ErvaringenSite

  Ervaringen Vakantiepark Witterzomer

  Lekker op vakantie gaan in eigen land? Nu het coronavirus de wereld in gijzeling houdt lijken steeds meer mensen te kiezen om in hun eigen land op vakantie te gaan. En waarom ook niet? Nederland heeft fantastische natuurgebieden, waterparken, pretparken en prachtige campings en vakantieparken die het hele jaar door geopend zijn. Op onze vergelijkingssite hebben wij ook een sectie bestemd voor deze categorie. Hier vindt u verschillende aanbieders van vakantiehuisjes, vaste stacaravans, bungalows en campings in het binnen en buitenland. Natuurlijk mogen de reviews en beoordelingen van onze trouwe bezoekers niet ontbreken! Wilt u meer te weten komen over het Drentse Vakantiepark Witterzomer? Dan bent u hier op de goede plek! Naast een korte omschrijving van het bedrijf en de aangeboden producten en diensten is er vooral veel ruimte ter beschikking voor het achterlaten van persoonlijke beoordelingen en reviews die dan weer anderen kunnen helpen een beslissing te maken over de vakantiebestemming!

  Over Vakantiepark Witterzomer
  Meer dan een halve eeuw geleden, in 1952, inmiddels meer dan een halve eeuw geleden begon Hielke Zingstra sr. op zijn erf een camping. Het begon natuurlijk allemaal kleinschalig, met de aanleg van toiletten en een wasruimte, daarna kwam de camping winkel waar producten van de omliggende boerderijen werden verkocht. Tegenwoordig is vakantiecentrum Witterzomer een van de grootste vakantieparken in Assen. Hielke jr. heeft samen met zijn vrouw Geesje het familiebedrijf overgenomen.

  Producten en Diensten van Vakantiepark Witterzomer
  Vakantiepark Witterzomer is een 5 sterren vakantiepark gelegen in Assen, in de prachtige Nederlandse provincie Drenthe. De kindvriendelijke camping heeft een groot aanbod voorzieningen en activiteiten voor de kids. Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd, er zijn tennisbanen, bowlingbanen, buitensportvelden, er is een avonturenpad, verschillende speeltuinen, een springkussen, een midgetgolfbaan, fietscrossroutes, een recreatievijver en een openluchtzwembad en een visvijver. Ook voor eten hoeft u het terrein niet af: er is een brasserie, een uitgebreide supermarkt, een cafeetje en een snackbar en er bestaat een mogelijkheid om warm eten bezorgd te krijgen, zoals pizza en chinees. Mocht u de omgeving willen verkennen dan is er ook op het terrein een fietsverhuur aanwezig. Er is nog steeds een standplaats voor tenten, maar de meeste ruimte wordt in beslag genomen door luxe vakantiehuisjes, bungalows, trekkershutten, en groepsaccommodatie.

  Complimenten, Klachten en Tips over vakantiepark Witterzomer
  Heeft u wel eens een weekendje of een vakantie gehouden bij vakantiepark Witterzomer? Dan hopen wij dat u een review achterlaat waarin u ons verteld over uw ervaringen over dit vakantiepark! Zou u dit park aanraden bij anderen? Wat is goed, en wat is minder goed? Laat uw persoonlijke review op onze vergelijkingssite achter, zodat anderen lering kunnen trekken uit wat u heeft ervaren. Vond u het park geschikt voor kinderen, ouderen, mensen in een rolstoel? Heeft u wellicht uw huisdier meegenomen? Wat vond u van de accommodaties, was het huisje schoon, was het volledig ingericht?

  Wij hopen dat u mee wilt helpen van onze vergelijkingssite de beste en meest volledige site van Nederland en België te maken. Uw review achterlaten kost maar enkele minuten!

  VAKANTiE NAAR DENEMARKEN 😎 | Bellinga Familie Vloggers #1073

  Vakantiepark Witterzomer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vakantiepark Witterzomer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vakantiepark Witterzomer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vakantiepark Witterzomer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vakantiepark Witterzomer actief?

  Vakantiepark Witterzomer is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Hotels & Huisjes, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vakantiepark Witterzomer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.