Treatwell

Alle reviews

Treatwell

25% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
Inge H.
Superhandige site om kappers te vergelijken in de buurt! Met prijzen en alles erbij. Lees verder
J
Jean
Slechte klantenservice bij Treatwell. Of beter: HELEMAAL GEEN KLANTENSERVICE. Ik heb een maand geleden een gezichtsbehandeling geboekt bij Chareau in Amsterdam. Toen ik er kwam bleek dat ze de b...Lees verder
C
Coldfeet
Ze rekenen wel 30 % commissie aan, maar qua service zijn salons enkel melkkoeien. Reviews van klanten zijn onbetrouwbaar.Lees verder
L
Lisa
3 dagen geleden behandeling geboekt. Vandaag opgebeld dat dubbel is geboekt. Mevrouw in salon heeft weekend niet in haar agenda bijgehouden en bied geen actie aan of oplossing alleen andere dag boe...Lees verder

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Superhandig kappers vergelijken

  Superhandige site om kappers te vergelijken in de buurt! Met prijzen en alles erbij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gezichtsbehandeling mannen

  Slechte klantenservice bij Treatwell. Of beter: HELEMAAL GEEN KLANTENSERVICE.

  Ik heb een maand geleden een gezichtsbehandeling geboekt bij Chareau in Amsterdam. Toen ik er kwam bleek dat ze de behandeling die ik had geboekt en waarvoor ik had betaald al een hele tijd niet meer deden. Ik heb bij Chareau overigens een prima behandelijk gekregen waar ik erg tevreden over ben. Deze was wel korter en ook zo’n 15 Euro goedkoper. De medewerkster zei dat ze met Treatwell contact zou opnemen zodat zij mij het te veel betaalde bedrag terug zouden storten op mijn rekening. Logisch, ik heb immers voor iets betaald wat ik niet heb gekregen. En mijn rekeningnummer hebben ze, want ik had bij de boeking al betaald. Chareau is trouwens wel een echte aanrader! Dit gaat puur over Treatwell.

  Na twee weken heb ik Treatwell gemaild. Als reactie kreeg ik een standaard email terug. Twee keer zelfs. Dat het op dit moment erg druk is en dat ik voor vragen op hun site moet kijken.
  We zijn nu bijna EEN MAAND VERDER en ik wil nog steeds graag het teveel betaalde bedrag voor die behandeling die ik niet heb gekregen terug. Hoe moeilijk kan het zijn? Of de fout mbt die behandeling bij Chareau of bij Treatwell ligt, maakt mij niet uit. Dat moeten zij met elkaar oplossen. Ik heb bij Treatwell geboekt en betaald.

  Ik adviseer iedereen om wel op de Treatwell site te kijken, maar vervolgens bij de salon of zaak zelf te boeken. Dat scheelt de zaken provisie en jezelf tijd en ellende als er iets fout gaat.

  Ik hou jullie ervan op de hoogte of en hoe dit wordt afgehandeld. En vooral hoe lang dit nog gaat duren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  onbetrouwbaar

  Ze rekenen wel 30 % commissie aan, maar qua service zijn salons enkel melkkoeien.
  Reviews van klanten zijn onbetrouwbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3x toe dubbelboeking in 3 salons!

  3 dagen geleden behandeling geboekt. Vandaag opgebeld dat dubbel is geboekt. Mevrouw in salon heeft weekend niet in haar agenda bijgehouden en bied geen actie aan of oplossing alleen andere dag boeken terwijl ik ervoor vrij heb gevraagd! Vervolgens 10 euro korting van treatwell na pushen en daarmee nieuwe salon geboekt en betaald (dat moet met actiekorting) om vervolgens als ik de salon bel ter bevestiging te horen dat ze GESLOTEN zijn? Wat! 3-5 werkdagen wachten voor ik mn geld terug krijg. Weer bellen, actiecode opnieuw geactiveerd laatste poging. Voor zekerheid salon gebeld blijken ze zieken te hebben en vandaag alles is geannuleerd.

  Treatwell loopt totaal niet bij met de bedrijven/ geen contact mee blijkbaar. 3x toe afspraak inplannen terwijl het al vol zit!


Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aan Zee
10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Zoweg
2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Treatwell

Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden.  

Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op ErvaringenSite kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Treatwell vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Treatwell is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van Treatwell. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

Over Treatwell
Treatwell is een bedrijf welke zich richt op het inspireren van mensen om hun schoonheid te vinden. Het is een sterk groeiend bedrijf waar volop mensen graag naartoe gaan. Er zijn volop salons en spa’s welke samenwerken met Treatwell. Het is ook zo, dat het zo mogelijk wordt voor mensen om eens wat anders uit te proberen. Het boeken van een schoonheidsbehandeling of een welness behandeling was nog nooit zo gemakkelijk. Ook was het nog nooit zo snel mogelijk en op ieder gewenst moment van de dag of de nacht. De site is namelijk vierentwintig uur per dag bereikbaar, alle dagen van het jaar. 
Het bedrijf is actief in 10 landen, heeft 500 medewerkers,  werkt samen met 20.000 salons en krijgt gemiddeld bijna een 8,5 als score.  Treatwell is het grootste online boekingsbureau voor beauty behandelingen in heel Europa. Er zijn over de verschillende kantoren 500 mensen aan het werk om alles goed te coördineren. Het is een geweldig bedrijf. 

Diensten van Treatwell

Je kunt terecht op Treatwell voor het boeken van een afspraak voor een:
•    Kapper  
•    Massage  
•    Gezicht  
•    Lichaam  
•    Ontharen  
•    Nagels  
•    Spa & Sauna  
•    Fitness & Yoga  
Heerlijk gewoon!

Klachten, tips en complimenten over Treatwell
Ben je ontevreden over Treatwell? Dan kun je natuurlijk een klacht indienen over hun op de juiste manier. Hierna zal Treatwell zoeken naar een oplossing. Het is goed om te zien, hoe serieus het genomen wordt. Heerlijk. 

Heb jij ervaring met Treatwell? 
Het is goed om ook jouw mening op ErvaringenSite achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

 

Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees onafhankelijke ervaringen over Treatwell van consumenten die u voorgingen. Lees ze bij ErvaringenSite