ErvaringenSite

  Vakantieveilingen.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  heliwens nl pure geldklopperij

  brauwers28-08-2017
  5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Heb 2 vouchers gekocht voor een helivlucht met heliwens.nl op vakantieveilingen.
  Heliwens is een pure geldklopperij. Na aankoop van de vouchers krijg je een waslijst met wat je allemaal mag bijbetalen: aan venster zitten, op een bepaalde dag vliegen, uur, foto...
  Nooit genoeg want kort voor de vlucht (nadat wij al bijbetaald hadden om op een bepaalde dag en uur te kunnen vliegen, kreeg ik nog telefoon dat als ik met mijn vrouw in dezelfde vlucht wilde zitten , ik nog eens 15 euro mocht bijbetalen - zoniet zouden zeker niet niet samen zitten en zeker niet aan het venster (pure chantage)
  Toppun(t is dan nog dat de vlucht zeoals aangekondigd en verkocht boven Gent gewoon verplaatst werd naar Hoevenen terwijl op facebook zij nog altijd vluchten boven Gent op die datum verkochten. Oplichterij?
  Vakantieveilingen gaat in de fout door gewoon de vlucht te verkopen zonder melding te maken van alle bijkomende kosten
  Lesje : Heliwens te mijden, vakantieveilingen : opletten voor bijkomende voorwxaarden

  Marco30-09-2017

  heliwens nl pure geldklopperij, wij hebben juist hetzelfde meegemaakt. Ons beklag bij vakantieveilingen neergelegd, die zeiden ons maar te gaan klagen bij heliwens zelf. Wij hadden voor alles reeds betaald, weekend (opleg), aan de venster zitten (opleg), naast de piloot zitten (opleg), hiervoor hadden wij ook geen keuze, wij waren met 3 personen, samen zitten (opleg), gereserveerd tijd van opstijgen (opleg), een uur voor vertrek belde zij ons om te zeggen dat onze opstijgtijd met een uur vertraagd werd. Een wij daar aankwamen werd dit weer niet gerespecteerd en moesten wij nog 2 uur wachten om op te stijgen, wij hadden reeds 10 euro extra betaald om 3 uur vroeger te vertrekken. Vakantieveilingen zouden met heliwens moeten stoppen, geen goede reclame voor vakantieveilingen, ik zeg het in ieder geval graag door voor die bende oplichters. De bende heliwens is dan ook nog klantonvriendelijk op de plek van vertrek.


  Bekijk ervaringen van Vakantieveilingen.be

  Schrijf zelf een review over Vakantieveilingen.be

  Uw beoordeling