ErvaringenSite

  Ervaringen Weekendesk

  Wat is Weekendesk en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht of gingen winkelen. Wij als ErvaringenSite hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of Weekenddesk een goede professionele organisatie is die u helpt met het regelen van een leuk weekendje weg met de familie voor een acceptabel bedrag. Wij als ErvaringenSite zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews dus kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit Weekenddesk heeft benaderd om zelf een weekendje weg te zoeken. Zoals ik al eerder aangaf, hoe was uw ervaring met Weekendesk? Waren ze klantvriendelijk tijdens de onderhandelingen? Waren de verhuurde huisjes mooi en was het netjes? Met de reviews op onze site kunt u dus zien wat consumenten van Weekendesk vonden.

  Over Weekendesk

  Weekendesk is opgericht in 2001 en is de nummer 1 op het gebied van weekendjes weg en korte thematische verblijven (wellness, gastronomie, ontspanning, avontuur…) Sinds haar oprichting hebben ongeveer 1 miljoen mensen een weekendje geboekt via Weekendesk. En ze zijn van plan om deze missie voort te zetten: na leider te zijn geworden op de Franse, Belgische en Spaanse markt zetten ze hun ontwikkeling voort met de lancering van websites in Italië en België!

  Herken je het gevoel.. je even een weekendje weg wilt, maar je niet weet waar je moet zoeken? Het aanbod op traditionele websites is te duur, te ver weg, of te klassiek. Na uren zoeken, blijf je maar thuis, want je vindt niet waarnaar je opzoek was. Weekendesk vond hiervoor de oplossing.

  Working @Weekendesk!

  Diensten

  Bij Weekendesk worden de hotelfaciliteiten en de activiteiten inbegrepen in jouw arrangement, nauwkeurig beschreven. Bovendien wordt de beschikbaarheid van de hotels voortdurend upgedated. Ook schenken ze bijzonder veel aandacht aan het selecteren van hotels. Slechts 1 op 10 hotels in België en buurlanden wordt op de site van Weekendesk toegelaten. Ten slotte worden alle klantenbeoordelingen over het bedrijf in alle transparantie gepubliceerd zodat je zelf in alle objectiviteit kunt oordelen.

  Het hoofdkantoor van Weekendesk is gevestigd in Parijs tevens hebben ze een vestiging in Barcelona. Het team van Weekenddesk bestaat uit ongeveer 120 medewerkers in totaal. En ze hebben allemaal slechts één passie: Jou een prettig weekend bezorgen! Hun taak bestaat uit het identificeren van de meest aangename hotels, het verwerven van partners, het creëren van unieke arrangementen, en natuurlijk het onderhandelen van de prijs

  Klachten

  Zin in een weekendje weg? Heb je hulp nodig bij je boeking? Een vraag aan Weekenders? Vóór, tijdens en na uw boeking staat het team van Weekenders voor u klaar om al u vragen te beantwoorden en te helpen. U kunt ze contacteren via een formulier die op hun site staat, maar u kan ook van maandag tot en met vrijdag hun telefonisch bereiken van 08:00 – 22:00 en op zaterdag van 09:00 – 19:00.
  Heeft u ooit een klacht gehad en heeft u het ermee besproken met Weekendesk? Laat uw ervaring weten met deze organisatie voor de andere consumenten die interesse hebben in een vakantie.

  Onafhankelijke ervaringen van klanten die u voorgingen. Leuke weekendjes weg en makkelijk geboekt, of juist niet? Weet waar u aan begint en lees ervaringen bij ErvaringenSite

  Weekendesk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

  4.4
  37% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Super weekend!

  Een paar weken geleden wouden mijn vriend en ik spontaan een weekendje weg, maar natuurlijk hadden we geen idee waarheen, hier hebben we onze woonplaats ingegeven en 3 uur later waren wij op de plek van bestemming en hebben we een geweldig weekend gehad! Er wordt echt heel snel gecommuniceerd ze hebben zoveel mogelijkheden! Gaan we zeker nog een keer doen!

