ErvaringenSite

  Vakantieveilingen.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  tickets moviepark

  Patrick30-06-2017
  2,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  4

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Tijdje geleden heb ik geboden op 4 tickets voor Moviepark Duitsland. Eigenlijk ben ik zelf wat dom geweest door te snel te reageren. De prijs die ik betaal was eigenlijk het zelfde als op de site van Moviepark. Dus het is opletten,want het is soms misleidend.
  Maar nu . Ik kreeg via mail dadelijk een bevestiging dat de betaling in orde was , in bijlage een factuur maar geen tickets!!
  Na een paar dagen wachten nog steeds geen tickets , terwijl er duidelijk vermeld stond dat ik ze dadelijk kon uitprinten na betaling.
  Dus stuur ik een mail naar de klantenservice met de vraag "worden deze tickets met de post of via mail verstuurd". Daarna kreeg ik een mail terug met het antwoord " binnen de twee dagen zal een mail terug ontvangen". En juist, na twee dagen kreeg ik deze mail terug.

  " Beste heer/mevrouw,

  Onze excuses dat je nog geen antwoord van ons hebt ontvangen op je vraag, maar we zijn je niet vergeten! Het is helaas wat drukker dan normaal.
  Wij doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Is je vraag dringend? Bel ons dan op telefoonnummer: 020 - 760 50 70. Bel je vanuit België? Dan kunt je ons bereiken op telefoonnummer 02 808 49 93.

  Met vriendelijke groet,

  Klantenservice VakantieVeilingen

  Ondertussen zijn er weer een paar dagen voorbij zonder resultaat. Geen tickets nog een mail.
  Bedankt zou ik zeggen , en tot nooit meer.

  Natascha07-08-2017

  Wij hebben vorige maand ook op deze veiling geboden, en we zijn dit weekend naar duitsland gegaan. Ik doe alles via mijn gsm. De tickets stonden klaar na betaling en we hebben een super weekend gehad. Ik vind het erg jammer voor jullie maar ik denk dat jullie gewoon pech hebben gehad... :(


  Bekijk ervaringen van Vakantieveilingen.be

  Schrijf zelf een review over Vakantieveilingen.be

  Uw beoordeling