Villapark Várgesztes Hongarije

Alle reviews

Villapark Várgesztes Hongarije

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Villapark Várgesztes Hongarije

Wanneer de vakantie aanbreekt, kan het een absolute speurtocht zijn om een geschikte vakantieplek te vinden. En misschien heeft u van een paar mogelijkheden gehoord, maar nu moet de keuze gemaakt worden. U had misschien wel gedacht aan Villapark Várgesztes in Hongarije om met familie en vrienden naartoe te gaan, maar u weet niet hoe het verder voor elkaar te krijgen? ErvaringenSite wilt u een handje rijken. Ze biedt u de mogelijkheid aan om de ervaringen van anderen met Villapark Várgesztes Hongarije te lezen. Door middel van review, op- en aanmerkingen van anderen kunt u een beter beeld verkrijgen over de verhuurdiensten Villapark Várgesztes Hongarije en ook van andere hotelaccommodaties. Zodat u kunt genieten van een vakantie zonder zorgen! 

Over Villapark Várgesztes Hongarije
Villapark Várgesztes Hongarije is een park met meer dan 120 vakantie villa’s met vele faciliteiten en accommodaties zoals meren, parken, bossen grote tuinen om de villa’s. De villa beschik over veel ongerepte natuur dus zeker iets voor mensen die van de natuur houden. Villapark Várgesztes is 70 kilometer verwijderd van Budapest en bied recreaties en sportieve optie. Ook ligt het park een kilometer verwijderd van het dorp Vágesztes. 

Producten en diensten van Villapark Várgesztes Hongarije
Villapark Várgesztes Hongarije is een vakantievilla met veel mogelijkheden zoals wellness, sporten sauna, bezienswaardigheden en een zwembad. Als u, naast de verblijfsvergoeding en de kosten die behoren tot de gehuurde villa, nog extra voorzieningen wenst dan kunt u deze altijd bij de receptie aanvragen. Mocht het zo zijn dat u tekortkomingen ziet dan kunt u deze binnen 1 uur van check-in melden bij de receptie, zodat Villapark Várgesztes Hongarije deze snel kan verhelpen voor uw vakantie. Ieder vakantieoord heeft haar regels, zo heeft ook Villapark Várgesztes Hongarije haar regels om de gang van zaken zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens hoogseizoenen mag u vanaf 15.00 uur gebruik maken van de gehuurde villa op de dag van afkomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek. Veder mag er bij de gehuurde villa maximaal 2 auto’s staan per gehuurde villa. De slagbomen van de villa gaan alleen open voor geregistreerde en geautoriseerde voertuigen. Dit doen ze om een rustige en veilige omgeving te kunnen garanderen. Naast het natuurpark is Hongarije ook een zeer mooie bestemming om van te genieten.  
Complimenten, klachten en tips voor Villapark Várgesztes Hongarije
Mocht u tijdens uw verblijf zaken tegenkomen die u wilt bespreken dan kunt u altijd terecht bij de receptie van het hotel. Zij zijn bereidt u te allen tijde van dienst te zijn. Op de website heeft het bedrijf bij elke accommodatie een overzicht van foto’s, reviews en info verwerkt om u een beter beeld te geven van uw bestemming.

Via ErvaringSite.be kunt u meerdere reviews van Villapark Várgesztes Hongarije lezen van andere gasten die al een ervaring hebben met dit bedrijf.  

Mocht u al een verblijf hebben geboekt bij Villapark Várgesztes Hongarije, wacht dan niet langer. Plaats hier uw review over het bedrijf. Hoe was de klantenservice? Hoe waren de bezienswaardigheden? Kwamen er extra onverwachte kosten bij kijken, waarvan u niet op de hoogte was? Was er een goed communicatie bij de planning van uw verblijf? Door uw review achter te laten helpt u andere bij hun eerst volgende vakantie. 

Mocht u zelf niet veel weet hebben van Villapark Várgesztes Hongarije dan heeft u hier de gelegenheid om er zelf ook te lezen van reviews van eerdere klanten van dit bedrijf omtrent hun service, wat ze allemaal te bieden hebben en hoe het allemaal aan toe kan gaan.