ErvaringenSite

  Ervaringen ZuiDERHuiS

  Bent u benieuwd naar de reiservaringen van reizigers die via Zuiderhuis een reis hebben geboekt? Lees alle reviews van reizigers en ontdek of het boeken van een reis bij Zuiderhuis iets voor u is. Wanneer u vakantieplannen heeft, wilt u een onvergetelijke ervaring opdoen. Het kan zijn dat u lang gespaard heeft voor uw reis en u verwacht de beste reis voor de beste prijs. Naast het boeken van zonvakanties kunt u ook reizen maken naar speciale bestemmingen, zoals een IJsland reis. Om uw reis extra speciaal te maken, verwacht u een goede reisleiding ter plaatse. Mocht u zelf onlangs kennis gemaakt hebben met de reisleiding tijdens uw reis? Geef dan uw mening hierover door een beoordeling te schrijven.

  Over Zuiderhuis

  Zuiderhuis biedt verschillende soorten reizen aan, met bestemmingen over de hele wereld. Zij richten zich niet op de standaard zonvakantie, maar bieden thematische reizen aan zoals fietsvakanties, laplandreizen of wandelreizen. Zuiderhuis werkt alleen samen met ervaren reisbegeleiders. De reisbegeleiders kennen het gebied op hun duimpje. Sommige van hen wonen ter plaatse. Tijdens reizen worden de reisbegeleiders bijgestaan door lokale gidsen. Zuiderhuis heeft twee kantoren waar zij klanten kunnen ontvangen. Er staan kantoren in Antwerpen en in Gent. Het bedrijf is regelmatig present op evenementen en beurzen.


  Met Zuiderhuis kun je bijvoorbeeld naar IJsland. 

  Diensten

  Bij Zuiderhuis kunt u online een reis boeken of via één van de kantoren in Gent of Antwerpen. Wanneer u online op zoekt gaat naar een reis heeft u voldoende keuze uit bestemmingen en de soorten reizen die u kunt maken. Het bedrijf heeft alle reizen op thema en bestemming voor u geselecteerd. Dit maakt het zoekproces eenvoudiger. Bij Zuiderhuis kunt u verschillende soorten reizen boeken, zoals fietsreizen, jongerenreizen, laplandreizen, IJslandreizen, wandelreizen en wereldreizen. Wanneer u het thema aanklikt, kunt u vervolgens kiezen voor de bestemming die u het meeste aanspreekt.

  Op de website vindt u ook gegarandeerde reizen. Dit betekent dat de groepsreis die u graag wilt boeken altijd doorgaat. Bij de meeste reisaanbieders van groepsreizen gaat de reis alleen door bij een minimum aantal deelnemers. Als u kiest voor een gegarandeerde groepsreis hoeft u hier geen rekening mee te houden. Uw reis gaat altijd door. Via Zuiderhuis kunt u tevens een annulerings- en reisverzekering afsluiten. Dit kan alleen bij de boeking geregeld worden. Het is ook mogelijk om een allrisk verzekering af te sluiten, dit is een reis-, bijstand- en annuleringsverzekering in één.

  Klachten

  Op de website van Zuiderhuis vindt u een duidelijke klachtenprotocol bij de algemene voorwaarden. Wanneer u voor de reis een klacht heeft dan dient u uw klacht aangetekend schriftelijk in te dienen. Door uw klacht aangetekend te versturen, weet u zeker dat het reisbureau uw klacht daadwerkelijk ontvangen heeft. Indien u tijdens de reis een klacht heeft dan kunt u deze bij de reisleiding ter plaatse indienen. Dit geeft de reisleider de mogelijkheid om uw klacht direct in behandeling te nemen en om op zoek te gaan naar een passende oplossing voor uw probleem.

  Mocht u niet tevreden zijn over de oplossing ter plaatse dan kunt u binnen één maand een aangetekende brief schrijven met uw klacht versturen naar het kantoor van Zuiderhuis. Zij zullen eerst samen met u het probleem op een goede manier trachten op te lossen. Indien dit niet naar tevredenheid gebeurt dan kunt u zich wenden tot de Cel Verzoening van de Geschillencommissie Reizen. Het is mogelijk om een verzoeningsprocedure op te starten. De kosten hiervoor bedragen vijftig euro. Als laatste mogelijkheid kunt u een gerechtelijke procedure opstarten. Mocht u ervaring hebben met de klachtenafhandeling van Zuiderhuis? Schrijf dan een beoordeling hierover.

  Zin in een wereldreis naar uiteinden van de wereld? Misschien kan dat met ZuiDERHuiS. Maar lees eerst klantbeoordelingen om te zien of dit wel een betrouwbare partij is!

  ZuiDERHuiS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  1

  1

  Door: arachni_name28-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  1

  1

  Door: arachni_name28-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over ZuiDERHuiS

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ZuiDERHuiS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over ZuiDERHuiS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ZuiDERHuiS actief?

  ZuiDERHuiS is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Vervoer

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ZuiDERHuiS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.