ErvaringenSite

  Ervaringen Villavacant

  Ongekend! Wat anderen van Villavacant.be vinden. Lees het hier! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over Villavacant.be

  Villavacant.be is een dynamisch, onafhankelijk en jong bedrijf wat bemiddelt in vakantiewoningen. Sinds de start hebben ze een sterke groei gekend. Het is een bedrijf welke gespecialiseerd is in online aanbieden van groepsaccommodaties en vakantiehuizen en vakantiewoningen. Ze doen dit in heel Europa en zoeken voortdurend naar een goede prijs en kwaliteit verhouding op de markt. De medewerkers zijn allemaal specialisten op het gebied van kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Er zijn reeds duizenden vakantiegangers welke je zijn voorgegaan bij Villavacant.be.

  Een ruim aanbod wat vierentwintig uur per dag en alle dagen van de week beschikbaar is. Het is allemaal mogelijk bij Villavacant.be. Ook zijn er volop diensten via touroperators.

  Diensten van Villavacant.be

  Hieronder een overzicht van de diensten van Villavacant.be:
  - Golf vakanties
  - Groepshuizen
  - Kastelen & landhuizen
  - Last minutes
  - Luxe & exclusief
  - Op een park
  - Met een zwembad
  - Wintersport
  - Zon, zee & strand

  Er is volop keuze, zoals je ziet!

  Klachten, tips en complimenten over Villavacant.be

  Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je hier natuurlijk een klacht over indienen. Ook kun je ze een pluim geven of compliment. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om de diensten van hun nog verder te verbeteren en om een mogelijk geschil snel uit de wereld te helpen.

  Heb jij ervaring met Villavacant.be?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op onze site. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Ook van andere Belgische bedrijven, dan Villavacant.be natuurlijk!

  Ongekend! Wat anderen van Villavacant.be vinden. Lees het hier! Alle meningen staan op ervaringensite.be

  Villavacant
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  last minute Indonesia

  Ik heb een prachtige last minute geboekt naar Indonesia.

  Het is niet de aller aller goedkoopste reisaanbieder maar ik vind het belangrijk dat mijn ervaring puur en eerlijk is.
  En Baobab komt echt veel ervarener en beter over dan andere. Die zijn allemaal zo protserig.

  En ik houd van niet te grote groepen. Bi andere organisaties verdrink je vaak in de mensenmassa's om je heen, hier is dat veel beter.

  Meer contact met elkaar en meer contact met je ervaringen.

  Door: Ans28-07-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Villavacant

  Uw beoordeling