ErvaringenSite

  Traveldeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Reizendeals.nl Onbetrouwbaar, wees gewaarschuwd!

  Kato Poté19-07-2018
  2,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  4

  Leveren

  2

  Onlangs boekte mijn dochter een reis via Reizendeals.nl In haar jeugdig enthousiasme had ze niet door dat dit allemaal voor echt was. Ze had een reis geboekt voor twee personen, te plannen vanaf half september. Reizendeals melde echter dat voor geboekte reizen het volgende geld:
  Gezien pakketreizen niet onder de wet “Koop op afstand” vallen, kunnen wij deze deal niet voor jou annuleren en verzoeken wij je vriendelijk de factuur aan ons te voldoen. Na enkele dreigmails met verwijzing naar een incassobureau heb ik dan maar de factuur betaald.
  Ondertussen stuurde mijn dochter volgende mail:
  Mijn reis die ik heb gewonnen kan ik zelf niet nemen want dat valt in het schooljaar. Ik heb ook al gekeken voor te ruilen met een andere reis maar die zijn ook allemaal in het schooljaar. Dus ik wou mijn huidige doorverkopen maar niemand wilt hem. Wat moet ik dan doen?
  Toen kwam plots het verlossende antwoord van Reizendeals:
  Wij hebben jouw situatie intern behandeld.
  Gezien pakketreizen niet onder de wet “Koop op afstand” vallen is een klant verplicht de deal af te nemen. Echter omdat wij de situatie voor jou heel vervelend vinden, willen wij voor jou een uitzondering maken en de deal uit coulance annuleren tegen de annuleringskosten á € 50,- per persoon.
  Graag vernemen wij van jou binnen 24 uur per e-mail of je de deal alsnog wilt afnemen of dat je akkoord gaat met de annuleringskosten á € 100.
  Dat leek ons een redelijk voorstel, en zijn we dus akkoord gegaan.
  Tot 2 dagen later volgend mail arriveerde:
  Helaas restitueren wij nooit bedragen. Wij kunnen jouw deal annuleren zodat je vrij bent om deze over te dragen aan iemand anders. Deze kosten zijn €100. Graag vernemen wij binnen 24 uur of je dit wenst.
  Onbegrijpelijk:
  1° komt men terug op een eerder gemaakte afspraak
  2° wordt in de FAQ duidelijk vermeld: Wil je een deal cadeau doen?
  Uiteraard kun je een deal cadeau doen! Na betaling van de deal download je de waardebon en kun je deze in Pdf-formaat opslaan of afdrukken. De waardebon kun je doorsturen of ingepakt cadeau doen.
  Conclusie: Reizendeals.nl is ONBETROUWBAAR . Ze veranderen steeds de voorwaarden, en volgen hun eigen voorstellen niet.
  De reis die eerst 500€ koste, veranderde na overleg in 100 €, om uiteindelijk op 600€ te komen.
  Onbegrijpelijk. Vermits we niets meer horen van Reizendeals kunnen we niet anders dan klacht indien via ANVR (Nederland) ECC (Europa)


  Bekijk ervaringen van Traveldeal

  Schrijf zelf een review over Traveldeal

  Uw beoordeling