ErvaringenSite

  Ervaringen Travel Active

  Voor wie van plan is om naar het buitenland te gaan hebben we natuurlijk de sectie met vakantiehuisjes, hotels en vakantieparken op ErvaringenSite.nl opgenomen. Maar er zijn ook andere opties! Wel eens nagedacht over werken als Au-pair, of tennisleraar in het buitenland? Dat kan het online bureau Travel Active u hier misschien bij helpen. Dit culturele uitwisselingsbureau is er speciaal voor diegene die niet op de bonnefooi willen gaan, maar er zeker van willen zijn dat er in het buitenland een baan op hen wacht. Heeft u wel eens een baan geaccepteerd via Travel Active? Laat ons weten hoe dat bevallen is! Wij hopen dat u mee wilt werken aan het bouwen van dit platform, en dat kan alleen wanneer u uw persoonlijke ervaringen aan ons verteld en een beoordeling van het bedrijf bij ons achterlaat. Aan de hand van reviews zoals die van u kunnen andere reislustigen zich een beter beeld vormen over wat hen in het buitenland te wachten staat!

  Over Travel Active
  Ongeveer 30 jaar geleden ging de oprichter van dit bureau werken als tennis leraar in de Verenigde Staten. Bij terugkomst in Nederland besloot Mark een bedrijf op te richten met het doel om jongeren in het buitenland aan een baan te helpen. Dit leidde tot de oprichting van het bedrijf Travel Active en werden de eerste drie programma’s ontwikkeld Camp USA, Au-pair en Work & Travel Australië. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en nu mag het zich de grootste uitwisselingsorganisatie in Nederland noemen en bieden ze veel verschillende programma’s voor alle leeftijden.

  Producten en Diensten van Travel Active
  Het bureau Travel Active is bedoeld voor mensen in iedere leeftijdscategorie die in het buitenland willen studeren of werken. Op de website kun je de verschillende programma’s bekijken die een keuze bieden uit au-pair werkzaamheden, studeren in het buitenland, vrijwilligerswerk, speciale taalreizen, werken in de horeca of op een boerderij, maar ook voor mensen die willen backpacken in Australië en er een werkvakantie van willen maken.

  Op de site kan je een keuze maken uit zoeken naar een bepaalde tijdsbestemming (studeren of werken) of naar een bepaalde locatie. Alle medewerkers van het bureau hebben ervaring met het onderdeel waarover ze het aanspreekpunt zijn. Er is ook informatie beschikbaar over het afsluiten van een annuleringsverzekering, reisverzekering en een ziektekostenverzekering in het buitenland. Travel Active verzorgt een gratis online magazine, en er worden normaliter ook infodagen georganiseerd, maar dit laatste is vanwege de COVID19 pandemie tijdelijk opgeschort

  Complimenten, Klachten en Tips over Travel Active
  Bent u wel eens met Travel Active naar het buitenland geweest? Wij horen graag uw persoonlijke ervaring! Vertrekken naar het buitenland is al een spannende stap, en daarom is uw review voor ons zo belangrijk! Bent u tevreden over de inzet en organisatie van Travel Active? Wat zou u anders doen? Laat hier uw persoonlijke beoordeling achter om andere reislustige avonturiers te helpen in het organiseren van hun droomreis. Ook als u andere handige tips heeft voor mensen die zoiets willen ondernemen zijn van harte welkom!

  OP VAKANTIE IN EEN DIKKE VILLA MET HANWE EN DE GROEP!😍🤔

  Travel Active
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Travel Active

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Travel Active een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Travel Active. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travel Active actief?

  Travel Active is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travel Active gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.