ErvaringenSite

  Ervaringen Weekendesk

  Wat is Weekendesk en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht of gingen winkelen. Wij als ErvaringenSite hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of Weekenddesk een goede professionele organisatie is die u helpt met het regelen van een leuk weekendje weg met de familie voor een acceptabel bedrag. Wij als ErvaringenSite zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews dus kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit Weekenddesk heeft benaderd om zelf een weekendje weg te zoeken. Zoals ik al eerder aangaf, hoe was uw ervaring met Weekendesk? Waren ze klantvriendelijk tijdens de onderhandelingen? Waren de verhuurde huisjes mooi en was het netjes? Met de reviews op onze site kunt u dus zien wat consumenten van Weekendesk vonden.

  Over Weekendesk

  Weekendesk is opgericht in 2001 en is de nummer 1 op het gebied van weekendjes weg en korte thematische verblijven (wellness, gastronomie, ontspanning, avontuur…) Sinds haar oprichting hebben ongeveer 1 miljoen mensen een weekendje geboekt via Weekendesk. En ze zijn van plan om deze missie voort te zetten: na leider te zijn geworden op de Franse, Belgische en Spaanse markt zetten ze hun ontwikkeling voort met de lancering van websites in Italië en België!

  Herken je het gevoel.. je even een weekendje weg wilt, maar je niet weet waar je moet zoeken? Het aanbod op traditionele websites is te duur, te ver weg, of te klassiek. Na uren zoeken, blijf je maar thuis, want je vindt niet waarnaar je opzoek was. Weekendesk vond hiervoor de oplossing.

  Diensten

  Bij Weekendesk worden de hotelfaciliteiten en de activiteiten inbegrepen in jouw arrangement, nauwkeurig beschreven. Bovendien wordt de beschikbaarheid van de hotels voortdurend upgedated. Ook schenken ze bijzonder veel aandacht aan het selecteren van hotels. Slechts 1 op 10 hotels in België en buurlanden wordt op de site van Weekendesk toegelaten. Ten slotte worden alle klantenbeoordelingen over het bedrijf in alle transparantie gepubliceerd zodat je zelf in alle objectiviteit kunt oordelen.

  Het hoofdkantoor van Weekendesk is gevestigd in Parijs tevens hebben ze een vestiging in Barcelona. Het team van Weekenddesk bestaat uit ongeveer 120 medewerkers in totaal. En ze hebben allemaal slechts één passie: Jou een prettig weekend bezorgen! Hun taak bestaat uit het identificeren van de meest aangename hotels, het verwerven van partners, het creëren van unieke arrangementen, en natuurlijk het onderhandelen van de prijs

  Klachten

  Zin in een weekendje weg? Heb je hulp nodig bij je boeking? Een vraag aan Weekenders? Vóór, tijdens en na uw boeking staat het team van Weekenders voor u klaar om al u vragen te beantwoorden en te helpen. U kunt ze contacteren via een formulier die op hun site staat, maar u kan ook van maandag tot en met vrijdag hun telefonisch bereiken van 08:00 – 22:00 en op zaterdag van 09:00 – 19:00.
  Heeft u ooit een klacht gehad en heeft u het ermee besproken met Weekendesk? Laat uw ervaring weten met deze organisatie voor de andere consumenten die interesse hebben in een vakantie.

  Onafhankelijke ervaringen van klanten die u voorgingen. Leuke weekendjes weg en makkelijk geboekt, of juist niet? Weet waar u aan begint en lees ervaringen bij ErvaringenSite.be

  Weekendesk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  5
  42% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  4,6

  Prijs

  6

  Leveren

  4,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  verblijf keulen

  Ik bestelde op 14 augustus 33 da

  Door: marc maesfranckx25-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  weekend 1 overnachting

  weekendje betaald, bleek dat hotel niet meer samenwerkt met weekendesk door malafide praktijken, zoals niet doorgeven van reserveringen, telefonisch niet bereikbaar, wacht nog op terugbetaling zal waarschijnlijk heel lang duren. ik hoop dat ik het geld nog terug zie maar in elk geval jullie zijn verwittigd...nooit meer boeken bij weekendesk, en al die goede reviews hebben ze waarschijnlijk zelf geschreven. ik schakel de economische inspectie in misschien kunnen zij hier in tussen komen. verfoeilijk zulke praktijken!

