Tururi.org

Alle reviews

Tururi.org

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
TravelBird
1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Djoser merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Djoser
1 reviews

Zin in een iets actievere reis? Bij Djoser kan je wandel- en fietsvakanties boeken met meestal een Nederlandstalige gids! Wat klanten vinden van he...

Tururi.org

Staat een vakantie naar Sicilië of Sardinië al lang op je planning? Ben je op zoek naar een reisorganisatie waarmee je deze Italiaanse eilanden  kunt ontdekken? Dan kan het aanbod van Tururi misschien iets voor jou zijn. Of heb je in het verleden al gebruikgemaakt van de producten en diensten van Tururi, en ben je bereid om je negatieve en/of positieve ervaringen met onze bezoekers te delen? Op deze site krijg je de kans om een korte review over Tururi te schrijven. Dit geeft andere mensen de mogelijkheid om te beslissen of ze al dan niet een vakantie naar een van deze eilanden bij deze reisorganisatie willen boeken.

Over Tururi.org
De reisorganisatieTururi werd opgericht door het Siciliaans-Nederlandse koppel Mario en Marian. Zij willen maar al te graag hun liefde voor het zonnige Sicilië met de rest van de wereld delen door verschillende soorten reizen op het eiland te organiseren. Hun doel is om reizigers op een duurzame en verantwoorde manier te laten kennismaken met de authentieke kant van Sicilië. Hiervoor zeggen ze bij Tururi respect voor zowel de natuur als de cultuur hoog in het vaandel te dragen. Deze reisorganisatie biedt verschillende soorten rondreizen, waarbij ook de nodige aandacht aan accommodatie wordt besteed. Hierbij ligt de nadruk op agriturismo's, bed & breakfasts en kleinschalige familiehotels waar alles draait om persoonlijk contact. Sinds 2012 biedt Tururi ook reizen naar Sardinië, een ander Italiaans eiland, aan. 

Producten en diensten van Tururi.org
Tururi is een reisorganisatie die verschillende soorten reizen naar Sicilië en Sardinië aanbiedt. Op de homepage van Tururi kom je standaard op het aanbod voor Sicilië terecht. In de rechterbovenhoek kun je ervoor kiezen om het aanbod voor Sardinië te bekijken. Op de pagina over Sicilië kun je kiezen tussen fly & drive en groeps-, zeil- en fietsreizen. Het aanbod voor Sicilië bestaat uit een 8- en 15-daagse reis. Op de website kun je ook een overzicht van de verschillende accommodaties bekijken, een brede waaier aan blogartikelen lezen, een fotogalerij bekijken en een onderdeel met veelgestelde vragen raadplegen. Verder is er ook informatie over beide eilanden beschikbaar en kun je lezen hoe klanten een reis met Tururi hebben ervaren.

Complimenten, klachten en tips voor Tururi.org
Heb je in het verleden al een fly & drive of groeps-, fiets- of zeilreis met Tururi gemaakt? Wil je deze positieve of negatieve ervaring delen met onze bezoekers? Grijp dan de kans om een eerlijke review over deze reisorganisatie te schrijven. Komt de reisbeschrijving overeen met de realiteit, klopt het dat er veel aandacht aan de selectie van de accommodaties wordt besteed, kun je rekenen op een vlotte en vriendelijke communicatie en is het team van Tururi makkelijk bereikbaar als je vragen, opmerkingen of problemen hebt? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring met deze reisorganisatie. Wil je graag weten wat de mening van onze bezoekers over de producten en diensten van gelijkaardige ondernemingen is? Surf dan zeker eens naar deze pagina en lees alles over de klachten, beoordelingen en ervaringen over D-reizen.