ErvaringenSite

  Ervaringen YouTravel

  Wil je er even tussenuit en ben je op zoek naar een exclusieve vakantiebestemming? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van YouTravel. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Jouw informatie kan namelijk uiterst waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen een geïnformeerde beslissing maken om al dan niet een vakantie via YouTravel te boeken.

  Over YouTravel

  YouTravel is een toonaangevende aanbieder van accommodatie-only, die reisagenten en touroperators exclusieve toegang biedt tot kwaliteitshotels en -resorts in alle uithoeken van de wereld. Als onderdeel van de in Duitsland gevestigde FTI Group, biedt YouTravel wereldwijd ongeveer 27.500 hotels, waarbij het portfolio elke dag nog verder uitbreidt. Deze onderneming biedt alle niveaus van accommodatie, van boetiekhotels in het stadscentrum tot ultra luxe 5* resorts aan zee. YouTravel werkt samen met een aantal grote, internationale hotelketens en treedt voor zijn handelspartners op als opdrachtgever. Deze aanbieder maakt deel uit van de groep Meeting Point International, waardoor zij exclusieve distributie hebben van direct gecontracteerde producten vanuit meer dan 20 kantoren wereldwijd, inclusief de eigen hotelketen 'Meeting Point Hotels' die eigendom is van de groep. Het operationele team van YouTravel is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar.

  spontane vakantie naar griekenland met eef

  Producten en diensten van YouTravel

  Op de website van YouTravel kun je bovenaan een van de voorgestelde categorieën aanklikken, zoals About, News, Contact, Brochure en Login. Verder is het ook mogelijk om online een account bij dit bedrijf aan te maken. Je kunt ook meer lezen over een aantal exclusieve eigendommen die deze onderneming in zijn portfolio heeft, zoals bestsellers in Griekenland, Dubai, Portugal en Spanje. Er is ook een news feed en een overzicht van populaire bestemmingen, en via de site kun je je ook als eigenaar, touroperator of (onafhankelijke) reisagent registreren. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief als je in de toekomst op de hoogte wenst te blijven van het aanbod van YouTravel. Tot slot kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken als je vragen of opmerkingen zou hebben.

  Complimenten, klachten en tips voor YouTravel

  Heb jij ooit al een vakantie geboekt via deze onderneming? En ben je nog op zoek naar een online platform waar je een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring kunt schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een waarheidsgetrouw verslag te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe de communicatie met YouTravel verliep en of je tevreden bent over de kwaliteit van de aangeboden bestemmingen. Het spreekt voor zich dat onze bezoekers ook handige tips op prijs stellen! Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw persoonlijke review! Ben je benieuwd wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  YouTravel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over YouTravel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is YouTravel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over YouTravel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is YouTravel actief?

  YouTravel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van YouTravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.