ErvaringenSite

  Ervaringen Travelski

  Wintersporten en sneeuw is iets waar sommigen met heel hun hart naar uitkijken. De wintersporters wachten vaak dan ook op het moment van het jaar om in hun eentje of samen met familie een onvergetelijke tijd door te brengen tussen de bergen en de sneeuw. Omdat het maken van leuke herinneringen zo waardevol kan zijn, is het niet gek om eerst na te gaan wat andere skiërs vonden van hun vakantie en wat zij te zeggen hebben over de dienstverlening van Travelski. Neem een moment de tijd om beoordelingen van anderen te bekijken op deze site.

  Over Travelski

  In 2005 werd travelski.com opgericht en bedient sindsdien de doorgewinterde skiërs, beginnelingen en families, vriendengroepen of zelfs singles. Je kunt er via de digitale kanalen jouw all-in skivakantie boeken. En met all-in wordt niet alleen bedoeld dat er 4 en 5 sterren accommodatie, chalets en hotels geboekt kunnen worden, maar je kunt ook jouw skimateriaal, skipas, skilessen en zelfs een persoonlijke voorraad om de week rond te komen laten arrangeren via Travelski.com. Jaarlijks kiezen sneeuwliefhebbers bestemmingen zoals de Franse Alpen, Oostenrijkse Alpen en Evasion Mont Blanc.

  Ibiza vakantie | De leukste locaties

  Diensten Travelski

  Met slechts 10% aanbetaling kun je jouw reis reserveren en het restant bedrag betalen op een later tijdstip. Blijf op de hoogte van de wintersport deals door regelmatig de website te bezoeken. Tot 45 dagen voor vertrek mogen reizen geheel kosteloos worden geannuleerd. Als je er geen behoefte aan hebt om je eigen ski attributen aan te schaffen, kun je die ook huren bij Travelski. Door te kiezen voor een van de vakantie pakketten, kun je wat centen besparen en toch nog een leuke tijd hebben.

  Klachten, tips en complimenten voor Travelski

  De klantenservice van Travelski staat 7 dagen per week klaar om de klant van dienst te zijn. Mocht je dus klachten of complimenten hebben, kun je die doorgeven aan de klantenservice. Daarnaast kun je ook anderen helpen om zich een beeld te vormen van een skivakantie door hier jouw uitgebreide ervaring te delen. Je kunt met jouw tips de nieuwe wintersporters helpen om hun skivakantie tot een onvergetelijke te maken of ze gewoon voor te bereiden op de leuke en uitdagende momenten van zo'n vakantie.

  Deel jouw ervaring over Travelski

  Voor de mensen die het overwegen om in de volgende winterperiode een skivakantie te boeken, kan het zinvol zijn om hun idee over een dergelijke vakantie aan te scherpen door jouw review te lezen. Heb je reeds ervaring met skivakanties van Travelski? Deel hier jouw ervaring over de kwaliteit van de service van Travelski met de toekomstige wintersporters, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op van alles en nog wat.

  Travelski
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Travelski

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Travelski een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Travelski. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travelski actief?

  Travelski is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport Vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travelski gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.