ErvaringenSite

  Ervaringen Wotif

  Bent u toe aan een vakantie en helemaal klaar om in de watten gelegd te worden? Weet u al precies waar u heen wilt, maar heeft u verder nog niets geregeld? Dan zou de website van Wotif misschien wel een plek voor u kunnen zijn om u vakantie te laten starten. Wotif is een online reisbureau met meer dan 20 jaar ervaring en claimen een betrouwbare partner te zijn in de reiswereld. Maar hoe komt u er nou achter of dat nou ook daadwerkelijk is. Zijn ze te vertrouwen met hetgeen ze aanbieden? Hoe zit het met de klantenservice en hoe gaan ze bijvoorbeeld om met klachten? Antwoord op deze vragen en meer leest u hier op onze site ErvaringenSite. Hier leest u namelijk reviews met daarin ervaringen en meningen van mensen die reeds in contact geweest zijn met Wotif. Ze geven u informatie die zeer waardevol voor u is wanneer u wilt weten wat u van Wotif kunt en mag verwachten.

  Over Wotif

  Het bedrijf Wotif is opgericht in 2000 en is een onderdeel van de Expedia Group. Wotif is een online reisbureau die met name gespecialiseerd is in de regio Azië-Pacific. Het bedrijf richt zich met name op Australische gasten, die in Australië willen reizen, verblijven en vermaak zoeken. Maar ook daarbuiten bieden ze diverse mogelijkheden voor klanten. Waar voorheen alleen accommodatie geboekt konden worden zo is er nu tevens de mogelijkheid om ook vluchten, vakantiepakketten, activiteiten, auto’s en cruises te boeken. De geselecteerde hotels die u via het bedrijf boekt, kunt u geheel kosteloos annuleren en indien gewenst krijgt u uw geld terug. Ze hebben een klantenservice die zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag beschikbaar is wanneer u contact wil. Wotif garandeert haar klanten de laagste prijs op hotels en de aangeboden pakketten. Tot vierentwintig uur voor check in zullen ze, indien dit niet het geval is, het verschil terugbetalen. Wanneer u lid wordt van Wotif krijgt u een unieke login naam en kunt u hiermee eveneens van verschillende kortingen profiteren. Het bedrijf heeft een eigen app ontwikkeld voor u als klant waarmee u naast het boeken van verschillende producten ook inzicht heeft in hetgeen u reeds geboekt heeft. Ook met de app kunt u weer extra korting kunnen verkrijgen. Door de jaren heen heeft Wotif miljoenen Australiërs geholpen bij hun avonturen in Australië en ver daar buiten.

  WIJ GAAN OP VAKANTIE NAAR MALLORCA! #2849

  Producten en diensten Wotif

  Op de website van Wotif vindt u zoekmachine waarmee u tussen de aangeboden producten en diensten kunt zoeken naar hetgeen u wilt boeken. U kunt opgeven waar u heen wilt en wanneer u in- en uit wil checken. Vervolgens geeft u aan hoeveel kamers u wil en met hoeveel personen u wil reizen. U kunt direct aangeven of ook een vliegticket nodig heeft en een auto wil huren. Indien u dit wenst dan vraagt men ook nog vanaf welke luchthaven u wil vertrekken. Is alles ingevuld dan komt Wotif met alle beschikbare opties die voldoen aan hetgeen opgegeven is. Per accommodatie wordt er een compleet overzicht gegeven wat met aanbied en kunt bijvoorbeeld per hotel ook de verschillende kamers zien. Per boeking kunt u aangeven of u al dan niet een annuleringsverzekering wil en gebruik wil maken van extra’s, zoals een inclusief ontbijt. Na uw gewenste vlucht, accommodatie en auto geselecteerd te hebben kunt u over gaan tot het daadwerkelijke boeken. Wotif biedt u tevens de mogelijkheid om activiteiten te boeken. U geeft op de website een locatie aan en data wanneer u op die locatie ben. Op basis van wat u invult komt Wotif met de verschillende activiteiten die u dan zou kunnen boeken. U moet dan denken aan rondleidingen, cursussen, theatervoorstellingen of misschien wel een etentje op een bijzondere locatie. Ook heeft Wotif tegenwoordig de mogelijkheden om cruise reizen voor u te boeken

  Bevindingen, feedback, review Wotif

  Heeft u ervaringen met het bedrijf Wotif? Bent u ooit op vakantie geweest met het bedrijf? Of heeft u misschien in het verleden contact met het bedrijf gehad en op basis daarvan besloten niet een hotel bij hen te boeken? Wij van ErvaringenSite horen graag uw bevindingen met betrekking tot Wotif. We willen u vragen om een review hier achter te laten met daarin uw bevindingen en wellicht feedback voor het bedrijf. Wat u met ons hier op onze website deelt helpt anderen om een gedegen beeld te krijgen van Wotif. Bij voorbaat dank voor de genomen moeite.

  Wotif
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wotif

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wotif een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wotif. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wotif actief?

  Wotif is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wotif gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.