ErvaringenSite

    Ervaringen Voyage Privé

    Ben je van plan om op reis te gaan en zoek je nog leuke ideeën of een goed hotel voor een scherpe prijs? Kijk eens bij Voyage Privé! Heel wat reizen met grote kortingen wachten wachten op jou! Ben je benieuwd wat klanten vinden van Voyage Privé? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina van ErvaringenSite!

    Over Voyage Privé

    Voyage Privé werd in 2006 opgericht in Frankrijk door drie vrienden. Het bedrijf is een online reisplatform die gespecialiseerd is in het aanbieden van luxueuze vakanties aan exclusieve prijzen. De drie oprichters hadden vooraf al heel wat ervaring opgedaan in de reisindustrie. Het idee van Voyage privé komt vanuit hun oorspronkelijk doel, exclusieve aanbiedingen onderhandelen voor luxevakanties voor hun vrienden. Daaruit werd dan al snel het concept met "flash verkopen" ontwikkeld en uitgerold. Voyage Privé telt vandaag de dag 17 miljoen leden over de hele wereld. Het bedrijf heeft afdelingen in acht landen; Frankrijk, België, Nederland, Spanje, Italië, Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië. Bij Voyage Privé vind je dus vooral 'flash verkopen', speciale aanbiedingen voor luxueuze vakanties, vluchten, hotels, rondreizen en evenementen. Je vindt er aanbiedingen tot wel –80% op de normale prijs. Enkel leden die zich aangemeld hebben via de website van Voyage Privé kunnengebruik maken van deze kortingen.


    Een van de hotels die Voyage Privé aanbiedt

    Diensten van Voyage Privé

    Bij Voyage Privé kan je luxueuze reizen boeken tegen een goedkopere prijs dan de gewone verkoopprijs. Dat komt omdat Voyage Privé rechtstreeks met de hotels en aanbieders onderhandelt om een goeie prijs te krijgen. In de aanbiedingen vind je heel wat verschillende soorten reizen; verre reizen, city trips en zelfs hotel aanbiedingen in eigen land. Je vindt er aanbiedingen in de Verenigde Staten, India, de Malediven, de Canarisch Eilanden, Tanzania, Thailand, de verenigde Arabische Emiraten en ook heel wat Europese bestemmingen zoals Spanje, Italië, Nederland, Duitsland, … en zelfs België. Op de site kan je enkel via kredietkaart betalen, na je betaling krijg je alle nodige documenten toegestuurd via e-mail.

    Klachten of vragen voor Voyage Privé

    Denk je dat er iets misgegaan is bij het boeken of ben je niet helemaal zeker over je keuze hotel of heb je vragen over iets anders? Dan kan je best een medewerker van Voyage Privé proberen te bereiken. Dit kan je doen via e-mail of de telefoon. Ook op sociale media zoals Facebook is Voyage Privé zeer actief, daar beantwoorden ze dan ook vragen. Op de website van Voyage Privé vind je ook een lijst met vaak gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier ook wel tussen.

    Schrijf ook zelf een review!

    Als klant snap je dat het belangrijk is dat je weet wat je mag verwachten van een bedrijf voor je er iets boekt of aankoopt, daarom is het belangrijk dat klanten die al ervaring hebben met een bedrijf een betrouwbare en onderbouwde review achterlaten en dat kan gewoon op deze pagina! Op ErvaringenSite vind je nog honderden bedrijven waar je reviews kan achterlaten. ErvaringenSite is niet voor niets dé ErvaringenSite van Vlaanderen.

    Voyage Privé
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

    2.8
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    1

    1"'`--

    Door: arachni_name28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Reis naar Egypte...


    Wij hadden in januari een pakketreis geboekt naar Egypte met vertrek eind april.
    Door Covid werd deze reis op 6 april door Voyage Prive geannuleerd en beloofde zij het betaalde bedrag terug te storten. Vandaag 20 augustus, 4 maanden later hebben wij nog steeds geen geld gezien. De lijst emails wordt altijd maar langer en op de laatste mails krijgen we zelfs geen reactie meer. Ik denk dat Voyage Prive de boeken zal dicht doen en we naar ons geld zullen kunnen fluiten...misschien is het tijd om een incassobureau in te schakelen?

    Door: Caro20-08-2020
    wintein rosita28-08-2020

    nooit meer boeken was de eerste keer en de laatste. we vliegen op 16 sept naar barcelona waar het rode zone is en ze weigeren ons een voucher te geven .ze wachten tot we zelf annuleren en verliezen wel 300 eur.een schande

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reis naar Amsterdam - nooit meer boeken

    Beste potentiële klanten, zeker NIETS boeken van deze exclusieve aanbiedingen. Ze dienen enkel om cash te voorzien voor de eigenaars. Afgelopen dinsdag (16/6) heb ik een hotel met een zogenoemde exclusieve aanbieding voor 2 nachten eind september (28/9-30/9)geboekt. Vandaag, na amper 2 dagen (op 18/6), heb ik een bericht gekregen dat “omwille van Covid” de reis geannuleerd is, dat we NIET worden terugbetaald, maar wel “een voucher” krijgen. LET OP, momenteel kan deze reis nog steeds geboekt worden, zelfs met afreisdatum van morgen 😱😱😱. Een gewaarschuwd man of vrouw is er twee waard!!! Dat deze eigenaars nog met een gerust gemoed kunnen gaan slapen is onbegrijpbaar...

