VakantieXperts Erg telleurstellend

Cijfer3,5

Totaal

3,5

Bestellen

2

Service

2

Prijs

8

Leveren

2


NEEZou hier niet weer kopen

Erg telleurstellend

Door: Dennis

Dit doen we dus niet meer. Veel misverstanden bij het boeken. (namen verkeerd, prijzen niet goed) Daarna kregen we te maken met een complete spam uitbarsting van vakantieXperts.

Maar goed, we vroegen bijvoorbeeld ook of we gescheiden konden betalen omdat we niet precies wisten hoe iedereen ging betalen (wie met wie etc). Er was dus iemand die niet meekon en die begreep natuurlijk dat hij daarom zijn voorschot niet terug zou krijgen. Maar wat gek was, dat hij uiteindelijk ook nog gevraagd werd (en best wel onvriendelijk) of hij ook nog even het resterende bedrag wilde betalen, was wel heel gek., Oh, er werd ook nog even bijgezegd dat als hij niet zou betalen dat de anderen niet weg konden. (die wel alles betaald hadden). Bizar!
We vroegen om reisbescheiden voor degene die wel betaald hadden, en die kregen we niet! Deze onbehoorlijke pratijken hebben uiteindelijk gewerkt want degene die niet mee ging is gezwicht onder de druk voor de andere en heeft uiteindelijk alles betaald.

En ook de reis zelf was niet goed. Reisbescheiden onduidelijk wat leidde tot problemen met de uitjes en onduidelijkheden wanneer het vervoer klaar zou staan etc. Laatste keer dat wij hier boeken!Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over VakantieXperts

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij VakantieXperts?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!