ErvaringenSite

  Ervaringen Surfblend

  Zin in een leuke vakantie met iets meer avontuur? Wat dacht je van een surfvakantie! Dat kan je boeken bij Surfblend. Wat vinden reizigers van Surfblend? Hadden ze een leuke vakantie en een goed verblijf? Waren er leuke extra activiteiten? Kregen ze het surfen goed onder de knie? Kom het te weten in de reviews op ErvaringenSite.be of laat zelf een reactie achter!

  Over Surfblend

  Surfblend werd opgericht in 1999. Het bedrijf bevindt zich in Zwijndrecht, België. Surfblend organiseert surfreizen voor tieners, jongeren en families. Je logeert in een tent of een andere accommodatie op het strand, zo krijg je meteen dat authentieke beachgevoel. Surfblend organiseert surfkampen in Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko. In sommige surfkampen is de accommodatie snel een stuk luxueuzer zoals een dorm met meerdere personen, een tweepersoonskamer of zelfs een suite met zicht op het strand, perfect voor prachtige zonsondergangen! Je leert er gegarandeerd nieuwe en leuke mensen kennen die hetzelfde willen als jou; zon, zee, strand en surfen!


  Ontdek hier wat een surfvakantie bij Surfblend inhoudt!

  Diensten van Surfblend

  Bij Surfblend kan je surfvakanties boeken in Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko. Je wordt opgehaald met de bus, dit kan in zowel Nederland als België. Je beslist zelf welke accommodatie je neemt. Tijdens de kampen worden ook extra activiteiten en uitstappen georganiseerd, je kan dus kiezen wat je doet en bent niet verplicht het programma te volgen. Surfblend kan ook groepsreizen voor je organiseren of een uitstap voor school, neem hiervoor zeker contact op met Surfblend.

  Klachten of vragen voor Surfblend

  Heb je vragen of een klacht over Surfblend? Ze zullen je zeker verder helpen! Op de website vind je een FAQ met alle veelgestelde vragen, misschien vind je hier het antwoord op je vraag. Als dat niet het geval is kan je ze opbellen, ze hebben zowel een Nederlands als Belgisch telefoonnummer, of je kan een berichtje sturen via WhatsApp of Messenger van Facebook, een e-mail sturen of je kan langsgaan in het kantoor.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Surfblend? Kom je net terug van een heerlijke surfvakantie met vele leuke momenten? Laat weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van een surfkamp van Surfblend. Schrijf een review op ErvaringenSite.be!

  Klaar om je vakantie te boeken bij Surfblend en te scheuren op de golven? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite.be vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.be!

  Surfblend
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Surfblend

  Uw beoordeling