ErvaringenSite

  Ervaringen Vliegtickets.be

  Lees hier wat anderen van vliegtickets.be vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over vliegtickets.be

  Vliegtickets.be is een onderdeel van Otravo bv. Het is een grote webwinkel waar je vliegtickets kunt kopen. Het gaat hierbij niet alleen om de tickets van de grotere vliegmaatschappijen, maar ook van de lowcost maatschappijen. Het gaat om bestemming van over de hele wereld. Het zijn dus alle tickets welke je ziet van alle vliegmaatschappijen over de hele wereld. Het is hierdoor mogelijk voor hun om je de beste deal te geven tegen uiterst lage prijzen. Geweldig gewoon!

  Het bedrijf is trouwens een IATA gekwalificeerd bedrijf. Ze hebben een contactcenter van de hoogste kwaliteit met de beste service welke mogelijk is.

  Het bedrijf is trouwens ook nog eens aangesloten bij de ANVR, de SGR, de IATA en het thuiswinkel waarborg. Je kunt er dus op een veilige manier en zonder zorgen een reis boeken.

  Zo boek je de goedkoopste vliegtickets - Z TODAY

  Diensten van vliegtickets.be

  Dit is een online webshop voor vliegtickets. Het is een plek waar je op het internet de meest goedkope tickets kunt krijgen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn om een goede en leuke ticket te boeken bij dit bedrijf. Wanneer je een ticket wilt gaan boeken dan is het zeer zeker slim om hier een keer een kijkje te gaan nemen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken van deze krachtige website voor betaalbare vliegtickets.

  Klachten, tips en complimenten over Skichalets

  Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan moet je natuurlijk simpelweg een klacht indienen. Het is slim om dit via de website te doen. Je krijgt dan niet alleen een bevestiging van het indienen van je klacht. Je zult ook ontdekken, dat ze daadwerkelijk een goede service bieden. Of je klacht goed wordt opgelost kun je natuurlijk alleen zelf bepalen. Vervolgens kun je wel je mening hierover achterlaten op de website ErvaringenSite.

  Heb jij ervaring met vliegtickets.be?

  Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf vliegtickets.be? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

  Lees hier wat anderen van vliegtickets.be vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen en weet waar je aan begint!

  Vliegtickets.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4.4
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  twee tickets HT Fez

  Reageren niet op mails. Wanneer ze het wel doen, meestal na maanden, is het met gespeelde verbazing om dan terug niks meer van zich te laten horen. Er zit een flink geurtje aan deze onderneming en ik raad de reiziger aan om weg te blijven van vliegtickets.be.
  Voor mij betekent het een verlies van 350 euro maar als ze dit bij meerdere klanten doen dan is dit ordinaire diefstal en systematische oplichting.

  Door: Steven De Geynst18-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Vliegtickets

  Deze firma verkoopt vliegtickets voor vluchten die niet bestaan. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar en mails blijven onbeantwoord. Wat nu ?

  Door: Sermijn Nico20-07-2020
  Ik heb dezelfde ervaring. Ze reageren niet of amper en dan nog dikwijls naast de kwestie. Ik wacht momenteel nog altijd op de terugbetaling van mijn tickets voor een geannuleerde vlucht op 7 mei. Ze reageren niet. Echt erg. 18-11-2020

  Voor niks te betrouwen dus.

  Steven De Geynst18-11-2020

  Ik heb dezelfde ervaring. Ze reageren niet of amper en dan nog dikwijls naast de kwestie. Ik wacht momenteel nog altijd op de terugbetaling van mijn tickets voor een geannuleerde vlucht op 7 mei. Ze reageren niet. Echt erg. 18-11-2020

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  tickets naar ijsland

  Tickets gekocht voor ijsland, door corona niet mogelijk om af te reizen. Al weken geen enkel respons op vraag om tickets om te ruilen voor voucher. Het enige wat je via de website kunt doen is annuleren maar dan krijg je uiteraard geen voucher en ben je je geld kwijt. Bovendien moet je dan nog extra kosten betalen.
  Telefonisch eveneens al weken niet beschikbaar. Heb de indruk dat ze gewoon het geld op zak steken en de klant laten stikken.

  Door: Matthys Marino29-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vlucht Porto

  Vlucht is geannuleerd en we werden zelfs niet op de hoogte gebracht. Telefonisch niet bereikbaar . Wacht al een week op antwoord via mail . Amateuristisch bedrijf

  Door: Bram Lootens15-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  goedkoper uit met twee tickets naar Rome

  Wij waren echt iets van 60 euro goedkoper uit met twee tickets naar Rome dus zeker wel tevreden over deze website!!!

  Door: Thobias en Melissa14-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Vliegtickets.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vliegtickets.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Vliegtickets.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vliegtickets.be actief?

  Vliegtickets.be is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vliegtickets.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.