ErvaringenSite

  Ervaringen Touradar

  TourRadar is een wereldwijd bedrijf met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk, dat een online marktplaats en internetboekingsmachine exploiteert die gespecialiseerd is in meerdaagse reizen. Het bedrijf is niet beursgenoteerd. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over TourRadar lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over TourRadar

  TourRadar werd opgericht in 2010 en werd gecreëerd door de Australische broers Travis en Shawn Pittman en werd geïnspireerd door hun sociale reiswebsite BugBitten. Touradar is in juni 2010 uit BugBitten voortgekomen en is sindsdien uitgegroeid tot de mogelijkheid om meerdaagse tours te vinden, te boeken en te beoordelen. In juni 2013 kondigde TourRadar een financieringsronde aan van investeerders, waaronder Erik Blachford, de voormalige CEO van Expedia. In mei 2014 verscheen TourRadar op 2 Minuten, 2 Millionen en kreeg het 500,000 Amerikaanse dollars in de financiering onder leiding van voormalig chief executives van Expedia en de HolidayCheck Group, evenals de financiering van een particuliere Oostenrijkse investeringsmaatschappij. In september 2015 werd Touradar ook gelanceerd in Noord-Amerika.

  Producten en diensten van TourRadar

  De wereldwijde inventaris van TourRadar omvat meer dan veertig duizend verschillende meerdaagse reizen, waaronder die met betrekking tot avontuur, eten, riviercruises, wandelen en trekking, en verschillende andere soorten reisstijlen. TourRadar biedt reizigers alles wat ze nodig hebben om hun volgende geweldige ontsnapping op één plek te plannen en te boeken. Van zorgvuldig samengestelde tours en hun routers, video's en foto's tot handleidingen en reisexperts die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Heeft u klachten over TourRadar, dan kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bij de klantenservice van het bedrijf terecht.

  Het bedrijf biedt verschillende reisstijlen aan, voor allerlei verschillende type mensen. Zo biedt het bedrijf bijvoorbeeld avontuurlijke reizen aan, hieronder vallen bijvoorbeeld safari's of fietsvakanties. Maar het bedrijf biedt ook culturele reizen aan, zoals bijvoorbeeld kerst & nieuwjaars reizen of historische reizen. Daarnaast biedt het bedrijf ook nog diverse cruises aan (over rivieren EN oceanen) of reizen naar festivals en evenementen zoals het Duitse Oktoberfest of bijvoorbeeld de Europese kerstmarkten. En ben jij nou iemand die het liefst alleen reist? Ook dan kun je bij het bedrijf terecht voor een solo reis. En heb je nou een budget? Ook daarvoor biedt het bedrijf budget reizen aan. Zo bent u er dus zeker van dat er altijd wel een reis voor u tussen zit. ​​​​​​

  Aanbevelingen, klachten en tips over TourRadar

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf TourRadar? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over TourRadar op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over TourRadar vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over TourRadar of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf TourRadar nu achter.

  Touradar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Touradar

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Touradar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Touradar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Touradar actief?

  Touradar is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Touradar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.