ErvaringenSite

  Ervaringen Traveldeal

  Ontdek wat consumenten van Traveldeal vinden! Traveldeal is de perfecte combinatie van reizen en aanbiedingen. Het is de vertaling van de twee Engelse woorden welke dus reizen en aanbieding betekenen. Het zijn twee woorden waar veel mensen van houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een goedkope vakantie te krijgen. Traveldeal is een bedrijf welke de beste aanbiedingen bij consumenten brengt. Betaalbaar op vakantie gaan is dus mogelijk met Traveldeal. Het is heerlijk om van je vakantie te genieten! Het is dubbel genieten als je weet, dat je hier geen groot budget voor nodig hebt gehad. Het is dan helemaal een feest om via Traveldeal een reis te boeken. Of dit daadwerkelijk ook zo in de praktijk is horen we graag van jou. Heb jij al eens een reis geboekt via hun? Heb je een goede of minder goede ervaring met Traveldeal gehad? Laat dan een review achter op ErvaringenSite. Op die manier kunnen we elkaar helpen om bedrijven als Traveldeal te beoordelen.

  Over Traveldeal

  Traveldeal is een van de nieuwste reisbureaus van ons land. Iedere dag worden er mooie en goede reisdeals aangeboden. Het kan een stedentrip zijn, een reis naar een wereldstad, een onbekende locatie, een mooi hotel of een midweek bij jou in de buurt. Een nieuwe visie op reizen moet het mogelijk maken om iedereen de wereld te laten zien.

  Het team achter het bedrijf heeft ruimschoots haar sporen verdiend in de online reiswereld. Het is eigenlijk niet vreemd, dat ze volop mogelijkheden zagen om
  Met onze nieuwe visie op reizen willen wij samen met jou de wereld veroveren en reizen haalbaar maken voor iedereen. Ook al zijn wij een jong bedrijf, we hebben onze sporen ruimschoots verdiend in de online reisbranche.  10 dingen die Belgen op vakantie doen...op even in de vakantiestemming te komen!

  Diensten van Traveldeal

  De diensten van Traveldeal zijn erg gemakkelijk en eenvoudig te omschrijven. Het gaat namelijk om het aanbieden van zeer scherp geprijsde reizen. Deze reizen kunnen over de hele wereld zijn, van goedkoop tot wat duurder en van kort tot veel langer. Het is mooi om een goede reis te boeken voor een scherpe prijs via het internet bij Traveldeal.

  Tips en Klachten over Traveldeal

  In de algemene voorwaarden is Traveldeal erg duidelijk en helder wat er moet gebeuren als je een klacht hebt. Het beste kun je direct ter plekke een klacht indienen bij de accommodatie of touroperator. Als het probleem niet naar tevredenheid opgelost wordt dan is het goed om met de klantenservice van Traveldeal contact op te nemen schrijven ze in artikel. Het laatste is telefonisch, per post en per email mogelijk. Het beste is om dit binnen drie dagen na terugkomst in België te doen. Het is dan mogelijk om het probleem door Traveldeal op te laten lossen.

  Wat vind jij van Traveldeal?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met Traveldeal. Laat op ErvaringenSite je mening achter en help hiermee anderen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf Traveldeal.

  Ervaringen over traveldeal. Leuke aanbiedingen met korting? Daguitjes, weekendjes weg. Hoe leuk zijn ze en is het wel zo goedkoop? Lees het bij ErvaringenSite!

  Traveldeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  7
  82% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  7.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ticket

  Nieks is duidelijk. Ik heb van fout een betelling gedaan en nu ik moet kiezen als ik will of niet naar Barcelona(in rode zone) gaan. Anders zal ik een boet voor een "no-show" krijgen

  Door: Laurenta03-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Reizendeals.nl Onbetrouwbaar, wees gewaarschuwd!

  Onlangs boekte mijn dochter een reis via Reizendeals.nl In haar jeugdig enthousiasme had ze niet door dat dit allemaal voor echt was. Ze had een reis geboekt voor twee personen, te plannen vanaf half september. Reizendeals melde echter dat voor geboekte reizen het volgende geld:
  Gezien pakketreizen niet onder de wet “Koop op afstand” vallen, kunnen wij deze deal niet voor jou annuleren en verzoeken wij je vriendelijk de factuur aan ons te voldoen. Na enkele dreigmails met verwijzing naar een incassobureau heb ik dan maar de factuur betaald.
  Ondertussen stuurde mijn dochter volgende mail:
  Mijn reis die ik heb gewonnen kan ik zelf niet nemen want dat valt in het schooljaar. Ik heb ook al gekeken voor te ruilen met een andere reis maar die zijn ook allemaal in het schooljaar. Dus ik wou mijn huidige doorverkopen maar niemand wilt hem. Wat moet ik dan doen?
  Toen kwam plots het verlossende antwoord van Reizendeals:
  Wij hebben jouw situatie intern behandeld.
  Gezien pakketreizen niet onder de wet “Koop op afstand” vallen is een klant verplicht de deal af te nemen. Echter omdat wij de situatie voor jou heel vervelend vinden, willen wij voor jou een uitzondering maken en de deal uit coulance annuleren tegen de annuleringskosten á € 50,- per persoon.
  Graag vernemen wij van jou binnen 24 uur per e-mail of je de deal alsnog wilt afnemen of dat je akkoord gaat met de annuleringskosten á € 100.
  Dat leek ons een redelijk voorstel, en zijn we dus akkoord gegaan.
  Tot 2 dagen later volgend mail arriveerde:
  Helaas restitueren wij nooit bedragen. Wij kunnen jouw deal annuleren zodat je vrij bent om deze over te dragen aan iemand anders. Deze kosten zijn €100. Graag vernemen wij binnen 24 uur of je dit wenst.
  Onbegrijpelijk:
  1° komt men terug op een eerder gemaakte afspraak
  2° wordt in de FAQ duidelijk vermeld: Wil je een deal cadeau doen?
  Uiteraard kun je een deal cadeau doen! Na betaling van de deal download je de waardebon en kun je deze in Pdf-formaat opslaan of afdrukken. De waardebon kun je doorsturen of ingepakt cadeau doen.
  Conclusie: Reizendeals.nl is ONBETROUWBAAR . Ze veranderen steeds de voorwaarden, en volgen hun eigen voorstellen niet.
  De reis die eerst 500€ koste, veranderde na overleg in 100 €, om uiteindelijk op 600€ te komen.
  Onbegrijpelijk. Vermits we niets meer horen van Reizendeals kunnen we niet anders dan klacht indien via ANVR (Nederland) ECC (Europa)