    Door: Stijn19-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Reis naar Italië

    Bestellen gaat zeer makkelijk.
    Vervolgens weer contact opnemen lukt totaal niet.
    Heb reeds meerdere mails verzonden, geen antwoord.
    Bellen naar hun lijn dewelke dagelijks van 10u tot 19u bereikbaar is?
    Je krijgt een bandje waarop men zegt dat het kantoor gesloten is...
    Nooit meer, een schande.

    Door: Kurt13-05-2020
    Stijn19-06-2020

    Beste potentiële klanten, zeker NIETS boeken van deze exclusieve aanbiedingen. Ze dienen enkel om cash te voorzien voor de eigenaars. Afgelopen dinsdag (16/6) heb ik een hotel met een zogenoemde exclusieve aanbieding voor 2 nachten eind september (28/9-30/9)geboekt. Vandaag, na amper 2 dagen (op 18/6), heb ik een bericht gekregen dat “omwille van Covid” de reis geannuleerd is, dat we NIET worden terugbetaald, maar wel “een voucher” krijgen. LET OP, momenteel kan deze reis nog steeds geboekt worden, zelfs met afreisdatum van morgen 😱😱😱. Een gewaarschuwd man of vrouw is er twee waard!!! Dat deze eigenaars nog met een gerust gemoed kunnen gaan slapen is onbegrijpbaar...

    Bart Christiaens23-06-2020

    Juist hetzelfde meegemaakt voorschot kan ik betalen maar als de tijd er aankomt om de rest te betalen is niemand meer bereikbaar wat ze wel kunnen is je klacht die je schrijft verwijderen daarvoor hebben ze wel tijd maar telefoon opnemen en imail beantwoorden zijn ze van de aardbol verdwenen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    verblijf + vlucht naar Wenen

    Op 4 februari boekten mijn vriendin en ik een reisje naar Wenen (4-8 april). Door de trage verbinding is er iets fout gelopen met de boeking, namelijk de naam van mijn vriendin werd verkeerd genoteerd en staat ook zo verkeerdelijk op het vluchtticket vermeld. Sinds vijf februari proberen we dit via Voyage Privé gecorrigeerd te krijgen, helaas zonder succes. De medewerkers van VP melden ons dat ze dit gaan onderzoeken en iets gaan laten weten. Na herhaaldelijke telefoontjes van onzentwege omdat ze ons nooit iets lieten weten, hebben ze ons nu gemeld dat we een nieuw ticket moeten kopen want Austrian Airlines aanvaardt zogezegd geen wijzigingen. We hebben Austrian Airlines gebeld en die melden ons dat twee letters wijzigen 25 euro kost, maar dat onze agency dat moet regelen. Kan er nu eindelijk eens iemand het fucking initiatief nemen om dit kleine administratieve probleem te regelen aub. Niet door ons nogmaals van het kastje naar de muur te sturen!!

    Door: Philippe Desmet25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    8 dagen All In Marrakech

    Boek NOOIT bij Voyage Privé. Zij laten je volledig in de kou staan als er iets voorvalt. Neem ook de aangeboden reisverzekering van Europ Assistance NIET bij hen, want ook zij laten je aan je lot over en komen hun afspraken niet na. Wij boekten bij de Belgische afdeling van Voyage Privé, maar pas als alles is betaald, kom je te weten dat je eigenlijk bij Europ Assistance Spanje bent verzekerd. Wij moesten enkele uren voor afreis onze reis annuleren door het onverwacht overlijden van mijn vader. Wij zouden op 19/11/2019 om 15.20 uur onze vlucht naar Marrakech hebben en wij hebben om 10.39 uur 's ochtends telefonisch geannuleerd. Deze annulatie werd per mail bevestigd door Voyage Privé omstreeks 11.18 uur. Wij zouden onze reis voor 100% terugbetaald krijgen. Maar na 20 telefoontjes en mailtjes krijgen we te horen dat we te laat hebben geannuleerd volgens Europ Assistance en dat ze ons bijgevolg niet kunnen vergoeden. Hoezo te laat? Ik heb tussen 08.20u en 08.50 u 4x naar Europ Assistance zelf gebeld, maar daar konden ze mij niet te woord staan omdat ik geen Spaans of Frans sprak en ze mij van het kastje naar de muur stuurden. Vergeet die 24/7 bereikbaarheid van Europ Assistance maar, want dat klopt echt niet. En Voyage Privé laat je ook in de steek, want die zeggen dat ze niets meer voor ons kunnen betekenen. Nee, wees slim en bespaar je deze ellende en boek NOOIT bij Voyage Privé of Europ Assistance. Wij gaan nu verder via de rechtbank en dat zal ze het 4 dubbele kosten van wat het hen anders had gekost als ze hun contracten waren nagekomen.

    Door: P. Krynen15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Voyage Privé

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Voyage Privé een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Voyage Privé. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Voyage Privé actief?

    Voyage Privé is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Hotels & Huisjes, Vakanties binnen België

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voyage Privé gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.