizen werkt Stedentrips.nl samen met zowel full-service als low-cost luchtvaartmaatschappijen. De stedentrips zijn bovendien ook via mail en telefonisch boekbaar, de laatsgenoemde enkel tijdens kantooruren.

  Het boeken van uw stedentrip met Stedentrips.nl start op de startpagina. U selecteert de gewenste bestemming, de datum van uw heenreis, de datum van uw terugreis en het aantal personen. Druk op ‘Bekijk ons aanbod’ en u krijgt verschillende arrangementen voor de door uw gekozen bestemming. Na het selecteren van het gewenste arrangement, krijgt u de mogelijkheid om een reisverzekering of annuleringsverzekering te nemen aan een extra kost. U betaling kan u overmaken via Ideal of kredietkaart (Visa of Mastercard). Bij betaling met kredietkaarten wordt er gevraagd om uw reserveringsnummer te vermelden. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid, indien u vertrekdatum meer dan 2 maanden verwijderd is, om de faktuur af te wachten die binnen enkele dagen wordt opgestuurd via e-mail, en een aanbetaling te maken van 20% van de totale reissom. Het resterende bedrag dient dan uiterlijk 6 weken voor vertrek aan Stedentrips.nl te worden overgemaakt.

  Complimenten, klachten en tips over Stedentrips.nl
  Bent u van plan om uw stedentrip te boeken met Stedentrips.nl? Of hebt u vroeger al eens gebruik gemaakt van dit platform om uw stedentrip te boeken? Laat ons van ErvaringenSite weten hoe uw ervaring was bij het gebruiken van Stedentrips.nl. Uw ervaring zal toekomstige klanten helpen om te bepalen of Stedentrips.nl iets voor hen is of niet. Twijfel dus niet en schrijf uw ervaringen neer.

  ONZE EERSTE VAKANTIE SAMEN IN TENERIFE! ✈️🌞 *Room Tour* #184

  Stedentrips.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stedentrips.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stedentrips.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stedentrips.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stedentrips.nl actief?

  Stedentrips.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stedentrips.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.