ErvaringenSite

  Ervaringen Thalys

  Als je van plan bent een trip naar Parijs te maken wil je dat natuurlijk wel op de snelste manier doen en ook verzekerd zijn van een plek zodat je niet hoeft te staan. De Thalys wil je hier de mogelijkheid toe bieden. Maar wat zal de kwaliteit van deze treinen zijn? Zullen de stoelen wel zo comfortabel zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om kaartjes te bestellen via de website? Zal de trein je wel snel en veilig op de bestemming brengen? En zal de klantenservice van Thalys wel bereid zijn om naar je te luisteren als je iemand nodig hebt? Dit kunnen alleen reizigers die al eens met de Thalys gereisd hebben je vertellen. Lees dus hun reviews om erachter te komen hoe zij hun reis met de Thalys beleefd hebben. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je helpen om te beslissen of Thalys nou echt de beste manier is om naar Parijs te reizen.

  Over Thalys

  Thalys is een bedrijf dat treinreizen aanbiedt. De spoorwegmaatschappij is opgericht in 1996. Ze bestaan dus al zo’n 20 jaar. Ze zijn echter niet zomaar een gewone trein. Ze zijn een speciale trein die alleen rijdt van en naar Parijs. Het is nodig om van tevoren al kaartjes te bestellen. Ze raden aan dit al ruim drie maanden van tevoren te doen, al kan je tot 30 dagen voor vertrek soms nog kaartjes kopen. De trein rijdt vanaf Brussel en brengt je helemaal naar Parijs. Het is echter ook mogelijk om op een tussengelegen station op te stappen. Zo kun je ook in Amsterdam op de Thalys stappen. Tijdens je reis hoef je je niet te vervelen. Je kunt namelijk gebruik maken van de gratis Wifi ie door de trein wordt aangeboden. Dit geldt voor ieder rijtuig dat door Thalys wordt gestuurd. Je bent, volgens Thalys “van harte welkom” aan boord van hun trein. Ze brengen je graag waar je heen wilt. Natuurlijk kun je ook in Parijs op de Thalys stappen om terug te reizen naar België.


  Thalys presenteert: Scents of Keulen.

  Diensten van Thalys

  Zoals hierboven uitgebreid vermeldt biedt Thalys een snelle treinverbinding naar Parijs aan. Je kunt via hun website al kaartjes bestellen. Dit zal wel moeten, omdat je niet zomaar zonder reservering in de Thalys kunt stappen. Het nadeel hiervan is dat je niet spontaan de Thalys naar Parijs kunt pakken als de gedachte in je opkomt. Het voordeel is dat alle kaartjes verbonden zijn met een zitplek en je dus nooit de kans loopt te moeten staan. Een kaartje bestel je door je vertrekhalte, aankomststation en datum van vertrek en aankomst aan te geven. Ook willen ze weten hoeveel volwassenen, kinderen, jongeren en senioren er mee zullen reizen. Daarnaast willen ze graag weten of je abonnee bent, iets dat je leuke kortingen kan opleveren. Bij problemen kun je altijd de klantenservice van Thalys benaderen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Thalys

  Heb je al eens met de Thalys gereisd? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze bijzondere treinverbinding. Was de trein schoon en netjes? Had je inderdaad een zitplek op een stoel of moest je alsnog staan? En wat is je oordeel over de klantenservice van Thalys? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Thalys echt is.

  Thalys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  heen -en terug ticket naar Nîmes

  De kostprijs van het ticket is de service en de kwaliteit helemaal waard. Frankrijk kennende rijd je langs prachtige landschappen.

  het zijn comfortabele reizen. De trein rijdt relatief op tijd, wellicht met 5 minuten vertraging.

  al bij al zou de trein de goedkoopste optie moeten zijn in plaats van het vliegtuig. in deze context is het ticket veel te duur.

  Door: Wendy29-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Thalys

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thalys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Thalys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thalys actief?

  Thalys is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thalys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.