ErvaringenSite

  Ervaringen VakantieXperts

  VakantieXperts Ervaringen

  Lees hier de ervaringen van mensen die eerder een reis bij VakantieXperts boekten. VakantieXperts is een grote reisorganisatie in België. Ze bieden veel verschillende soorten reizen aan. Van zonvakanties tot stedentrips, maar ook voor andere soorten vakanties ben je bij VakantieXperts aan het goede adres.

  VakantieXperts leggen uit waarom zij de leukste zijn!

  Over VakantieXperts

  VakantieXperts is een grote reisorganisatie in België. Het bedrijf heeft 220 vestigingen door heel België heen. Bij het bedrijf werken 750 mensen. Sinds 2014 is VakantieXperts samengevoegd met D-Reizen en samen vormen ze de D-rt Groep. De D-rt groep is nog groter en is actief in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.

  VakantieXperts is gespecialiseerd in het organiseren van reizen. Het gaat dan vooral om reizen die als vakanties worden gezien. Denk bijvoorbeeld aan een stedentrip, of een all inclusive vakantie. Dit is de hoofdmoot van de activiteiten van VakantieXperts, maar het bedrijf houdt zich ook bezig met het organiseren van zakenreizen en groepsreizen.

  Diensten VakantieXperts

  VakantieXperts houdt zich bezig met het aanbieden van reizen. Dit kunnen reizen zijn die door VakantieXperts zelf zijn samengesteld, maar het kunnen ook reizen zijn die van andere reisorganisaties afkomstig zijn. Door een breed assortiment aan reizen in het aanbod te hebben, is het goed denkbaar dat er ook voor jou een leuke, goedkope vakantie bij zit. Deze reizen worden onder andere door VakantieXperts aangeboden:

  · Zonvakanties
  · Verre reizen
  · Autovakanties
  · Stedentrips
  · Wintersport vakanties
  · All inclusive Vakanties
  · Last minute vakanties

  Door zo’n breed assortiment aan reizen aan te bieden zit er voor u altijd een leuke vakantie tussen. Bent u op zoek naar een goedkope vakantie? Met een last minute bent u snel goedkoop op vakantie. Of wilt u zich helemaal nergens meer druk om maken en lekker weg? Een all inclusive vakantie is op VakantieXperts zo geboekt!


  Het aanbod aan reizen bij VakantieXperts is ontzettend groot. Het kan bijna niet missen dat er een reis voor u bij is. Op VakantieXperts vindt u mooie zonvakanties, autovakanties en goedkope vakanties. Toch kan het zijn dat u een keer maatwerk nodig heeft. Ook dat is geen punt bij VakantieXperts. Als u uw reizen doorgeeft stellen zij een mooie vakantie op maat samen.

  VakantieXperts Klachten

  Heeft u een klacht over VakantieXperts? Er zijn verschillende manieren om uw klacht bij VakantieXperts kenbaar te maken. Klachten kunnen in de eerste plaats via de website worden ingediend. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar VakantieXperts. Als u liever wilt bellen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Helaas is het wel een 0900-nummer, maar daar staat tegenover dat de telefoon nog laat in de avond wordt opgepakt. Van 08:00 tot 22:00 is de klantenservice geopend. Op zondag is dit van 10:00 tot 22:00. Bellen met VakantieXperts kost 15 cent per minuut.

  Heeft u al eerder een reis geboekt via VakantieXperts? Laat dan hieronder uw bevindingen weten. Zo komen mensen die overwegen om een reis te boeken bij VakantieXperts meer te weten over VakantieXperts.

  Is de VakantieXpert echt zo'n vakantieXpert? Lees ervaringen en kom er zelf achter of dit een goede touroperator is

  VakantieXperts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  5.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Alles top geregeld!

  Ik heb vorig jaar mijn zomervakantie geboekt bij VakantieXperts.
  Het was echt super, ik zou een maand weggaan naar Thailand en ik heb een geweldige tijd gehad, de verschillende hotels waren super, overal was alles goed schoon en hadden ze een goede service. De tussen vluchten waren ook op prima tijdstippen gepland dat ik ook nog iets aan de rest van mij dag zou hebben.
  Ik had ook in bij VakantieXperts uitstapjes geboekt, die waren niet allemaal even leuk maar er was wel een super service! Het was echt allemaal top geregeld!
  Ik heb de tijd van mij leven gehad!

  Door: Annemiek14-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Erg telleurstellend

  Dit doen we dus niet meer. Veel misverstanden bij het boeken. (namen verkeerd, prijzen niet goed) Daarna kregen we te maken met een complete spam uitbarsting van vakantieXperts.

  Maar goed, we vroegen bijvoorbeeld ook of we gescheiden konden betalen omdat we niet precies wisten hoe iedereen ging betalen (wie met wie etc). Er was dus iemand die niet meekon en die begreep natuurlijk dat hij daarom zijn voorschot niet terug zou krijgen. Maar wat gek was, dat hij uiteindelijk ook nog gevraagd werd (en best wel onvriendelijk) of hij ook nog even het resterende bedrag wilde betalen, was wel heel gek., Oh, er werd ook nog even bijgezegd dat als hij niet zou betalen dat de anderen niet weg konden. (die wel alles betaald hadden). Bizar!
  We vroegen om reisbescheiden voor degene die wel betaald hadden, en die kregen we niet! Deze onbehoorlijke pratijken hebben uiteindelijk gewerkt want degene die niet mee ging is gezwicht onder de druk voor de andere en heeft uiteindelijk alles betaald.

  En ook de reis zelf was niet goed. Reisbescheiden onduidelijk wat leidde tot problemen met de uitjes en onduidelijkheden wanneer het vervoer klaar zou staan etc. Laatste keer dat wij hier boeken!

  Door: Dennis31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Supergoedkoop en superslecht

  Ja, supergoedkoop ja. Maar ook superslecht. Slecht hotel, slecht eten en compleet niet blij met vakantiexpert. Liever weer volgende keer naar een echte touroperator!

  Door: Patricia29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Last-minute supergoedkoop!

  Ik denk dat ik geluk heb gehad ofzo met een last-minute naar Midden-Amerika maar ik heb hem wel heel erg goedkoop kunnen boeken. Heeft volgens mij mee te maken dat ze die stoel anders toch niet meer verkopen ofzo. Maar ik was er wel blij mee! Verder was de reis ook prima geregeld. Jammer dat de reisbescheiden niet aankwamen, maarja, ik weet niet of dat aan hen lag of de post...

  Door: Xistan V.09-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over VakantieXperts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VakantieXperts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over VakantieXperts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VakantieXperts actief?

  VakantieXperts is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieXperts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.