ErvaringenSite

  Ervaringen Treatwell

  Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden.

  Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op ErvaringenSite kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Treatwell vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Treatwell is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van Treatwell. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken.

  Over Treatwell

  Treatwell is een bedrijf welke zich richt op het inspireren van mensen om hun schoonheid te vinden. Het is een sterk groeiend bedrijf waar volop mensen graag naartoe gaan. Er zijn volop salons en spa’s welke samenwerken met Treatwell. Het is ook zo, dat het zo mogelijk wordt voor mensen om eens wat anders uit te proberen. Het boeken van een schoonheidsbehandeling of een welness behandeling was nog nooit zo gemakkelijk. Ook was het nog nooit zo snel mogelijk en op ieder gewenst moment van de dag of de nacht. De site is namelijk vierentwintig uur per dag bereikbaar, alle dagen van het jaar.
  Het bedrijf is actief in 10 landen, heeft 500 medewerkers, werkt samen met 20.000 salons en krijgt gemiddeld bijna een 8,5 als score. Treatwell is het grootste online boekingsbureau voor beauty behandelingen in heel Europa. Er zijn over de verschillende kantoren 500 mensen aan het werk om alles goed te coördineren. Het is een geweldig bedrijf.

  Book hair and beauty like it's 2019, on Treatwell

  Diensten van Treatwell


  Je kunt terecht op Treatwell voor het boeken van een afspraak voor een:
  • Kapper
  • Massage
  • Gezicht
  • Lichaam
  • Ontharen
  • Nagels
  • Spa & Sauna
  • Fitness & Yoga
  Heerlijk gewoon!

  Klachten, tips en complimenten over Treatwell

  Ben je ontevreden over Treatwell? Dan kun je natuurlijk een klacht indienen over hun op de juiste manier. Hierna zal Treatwell zoeken naar een oplossing. Het is goed om te zien, hoe serieus het genomen wordt. Heerlijk.

  Heb jij ervaring met Treatwell?

  Het is goed om ook jouw mening op ErvaringenSite achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

  Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees onafhankelijke ervaringen over Treatwell van consumenten die u voorgingen. Lees ze bij ErvaringenSite

  Treatwell
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.2
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Superhandig kappers vergelijken

  Superhandige site om kappers te vergelijken in de buurt! Met prijzen en alles erbij.

  Door: Inge H.14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  onbetrouwbaar

  Ze rekenen wel 30 % commissie aan, maar qua service zijn salons enkel melkkoeien.
  Reviews van klanten zijn onbetrouwbaar.

  Door: Coldfeet23-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  3x toe dubbelboeking in 3 salons!

  3 dagen geleden behandeling geboekt. Vandaag opgebeld dat dubbel is geboekt. Mevrouw in salon heeft weekend niet in haar agenda bijgehouden en bied geen actie aan of oplossing alleen andere dag boeken terwijl ik ervoor vrij heb gevraagd! Vervolgens 10 euro korting van treatwell na pushen en daarmee nieuwe salon geboekt en betaald (dat moet met actiekorting) om vervolgens als ik de salon bel ter bevestiging te horen dat ze GESLOTEN zijn? Wat! 3-5 werkdagen wachten voor ik mn geld terug krijg. Weer bellen, actiecode opnieuw geactiveerd laatste poging. Voor zekerheid salon gebeld blijken ze zieken te hebben en vandaag alles is geannuleerd.

  Treatwell loopt totaal niet bij met de bedrijven/ geen contact mee blijkbaar. 3x toe afspraak inplannen terwijl het al vol zit!

  Door: Lisa 03-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Treatwell

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Treatwell een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Treatwell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Treatwell actief?

  Treatwell is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Treatwell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.