ErvaringenSite

  Ervaringen Villapark Várgesztes Hongarije

  Wanneer de vakantie aanbreekt, kan het een absolute speurtocht zijn om een geschikte vakantieplek te vinden. En misschien heeft u van een paar mogelijkheden gehoord, maar nu moet de keuze gemaakt worden. U had misschien wel gedacht aan Villapark Várgesztes in Hongarije om met familie en vrienden naartoe te gaan, maar u weet niet hoe het verder voor elkaar te krijgen? ErvaringenSite wilt u een handje rijken. Ze biedt u de mogelijkheid aan om de ervaringen van anderen met Villapark Várgesztes Hongarije te lezen. Door middel van review, op- en aanmerkingen van anderen kunt u een beter beeld verkrijgen over de verhuurdiensten Villapark Várgesztes Hongarije en ook van andere hotelaccommodaties. Zodat u kunt genieten van een vakantie zonder zorgen!

  Over Villapark Várgesztes Hongarije
  Villapark Várgesztes Hongarije is een park met meer dan 120 vakantie villa’s met vele faciliteiten en accommodaties zoals meren, parken, bossen grote tuinen om de villa’s. De villa beschik over veel ongerepte natuur dus zeker iets voor mensen die van de natuur houden. Villapark Várgesztes is 70 kilometer verwijderd van Budapest en bied recreaties en sportieve optie. Ook ligt het park een kilometer verwijderd van het dorp Vágesztes.

  Producten en diensten van Villapark Várgesztes Hongarije
  Villapark Várgesztes Hongarije is een vakantievilla met veel mogelijkheden zoals wellness, sporten sauna, bezienswaardigheden en een zwembad. Als u, naast de verblijfsvergoeding en de kosten die behoren tot de gehuurde villa, nog extra voorzieningen wenst dan kunt u deze altijd bij de receptie aanvragen. Mocht het zo zijn dat u tekortkomingen ziet dan kunt u deze binnen 1 uur van check-in melden bij de receptie, zodat Villapark Várgesztes Hongarije deze snel kan verhelpen voor uw vakantie. Ieder vakantieoord heeft haar regels, zo heeft ook Villapark Várgesztes Hongarije haar regels om de gang van zaken zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens hoogseizoenen mag u vanaf 15.00 uur gebruik maken van de gehuurde villa op de dag van afkomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek. Veder mag er bij de gehuurde villa maximaal 2 auto’s staan per gehuurde villa. De slagbomen van de villa gaan alleen open voor geregistreerde en geautoriseerde voertuigen. Dit doen ze om een rustige en veilige omgeving te kunnen garanderen. Naast het natuurpark is Hongarije ook een zeer mooie bestemming om van te genieten.
  Complimenten, klachten en tips voor Villapark Várgesztes Hongarije
  Mocht u tijdens uw verblijf zaken tegenkomen die u wilt bespreken dan kunt u altijd terecht bij de receptie van het hotel. Zij zijn bereidt u te allen tijde van dienst te zijn. Op de website heeft het bedrijf bij elke accommodatie een overzicht van foto’s, reviews en info verwerkt om u een beter beeld te geven van uw bestemming.

  Via ErvaringSite.be kunt u meerdere reviews van Villapark Várgesztes Hongarije lezen van andere gasten die al een ervaring hebben met dit bedrijf.

  Mocht u al een verblijf hebben geboekt bij Villapark Várgesztes Hongarije, wacht dan niet langer. Plaats hier uw review over het bedrijf. Hoe was de klantenservice? Hoe waren de bezienswaardigheden? Kwamen er extra onverwachte kosten bij kijken, waarvan u niet op de hoogte was? Was er een goed communicatie bij de planning van uw verblijf? Door uw review achter te laten helpt u andere bij hun eerst volgende vakantie.

  Mocht u zelf niet veel weet hebben van Villapark Várgesztes Hongarije dan heeft u hier de gelegenheid om er zelf ook te lezen van reviews van eerdere klanten van dit bedrijf omtrent hun service, wat ze allemaal te bieden hebben en hoe het allemaal aan toe kan gaan.

  Lil Kleine - Vakantie (prod. Jack $hirak)

  Villapark Várgesztes Hongarije
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Villapark Várgesztes Hongarije

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Villapark Várgesztes Hongarije een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Villapark Várgesztes Hongarije. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Villapark Várgesztes Hongarije actief?

  Villapark Várgesztes Hongarije is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Villapark Várgesztes Hongarije gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.