  Door: Eva Hoeree24-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  SuperWeekend deal in Superior Kamer in Madrid "Pinky Swear!!"

  Superior Room (Pinky Swear!
  Ik schreef een paar weken geleden al een review, via een link die ik van hen gekregen heb.Die is niet gepubliceerd, ik kreeg zelfs geen antwoord (Ja, waarom zouden ze negatieve commentaren eigenlijk publiceren !) Een standaard antwoord genre "Wat jammer dat... kon zelfs niet...
  Hier mijn bevindingen:
  We boekten en reserveerden voor de eerste en wellicht ook de laatste keer bij weekendesk.Het leek veelbelovend, op het eerste zicht een prima deal.Helaas teleurstellend.!Bij het inchecken vertelde de vriendelijke medewerkster van het hotel dat er maar twee opties waren.Een kamer op het eerste verdiep, aan de straatkant met als resultaat véél lawaai...of een kamer op de vijfde verdieping die we kozen omwille van de rust…Het was echter kiezen tussen de pest of de cholera.Wat we kregen was echt teleurstellend, een kleine - aftandse kamer.Een héél hard bed van amper 140 cm breed.Één klein raam ZONDER buitenkijk(venster was te hoog), een kleine badkamer met ligbad en douche sproeier.Er was één klein wasbekken, en géén plaats om je toilettas op kwijt te raken.Noodgedwongen wel alles dan maar in een “bidet” geplaatst .Vloerbekeding: de oude laminaatvloer had méér dan eens te leiden gehad van vochtproblemen…dit was er dan ook duidelijk aan te zien.
  Conclusie: De hotelkamer, die ze bij deze organisatie verkopen als zijnde een “Superior Hotelkamer” is de naam van hotelkamer amper waardig.
  Ontbijtbuffet van het hotel was in orde, meer valt daar niet op te zeggen.
  De goede ligging van het Hotel, en de vriendelijkheid van het personeel waren de meest positieve punten van onze Weekendesk reservatie.
  Aangezien Weekendesk oorspronkelijk zelf de vragende partij was om een review te schrijven, en om de reizigers te waarschuwen, zal ik zeker niet nalaten om dit te verspreiden over het hele WWW.- gaande Van Test-Aankoop, over Tripadvisor tot Trustpilot inclusief alle daartussen gelegen opportuniteiten.
  Conclusie :Mensen Sla deze Organisatie Over, ga er niet mee in Zee... als je een leuke reis wil boeken.
  Een misnoegde teleurgestelde klant.Foto’s op aanvraag.

  Door: Eric De Boom28-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Kadobon

  Geen mail ontvangen met de bon, herhaaldelijk moeten mailen en bellen en nog steeds niet in orde. Ik heb de bon niet kunnen afgeven en wil dus mijn geld terug. Dit zou pas 5 WEKEN NA DE AANKOOP kunnen gebeuren. Geen excuses ontvangen, niets van erkenning dat er iets mis is gelopen bij hen op IT vlak en totaal geen communicatie rond mijn klacht.
  Heel slechte service, ik boek NOOIT meer via Weekendesk

  Door: Sarah Van Broeckhoven06-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  NOOIT MEER

  Geboekt bij hen voor kamer in Ieper voor 1 nacht . 2 vol en 2 kids .
  Betaald met PayPal .
  Aangekomen bij het hotel was er geen boeking voorzien voor ons ???
  Gelukkig heeft het Novotel ons toch nog Twee kamers kunnen versieren .

  De Kids moesten wel op een ander verdiep slapen , Maar alle loft gaat wel naar Novotel in Ieper .

  De gratis Cava en welkoms geschenk hebben we natuurlijk niet gezien . Maar daar voor kon Novotel natuurlijk niets aan doen .

  Voor ons was de zaak heel goed opgelost .

  Weekenddesk is voor mij voledig gedaan , nimmer zal ik nog langs hun reserveren . betaal dan liever nog een beetje meer zodanig dat wij krijgen wat we wilden .

  Nogmaals Veel lof voor ons hotel en voor Weekenddesk is 1 ster nog te veel .

  Door: vercammer22-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geboekt maar dan geannuleerd!