  Door: Eline30-04-2016
  Zangwill.Baron27-07-2020

  not afraid of the road, only afraid of short.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Leuk weekje toscane

  Superweekje gehad. We zagen een aanbieding voorbij komen van een hotel nabij toscane met een infinity pool. Wilde ik altijd al een keer dus toegesneld. Hotel was ok, al had het een (kleine) opknapbeurd nodig maar het zwembad was geweldig en ook de sauna faciliteiten waren top! En al helemaal voor die prijs. Informatie van weekendesk was trouwens duidelijk.

  Door: Rose-marijn11-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Weekendje Keulen

  Kan enkel met veel lof praten over de klantendienst van Weekendesk. Promotie was tijdens boeken weg maar stond de volgende dag terug op de site. Klantendienst gecontacteerd, zij namen direct contact op met het hotel zodat we toch nog van de promotie konden genieten. Wij zullen dit niet vergeten en komen bij jullie terug. Top.

  Door: Segers Jurgen04-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  2 x weekend al zonder problemen

  Nu al 2 weekenden geboekt via ze. Is tot op heden altijd wat ze beloven. Ik ga altijd een beetje op de fotos af en dat is ook wat je kan verwachten. Natuurlijk gebruiken ze een groothoeklens en schijnt altijd het zonnetje, maar de fotos komen wel overeen met de waarheid. Reisinfo ook duidelijk Dus prima.

  Door: Maarten19-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Weekendje weg

  Weekendje moeten annuleren nav Covid 19. Ondanks annulatieverzekering al het geld kwijt. Tientallen telefoontjes en documenten ingevuld - steeds in het frans of het engels - want de nederlandse taal is men niet machtig bij weekendesk.be.

  Door: devinck19-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Cadeaubon ouders 65+’ers

  Ik kocht in december vorig jaar een cadeaubon van 400 € voor mijn ouders bij weekenddesk.be. Een groot bedrag, maar aangezien ze 40 jaar getrouwd waren, mocht het eens wat meer zijn. Ze droomden van een vakantie naar Italië. Nu heeft Corona natuurlijk roet in het eten gegooid... Ze zijn beiden 65+ met enkele onderliggende gezondsheidsproblemen en behoren dus tot de risicogroep. Dit jaar nog op vakantie gaan zou een te groot risico zijn voor hen.
  Ik stuur dus een mail naar Weekenddesk met de vraag ik mijn 400€ kan terugvorderen.
  Krijg ik een mail terug dat dit niet gaat, staat zo in de algemene voorwaarden. Alsook met het advies een andere begunstigde te zoeken.
  Excuseer? Ik ga geen 400€ aan iemand anders schenken! Dit was eenmalig gezien het 40 jaar huwelijk.

  Ik bel hen (na lang proberen) terug of het dan mogelijk is de bon te verlengen tot eind volgend jaar ipv eind dit jaar, is dan wel het minste dat ze kunnen doen, lijkt mij.
  Dat willen ze ook niet! Wat maakt dit nu uit voor hen?? Bij familie en vrienden krijgen vragen de maatschappij zelf of ze hun vouchers willen verlengen!

  Ik raad dus zeker af om bij weekenddesk te bestellen, 0% begrip....

  Door: Evelien21-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niks mis mee

  Doen wat ze zeggen. Precies wat het is, niks meer, niks minder.

  Door: Kaisja07-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Aanbieding Martins Patershof

  Onlangs boekte ik voor mijn ouders een overnachting in Martins Patershof te Mechelen. Op weekenddesk kreeg ik voor deze 'executive' kamer die (zou) overeenkomen met de Exceptional kamer van het hotel zelf. De aanbieding gaf ENKEL foto's van deze exceptional kamer. Dit was ook de kamer die ik zeker wilde en boekte.

  Achteraf blijkt dat mijn ouders een heel andere kamer kregen (Charming). Het hotel gaf aan dat executive overeenkomt met charming en trachtte alsnog een oplossing te vinden.

  Wanneer ik nadien Weekenddesk contacteer en aankaart dat hun foto's niet overeenkomen met de realiteit - misleidend zijn, krijg ik als enige respons dat mijn ouders tevreden waren over het hotel. Ik krijg korte antwoorden waaruit blijkt dat ze mijn klacht niet eens begrijpen, noch willen behandelen. Ja, de service van het hotel is heel goed. De service en werking van weekenddesk is allesbehalve.

  Door: Jessie 11-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Overnachting Hotel Dinant.