  Door: Kato Poté19-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  mijnheer

  Traveldeal is wat ik er van verwachte, goed, er komt nog een beoordeling zodra ik daarvoor de tijd heb, net terug van reis naar Mexico. Voor uitstappen neem ik Traveldeal of Booking.com naargelang het aanbod, ben tevreden over beide.

  Door: Verbouw15-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prima service

  Afgelopen week zouden wij naar Zeeland vertrekken via Traveldeal. Aangezien mijn vrouw ziek werd ging dit helaas niet door. Traveldeal.be gebeld wetende dat ik niet meer kon annuleren of wijzigen. Traveldeal heeft uiteindelijk toch de boeking kunnen wijzigen waardoor wij binnenkort toch kunnen. Super!

  Door: van den Bongerd09-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Slechte service

  Ik ben nog niet eens op vakantie en heb er nu eigenlijk al geen zin meer in. Deze organisatie werkt via dealssupply en zij kunnen geeneens een transfer regelen. Dit vind ik een bijbehorende service die je moet aan kunnen bieden. Ik heb een verrassingsreis geboekt zodat ik zelf niet zoveel hoef te regelen en me geen zorgen hoef te maken, maar nu ben ik alleen maar meer gestrest omdat ik niet weet hoe ik bij mijn hotel moet komen nadat ik geland ben. Ik heb gebeld en ze kunnen het niet regelen voor me, met andere woorden, zoek het uit.

  Ronduit belachelijk!

  Door: A van Ingen01-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Een weekje goed besteed

  8 dagen spanje gedaan, aanbieding zag er goed uit maar het was wel erg goedkoop .Als ik de prijzen bij het hotel bekeek en wat ik er bij traveldeal voor moest betalen, moest ik wel even over nadenken want hoe dit kon was mij niet duidelijk, het was wel een erg groot verschil. Maar aangezien ik een weekje over had, had ik niet zoveel te verliezen dus gewoon gedaan. En aangenaam verrast, maar echt super! Prima hotel, lekker weer (ok dat hebben zij niet in de hand) reisbescheiden duidelijk en huur auto stond direct voor me klaar. Een weekje goed besteed. Vandaar dat ik dit hier even deel, dingen die te goedkoop lijken zijn het vaak ook, dit keer was het eens andersom.

  Door: M. Massi08-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  lastminutes all-inclusives

  Prima verzorgde reizen met prima prijzen ook.

  Vooral de lastminutes all-inclusive reizen!

  Door: Yunduz27-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Fijne vakantie in de Algarve

  Via traveldeal verbleven wij bij hotel Vitors village in de Algarve. Prima geregeld, vlucht wel wat vroeg in de ochtend maar vooral het goede hotel en het feit dat wij een huur auto er bij hadden maakte het een geslaagde vakantie.

  Nu weer geboekt voor een nachtje in Antwerpen.

  Door: Jeroen van den Brink14-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Suer service

  Afgelopen januari een hotel geboekt bij Traveldeal.be. Gezien mijn vrouw een week voor ons vertrek ziek werd heb ik contact opgenomen met Traveldeal.be. Alles is netjes afgehandeld en wij konden uiteindelijk een maand later nog gebruik maken van onze overnachting.

  Door: Rene Rademakers12-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goed zoeken

  Goed zoeken, maar af en toe zit er echt wel iets tussen. Veel ook niet maar ik denk dat ze af en toe dingen weg mogen doen tegen bodemprijzen en dan zit je goed voor heel weinig.

  Door: Lars Opdam31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Aanbiedingen leuk, popups niet

  Leuke aanbiedingen bij Traveldeal, vooral als je last minute weg wilt.

  Wel erg irritant dat er de hele tijd van die popups komen, dat bederft mijn surfplezier.

  Door: K. Kuypers19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Traveldeal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Traveldeal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Traveldeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Traveldeal actief?

  Traveldeal is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Stedentrips, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Traveldeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.