ErvaringenSite

  Ervaringen Tururi.org

  Staat een vakantie naar Sicilië of Sardinië al lang op je planning? Ben je op zoek naar een reisorganisatie waarmee je deze Italiaanse eilanden kunt ontdekken? Dan kan het aanbod van Tururi misschien iets voor jou zijn. Of heb je in het verleden al gebruikgemaakt van de producten en diensten van Tururi, en ben je bereid om je negatieve en/of positieve ervaringen met onze bezoekers te delen? Op deze site krijg je de kans om een korte review over Tururi te schrijven. Dit geeft andere mensen de mogelijkheid om te beslissen of ze al dan niet een vakantie naar een van deze eilanden bij deze reisorganisatie willen boeken.

  Over Tururi.org

  De reisorganisatieTururi werd opgericht door het Siciliaans-Nederlandse koppel Mario en Marian. Zij willen maar al te graag hun liefde voor het zonnige Siciliëmet de rest van de wereld delen door verschillende soorten reizen op het eiland te organiseren. Hun doel is om reizigers op een duurzame en verantwoorde manier te laten kennismaken met de authentieke kant van Sicilië. Hiervoor zeggen ze bij Tururi respect voor zowel de natuur als de cultuur hoog in het vaandel te dragen. Deze reisorganisatie biedt verschillende soorten rondreizen, waarbij ook de nodige aandacht aan accommodatie wordt besteed. Hierbij ligt de nadruk op agriturismo's, bed & breakfasts en kleinschalige familiehotels waar alles draait om persoonlijk contact. Sinds 2012 biedt Tururi ook reizen naar Sardinië, een ander Italiaans eiland, aan.

  OP VAKANTIE IN MEGA DURE VILLA VAN €2.000.000! 😱

  Producten en diensten van Tururi.org

  Tururi is een reisorganisatie die verschillende soorten reizen naar Sicilië en Sardinië aanbiedt. Op de homepage van Tururi kom je standaard op het aanbod voor Sicilië terecht. In de rechterbovenhoek kun je ervoor kiezen om het aanbod voor Sardinië te bekijken. Op de pagina over Sicilië kun je kiezen tussen fly & drive en groeps-, zeil- en fietsreizen. Het aanbod voor Sicilië bestaat uit een 8- en 15-daagse reis. Op de website kun je ook een overzicht van de verschillende accommodaties bekijken, een brede waaier aan blogartikelen lezen, een fotogalerij bekijken en een onderdeel met veelgestelde vragen raadplegen. Verder is er ook informatie over beide eilanden beschikbaar en kun je lezen hoe klanten een reis met Tururi hebben ervaren.

  Complimenten, klachten en tips voor Tururi.org

  Heb je in het verleden al een fly & drive of groeps-, fiets- of zeilreis met Tururi gemaakt? Wil je deze positieve of negatieve ervaring delen met onze bezoekers? Grijp dan de kans om een eerlijke review over deze reisorganisatie te schrijven. Komt de reisbeschrijving overeen met de realiteit, klopt het dat er veel aandacht aan de selectie van de accommodaties wordt besteed, kun je rekenen op een vlotte en vriendelijke communicatie en is het team van Tururi makkelijk bereikbaar als je vragen, opmerkingen of problemen hebt? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring met deze reisorganisatie. Wil je graag weten wat de mening van onze bezoekers over de producten en diensten van gelijkaardige ondernemingen is? Surf dan zeker eens naar deze pagina en lees alles over de klachten, beoordelingen en ervaringen over D-reizen.

  Tururi.org
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tururi.org

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tururi.org een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tururi.org. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tururi.org actief?

  Tururi.org is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tururi.org gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.