  1 overnachting geboekt in hotel in Dinant MET activiteit. daar aangekomen was de activiteit niet geboekt. 280 euro voor 1 nacht ZONDER activiteit is veel te duur. Weekenddesk gebeld, maar geen response voor terug betaling of compensatie. het hotel was wel OK.

  Zodra mijn recensie verscheen, reageerde weekenddesk op deze site...nu al weer bijna 1 week verder zonder enige response. Ik heb zelfs een uitnodiging van Weekendesk gekregen om mijn recensie positiever the schrijven... HOE MISLEIDEND EN ONGEPAST IS DEZE SERVICE ?!?!

  als ik andere reviews lees op onderstaande site, ben ik blijkbaar niet de enige misnoegde klant...
  Zie site "Trustpilot"

  Door: Ine31-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  34489856

  Avoid Weekendesk as trip organiser. It sold us a hotel package with cancellation insurance and in spite of our advanced age, physical condition, travel restrictions and closed restaurants, museums insisted along with Hotel Maison Rouge in Strasbourg that we should have honoured the reservation. Here are 2 companies benefiting from the coronavirus outbrake to cheat customers.

  Door: frank 17-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Fietsweekend Ontspanning en dineren nabij Den-Bosch (vanaf 2 nachten)

  Door Corona problematiek heb ik tijdig geannuleerd en heeft Weekenddesk me op 17/032020 een bevestiging van de annulatie aan mij verzonden met de melding dat het geld terug op mijn credit card zou bijgeschreven worden. Ik heb nog steeds geen vergoeding ontvangen of een bericht waarom dat zo lang duurt. Bij mijn reservatie is de dag zelf al het geld van mijn credit card gehaald. Mijn vertrouwen in Weekenddesk is helemaal verdwenen.

  Door: Marc Hufkens14-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  verblijf keulen

  Ik bestelde op 14 augustus 33 da

  Door: marc maesfranckx25-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  weekend 1 overnachting

  weekendje betaald, bleek dat hotel niet meer samenwerkt met weekendesk door malafide praktijken, zoals niet doorgeven van reserveringen, telefonisch niet bereikbaar, wacht nog op terugbetaling zal waarschijnlijk heel lang duren. ik hoop dat ik het geld nog terug zie maar in elk geval jullie zijn verwittigd...nooit meer boeken bij weekendesk, en al die goede reviews hebben ze waarschijnlijk zelf geschreven. ik schakel de economische inspectie in misschien kunnen zij hier in tussen komen. verfoeilijk zulke praktijken!

  Door: Eva Hoeree24-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  SuperWeekend deal in Superior Kamer in Madrid "Pinky Swear!!"

  Superior Room (Pinky Swear!
  Ik schreef een paar weken geleden al een review, via een link die ik van hen gekregen heb.Die is niet gepubliceerd, ik kreeg zelfs geen antwoord (Ja, waarom zouden ze negatieve commentaren eigenlijk publiceren !) Een standaard antwoord genre "Wat jammer dat... kon zelfs niet...
  Hier mijn bevindingen:
  We boekten en reserveerden voor de eerste en wellicht ook de laatste keer bij weekendesk.Het leek veelbelovend, op het eerste zicht een prima deal.Helaas teleurstellend.!Bij het inchecken vertelde de vriendelijke medewerkster van het hotel dat er maar twee opties waren.Een kamer op het eerste verdiep, aan de straatkant met als resultaat véél lawaai...of een kamer op de vijfde verdieping die we kozen omwille van de rust…Het was echter kiezen tussen de pest of de cholera.Wat we kregen was echt teleurstellend, een kleine - aftandse kamer.Een héél hard bed van amper 140 cm breed.Één klein raam ZONDER buitenkijk(venster was te hoog), een kleine badkamer met ligbad en douche sproeier.Er was één klein wasbekken, en géén plaats om je toilettas op kwijt te raken.Noodgedwongen wel alles dan maar in een “bidet” geplaatst .Vloerbekeding: de oude laminaatvloer had méér dan eens te leiden gehad van vochtproblemen…dit was er dan ook duidelijk aan te zien.
  Conclusie: De hotelkamer, die ze bij deze organisatie verkopen als zijnde een “Superior Hotelkamer” is de naam van hotelkamer amper waardig.
  Ontbijtbuffet van het hotel was in orde, meer valt daar niet op te zeggen.
  De goede ligging van het Hotel, en de vriendelijkheid van het personeel waren de meest positieve punten van onze Weekendesk reservatie.
  Aangezien Weekendesk oorspronkelijk zelf de vragende partij was om een review te schrijven, en om de reizigers te waarschuwen, zal ik zeker niet nalaten om dit te verspreiden over het hele WWW.- gaande Van Test-Aankoop, over Tripadvisor tot Trustpilot inclusief alle daartussen gelegen opportuniteiten.
  Conclusie :Mensen Sla deze Organisatie Over, ga er niet mee in Zee... als je een leuke reis wil boeken.
  Een misnoegde teleurgestelde klant.Foto’s op aanvraag.

