ErvaringenSite

  Ervaringen tripmydream

  Onderzoek geeft aan dat ontspanning in het leven van de mens belangrijk is voor het welzijn. Ontspanning door het maken van een leuke trip of reis is een van de opties. Wilt u een reis boeken met uw speciale wensen? Zoekt u naar een reisbureau waar u geen commissie hoeft te betalen? Neem een kijkje op ErvaringenSite naar bedrijven die reisdiensten aanbieden. Leest u de reviews van klanten en maak een vergelijking tussen de verschillende bedrijven, inclusief Tripmydream, zodat uw keus makkelijker wordt.

  Over Tripmydream
  Tripmydream is een online reisservice, die u helpt bij het kiezen, analyseren, kopen van vluchten en verblijfsaccommodatie. Het is opgericht in 2013 door Andrey Burenok en Taras Polishchik en is gevestigd in Ukraine. Het bedrijf verschaft informatie, die een reiziger nodig voor de vakantie. Tripmydream helpt u kiezen uit 1 miljoen hotels en villa’s, 150 appartementen in 500 landen. Tripmydream kunt u vinden op facebook, YouTube, twitter en Instagram.

  Producten en diensten van Tripmydream
  Producten en diensten vanTripmydream omvatten reisplanning service. Bij Tripmydream kunt u de trein- en vliegtickets, hotels, tours, excursies vinden. Tripmydream rekent geen commissie van extra kosten voor hun diensten. Bij sommige bureaus op Tripmydream wordt u ook de mogelijkheid geboden om een reservering plaatsen en binnen een bepaalde tijd uw betaling te doen. Zo kunt u 24 uur de tijd krijgen om uw reservering te pauzeren, gedurende welke tijd de reservering voor u wordt bewaard. Tripmydream heeft een nieuwsbrief ter beschikking, waar klanten zich kunnen abonneren en aanbiedingen op vliegtickets per post kunnen ontvangen. Tripmydream heeft ook reisgidsen met informatie over het land of stad waar u naartoe wenst te gaan. Hij biedt u ook de mogelijkheid om via hun excursie boeken en auto’s te huren.

  Verzending, betaling en klachten bij Tripmydream
  Wanneer u een reis boekt bijTripmydream wordt uw reisbewijs na betaling in uw persoonlijke account op de website, waarop u de transactie heeft gedaan. Voor hotel reserveringen ontvangt u een e-mail. Wijzigingen in het ticket zijn alleen mogelijk volgens de regels van de luchtvaartmaatschappij. Als u de ticket wilt retourneren of gegevens wilt wijzigen, kunt u contact opnemen via de website van de luchtvaartmaatschappij. Restitutie is weliswaar niet altijd mogelijk. Als u vanwege visumweigering een ticket wilt retourneren dient u contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. Terugbetaling van vliegtickets is mogelijk als u over documenten beschikt, die de weigering van een visum bevestigen. Voor retour van treinkaarten kunt u contact opnemen met de support service. Afhankelijk van het bureau dat u kiest, kunt u betalen met betaalkaarten, Privat24, bankbetalingen, bankoverschrijvingen, betaling in de terminal en andere opties.

  Complimenten en tips voor Tripmydream
  Heeft u al eerder een trip geboekt via tripmydream.com? Of een auto gehuurd? Bent u via hun wel eens op excursie geweest? Kunt u alle informatie vinden op tripmydream.com voor uw reis? Maak dit bekend op ErvaringenSite en plaats uw review en ervaringen op onze site. Door uw ervaringen te delen helpt u anderen een beeld te krijgen hoe het bedrijf producten en diensten leveren naar de klant.

  VAKANTIE NAAR ITALIË BIJ HET GARDAMEER 😍 #2522

  tripmydream
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over tripmydream

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is tripmydream een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over tripmydream. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is tripmydream actief?

  tripmydream is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van tripmydream gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.