  We boekten een hotelkamer via Weekendesk. De betaling werd uitgevoerd en we kregen de bevestiging. Een dag later kreeg ik telefoon en mail dat er geen kamers meer voorradig waren. De dame was vriendelijk en bood een alternatief aan op 30 km van het hotel. Dit was echter niet onze doelstelling omdat we niet met de wagen wilden rijden tijdens ons verblijf. Weekendesk annuleert de kamer en ik krijg een mail waarin ze bevestigen dat ik 1 tot 2 weken moet wachten op mijn geld. Ik begin terug te zoeken naar een kamer via Trivago. Het is echter bijna allemaal volzet omdat het een druk weekend is. De kostprijs ligt ondertussen een pak hoger dan de vorige dag en de opties zijn beperkt. Ik zie ineens dat onze oorspronkelijke kamer terug beschikbaar staat voor de prijs die we betaalden. Ik bel dus naar Weekendesk. De leggen uit dat dit een foutje is en ze dit direct zullen sluiten. Na 30 min staat dit nog steeds open...
  Ik ga volkomen niet akkoord met deze manier van werken. We hebben geboekt en betaald. Het was in principe aan hen om te zorgen dat we deze kamer kregen voor de aangeboden prijs. Ik heb nu op de valreep nog moeten zoeken naar een andere locatie voor deze nacht terwijl dit echt moeilijk is omdat er weinig plaats is dit weekend. Daarenboven moeten we 1 tot 2 weken wachten op ons geld????
  Bovenop zie ik dat dit nu nog steeds openstaat en boekbaar is! Ik vind dit alles behalve correct!

  Door: Gudrun Serraes26-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  zeer ontevreden

  bij boeking in picardie bleek na aankomst ons hotel geen hotel te zijn slecht een zeer simpele b&b en eveneens zeer vuil de tuin vol onkruid geen deftige stoel buiten om op te zitten het zwembad buiten gebruik en dit zo te zien al enkele jaren zodat wij ons genoodzaakt zagen om rechts omkeer naar huis te maken daarvoor 160e betaald en meer dan 300km gereden te hebben na meermaals proberen telefonisch contact op te nemen met weekendesk en mails te sturen blijkt niet een enkele reactie van hun zeer spijtig

  Door: jean-polo vandevoorde30-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Slechte service

  Een weekje weg geboekt bij weekendesk, gebeld of er nog een plek vrij was en dit was het geval. Geld overgemaakt en gelijk werd ik teruggebeld dat het niet mogelijk was. Nou ja.....Geld kreeg ik binnen enkele werkdagen terug, zijn nu een week verder en het staat nog steeds niet op mijn rekening. Onze vakantie is hierdoor niet doorgegaan omdat ik niet genoeg geld meer op mijn rekening had staan Dankjewel weekendesk.

  Door: Justin19-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  2 x weekend al zonder problemen

  Nu al 2 weekenden geboekt via ze. Is tot op heden altijd wat ze beloven. Ik ga altijd een beetje op de fotos af en dat is ook wat je kan verwachten. Natuurlijk gebruiken ze een groothoeklens en schijnt altijd het zonnetje, maar de fotos komen wel overeen met de waarheid. Reisinfo ook duidelijk Dus prima.

  Door: Maarten19-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Niks mis mee

  Doen wat ze zeggen. Precies wat het is, niks meer, niks minder.

  Door: Kaisja07-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Leuk weekje toscane

  Superweekje gehad. We zagen een aanbieding voorbij komen van een hotel nabij toscane met een infinity pool. Wilde ik altijd al een keer dus toegesneld. Hotel was ok, al had het een (kleine) opknapbeurd nodig maar het zwembad was geweldig en ook de sauna faciliteiten waren top! En al helemaal voor die prijs. Informatie van weekendesk was trouwens duidelijk.

  Door: Rose-marijn11-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Super weekend!

  Een paar weken geleden wouden mijn vriend en ik spontaan een weekendje weg, maar natuurlijk hadden we geen idee waarheen, hier hebben we onze woonplaats ingegeven en 3 uur later waren wij op de plek van bestemming en hebben we een geweldig weekend gehad! Er wordt echt heel snel gecommuniceerd ze hebben zoveel mogelijkheden! Gaan we zeker nog een keer doen!

  Door: Eline30-04-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Weekendesk

  Uw beoordeling