ErvaringenSite

  Ervaringen Aescuvest

  Beleggen en daarbij beseffen dat u investeert in verbetering van de gezondheidssector is een mooie daad. U investeert uw geld in medische projecten en vernieuwingen, die moeten leiden tot verbeterde gezondheidszorg voor eenieder over de gehele wereld. Er zijn veel instituten die online het beleggen adverteren. Veel personen willen hun geld waardevast maken door deze te beleggen. De eerste vraag die echter bij personen opkomt, is waar ze online terecht kunnen voor een betrouwbareinvesteringsvorm. Waar zijn ze daadwerkelijk goed te controleren in hun bedrijfsvoering? En worden de eerlijke, betrouwbare en gerichte adviezen verstrekt? ErvaringenSite kan u hierbij op weg helpen. Ze hebben een beoordeling van meerdere online aanbieders en mogelijkheden voor beleggingen. Met hun ingestelde reviewpagina kunnen beleggers hun objectieve ervaringen met de online aanbieders van soortgelijke producten delen en zo anderen informeren wat ze mogen verwachten.

  Over Aescuvest
  Aescuvest heeft een interactief netwerk ingesteld om iedereen samen te brengen die geïnteresseerd is in het vooruithelpen van de gezondheidssector. Het doel van Aescuvest is om de grondslagen van de gezondheidszorg duurzaam te bevorderen en zo geschikte toekomstige omstandigheden te bevorderen voor een gezond leven, actief ouder worden en een beter welzijn van mensen in heel Europa. De belangrijkste partner van Aescuvest is EIT Health, die de grootste zorgversneller is in de EU en ondersteund wordt door de Europese Unie.

  Producten en diensten van Aescuvest
  De producten en diensten van Aescuvest hebben allemaal als missie om de investeringen in de gezondheidssector te stimuleren. Het investeren in Aescuvest moet leiden in het op regelmatige basis kunnen financieren van ontwikkelingen voor de gezondheid. Dit onafhankelijk lanceerplatform biedt plannen van aanpak aan voor financieringen aan bedrijven en een bovengemiddelde winstdeling aan investeerders. Door de financiering bij Aescuvest kan iedereen zijn of haar geld steken in de ideeën en bedrijven van oprichters. Aanvragen bij Aescuvest kunnen per periode van drie maanden worden ingediend. De meest opvallende projecten uit alle inzendingen in elke aanvraagperiode worden geselecteerd voor een campagne voor fondsenwerving met Aescuvest.

  Garantie & betaling bijAescuvest
  De garantie die Aescuvest biedt aan haar beleggers is dat alle verstrekte informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Contact met Aescuvest kan worden opgenomen door een formulier online in te vullen en te versturen. U wordt dan lid van deze organisatie. Voor klachten kan gebruik worden gemaakt van hun e-mail op: contact[.aet]aescuvest.eu. en +49 (0)69 254741644. Klachten over de investeringsbemiddeling worden door Aescuvest international GmbH rechtstreeks doorgestuurd naar BN & Partners Capital AG. Elk lid heeft ook de mogelijkheid om hun klacht rechtstreeks te richten aan BN & Partners Capital AG, Erftstadt, als hun klacht gaat over de beleggingsbemiddeling.

  Complimenten en tips voor Aescuvest
  Aescuvest meent een unieke kans te bieden voor zinvolle investeringen in medische ondernemingen. Elk lid aangesloten bij hen kan maximaal € 25.000,- in een project investeren. Bent u al lid van Aescuvest? Hebt u naar wens kunnen beleggen? Hoe was de dienstverlening van Aescuvest naar u toe? Graag vernemen we het van u. Maak gebruik van het reviewplatform van ErvaringenSite om uw ervaringen met lezers te delen.

  Nog niet bekend met de mogelijkheden van beleggen bij Aescuvest? Met de reviews op ErvaringenSite, bent u een heel eind verder geholpen. Breng ons maar een bezoek!

  Lang vreemd vermogen | Bedrijfseconomie

  Aescuvest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Aescuvest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aescuvest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Aescuvest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aescuvest actief?

  Aescuvest is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aescuvest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.