  Door: Eric De Boom28-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Kadobon

  Geen mail ontvangen met de bon, herhaaldelijk moeten mailen en bellen en nog steeds niet in orde. Ik heb de bon niet kunnen afgeven en wil dus mijn geld terug. Dit zou pas 5 WEKEN NA DE AANKOOP kunnen gebeuren. Geen excuses ontvangen, niets van erkenning dat er iets mis is gelopen bij hen op IT vlak en totaal geen communicatie rond mijn klacht.
  Heel slechte service, ik boek NOOIT meer via Weekendesk

  Door: Sarah Van Broeckhoven06-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  NOOIT MEER

  Geboekt bij hen voor kamer in Ieper voor 1 nacht . 2 vol en 2 kids .
  Betaald met PayPal .
  Aangekomen bij het hotel was er geen boeking voorzien voor ons ???
  Gelukkig heeft het Novotel ons toch nog Twee kamers kunnen versieren .

  De Kids moesten wel op een ander verdiep slapen , Maar alle loft gaat wel naar Novotel in Ieper .

  De gratis Cava en welkoms geschenk hebben we natuurlijk niet gezien . Maar daar voor kon Novotel natuurlijk niets aan doen .

  Voor ons was de zaak heel goed opgelost .

  Weekenddesk is voor mij voledig gedaan , nimmer zal ik nog langs hun reserveren . betaal dan liever nog een beetje meer zodanig dat wij krijgen wat we wilden .

  Nogmaals Veel lof voor ons hotel en voor Weekenddesk is 1 ster nog te veel .

  Door: vercammer22-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geboekt maar dan geannuleerd!

  We boekten een hotelkamer via Weekendesk. De betaling werd uitgevoerd en we kregen de bevestiging. Een dag later kreeg ik telefoon en mail dat er geen kamers meer voorradig waren. De dame was vriendelijk en bood een alternatief aan op 30 km van het hotel. Dit was echter niet onze doelstelling omdat we niet met de wagen wilden rijden tijdens ons verblijf. Weekendesk annuleert de kamer en ik krijg een mail waarin ze bevestigen dat ik 1 tot 2 weken moet wachten op mijn geld. Ik begin terug te zoeken naar een kamer via Trivago. Het is echter bijna allemaal volzet omdat het een druk weekend is. De kostprijs ligt ondertussen een pak hoger dan de vorige dag en de opties zijn beperkt. Ik zie ineens dat onze oorspronkelijke kamer terug beschikbaar staat voor de prijs die we betaalden. Ik bel dus naar Weekendesk. De leggen uit dat dit een foutje is en ze dit direct zullen sluiten. Na 30 min staat dit nog steeds open...
  Ik ga volkomen niet akkoord met deze manier van werken. We hebben geboekt en betaald. Het was in principe aan hen om te zorgen dat we deze kamer kregen voor de aangeboden prijs. Ik heb nu op de valreep nog moeten zoeken naar een andere locatie voor deze nacht terwijl dit echt moeilijk is omdat er weinig plaats is dit weekend. Daarenboven moeten we 1 tot 2 weken wachten op ons geld????
  Bovenop zie ik dat dit nu nog steeds openstaat en boekbaar is! Ik vind dit alles behalve correct!

  Door: Gudrun Serraes26-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Weekendesk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Weekendesk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 19 ervaringen geplaatst over Weekendesk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Weekendesk actief?

  Weekendesk is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Hotels & Huisjes, Daguitjes, Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weekendesk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.