ErvaringenSite

  Ervaringen Travelhome

  Op reis gaan is voor veel mensen een zeer leuke belevenis. De wereld is een grote plek, met veel bezienswaardigheden. Op reis gaan met de camper heeft nog een groot aantal voordelen: je gaat waar en wanneer je wil, en je moet niet op hotel gaan. Scheelt ook mooi in de portemonnee! Bij Travelhome kun je campers huren in een paar dozijn landen doorheen de wereld. Uiteraard moet je zeker weten dat dit allemaal wel betrouwbaar is, en dat kun je op geen betere manier te weten komen dan hier op ErvaringenSite alle reviews en ervaringen van mensen die reeds een reis hebben gemaakt met Travelhome te lezen. Informeer je goed en ga bewust op reis met de camper!

  Over Travelhome
  Travelhome is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van camperreizen. Het bedrijf is al actief sinds 1986 en heeft zijn hoofdkantoor in Geldrop. Je kunt Travelhome bereiken via telefoon, fax, Whatsapp, of per post. Travelhome is onderdeel van hetzelfde bedrijf dat ook camper.nl, 4wdhuren.nl en backpackcamper.nl in beheer heeft. Travelhome is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Travelhome, en een brochure aanvragen.

  Producten en diensten van Travelhome
  Bij Travelhome kun je terecht als je op reis wil met je camper. Je kunt van hen campers huren in een heleboel locaties. Je kunt een vooraf geplande camperreis (pakketreis) selecteren, waarbij alles reeds geregeld is. Wat betreft locaties kun je kiezen uit, onder andere, Amerika, Canada, Cuba, Japan, Duitsland, Italië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Zuid-Afrika en Zwitserland. Op de website kun je filteren en een reis selecteren naar keuze, wat betreft prijs, aantal personen, locatie en reisduur.

  Het is ook mogelijk om bij Travelhome een camperreis op maat samen te stellen, waarbij je via de website een reisvoorstel kan samenstellen aan de hand van allerlei gegevens. Hierna contacteert Travelhome je om dit te bespreken en je reis te regelen. Het is mogelijk om een camper te komen bezichtigen op hun kantoor. Betalingen voor de reizen van Travelhome kunnen uitsluitend via bank worden betaald, dus via iDeal of Bancontact. Je ontvangt je reisbescheiden twee tot vier weken voor het vertrek.

  Klachten, complimenten en tips voor Travelhome
  Op reis gaan is altijd een belangrijke gelegenheid, waar je ook heen trekt. En zeker dan met de camper! Omdat er veel kan mislopen bij een dergelijk avontuur, zijn veel mensen op zoek naar eerlijke reviews en ervaringen van mensen die reeds hebben gedaan waar zij interesse in hebben. Als je dus al eens op reis bent geweest in een camper van Travelhome, kun je veel mensen een groot plezier doen door hier op ErvaringenSite honderduit over jouw ervaringen te vertellen. Hoe liep alles vóór de reis, de documenten, het contact met Travelhome, de tickets? En eens je in je land naar keuze was, beviel de camper? Hoe was het reisplan? Je kunt zeer veel vertellen over een dergelijk arrangement, en we horen er graag over! Zo kun je andere mensen gerust stellen (of waarschuwen!) over een reis met Travelhome. Jouw mening is veel waard, dus als je ervaring hebt met Travelhome, schrijf dan snel een beoordeling!

  Rein Mercha & Gitano kings - Vakantie - HQ - Officiele videoclip

  Travelhome
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Travelhome

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Travelhome een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Travelhome. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travelhome actief?

  Travelhome is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travelhome gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.