Trusted Tours & Attractions

Alle reviews

Trusted Tours & Attractions

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Aqualibi merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aqualibi
1 reviews

Zin in een verfrissende plons in het water of wil je gewoon van de wildwaterbanen afsuizen? Aqualibi is dé plaats voor iedere waterrat! Ben ...

Walibi merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Walibi
1 reviews

Walibi doet bij iedereen een belletje rinkelen en staat gelijk aan plezier voor het hele gezin. Vooral tijdens Halloween is Walibi populair al...

Tiqets merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tiqets
0 reviews

Ben jij het ook zat om al je tickets voor uitjes steeds weer te moeten printen? Raak jij ze steeds weer kwijt? Dan is Tiqets de oplossing. Je kunt ...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Trusted Tours & Attractions

Ga je binnenkort op vakantie naar de Verenigde Staten en wil je diverse attracties bezoeken? Dan kun je daarvoor gebruik maken van speciale websites die kaarten voor die attracties aanbieden. Lees voordat je zomaar entreebewijzen bestelt wel eerst de reviews van andere klanten door. Zij beschrijven daarin namelijk welke sites zij gebruikt hebben en welke ervaring zij daarmee hebben. Wij publiceren deze reviews op onze website zodat jij over de informatie kunt beschikken die je nodig hebt om de beste en meest voordelige tickets te kunnen bestellen. Door de reviews te lezen weet je uiteindelijk precies waar je wel moet zijn en waar je beter met een grote virtuele boog omheen loopt.

Over Trusted Tours & Attractions
Vakantieganger die naar de Verenigde Staten reizen kunnen van Trusted Tours & Attractions gebruik maken om tickets voor musea en toeristische rondleidingen te bestellen. De site wordt vanuit Florida beheerd door het bedrijf met dezelfde naam als de site die in 1999 begon als de internet verkoopafdeling van Historic Tours of America. De medewerkers van het bedrijf zijn per contactformulier op de site te contacteren. Mocht je al op vakantie zijn in Amerika dan kun je ook telefonisch contact met hen opnemen. Voor het afrekenen van tickets accepteert Trusted Tours een betaling met je creditcard. De meeste tickets zijn 12 maanden geldig vanaf het moment van aanschaf, op die manier ben je niet verplicht de gekozen attractie te bezoeken op een vooraf bepaalde datum.

De producten van Trusted Tours & Attractions
Trusted Tours & Attractions biedt je de mogelijkheid om in verschillende steden in Amerika musea en andere bezienswaardigheden te bezoeken. Zo kun je onder andere terecht in Fort Myers, Key West, Baltimore, Boston of New York. Je kunt diverse soorten musea bezoeken zoals het countrymuseum in Nashville of bijvoorbeeld het museumschip USS Iowa in Los Angeles. Verder zijn tickets te bestellen voor lunch cruises in Philadelphia en Tampa of je kunt kiezen voor een bezoek aan de nationale begraafplaats in Arlington. Als je de attracties met een groep vrienden of familieleden wilt bezoeken dan kun je Trusted Tours om een offerte met groepskorting vragen.

Reviews over Trusted Tours en Attractions
Heb jij als vakantieganger en klant gebruik gemaakt van de tickets van Trusted Tours? Laat dan weten wat jij ervan vindt door een beoordeling op onze website te plaatsen. Op die manier help je ons een duidelijk beeld te scheppen van de manier waarop deze site met klanten omgaat en hoe die klanten de site en de service waarderen. Aan de hand van jouw review willen we het nieuwe klanten makkelijk maken om juist die informatie te krijgen die niet vermeld staat op de website van Trusted Tours & Attractions. Jouw ervaring met de voor- en nadelen van het bestellen van tickets bij deze aanbieder zal het voor hen hopelijk een stuk makkelijker maken om een weloverwogen beslissing te nemen. Veel mensen zullen je dankbaar zijn voor het publiceren van jouw commentaar. Neem daarom een moment de tijd om hen te helpen.