ErvaringenSite

  Ervaringen Afranga

  Het beleggen van uw geld vraagt de nodige ervaring en deskundigheid. Bij het beleggen van uw kapitaal dient u rekening te houden met de risico’s die deze beleggingen met zich meebrengen. Online vindt u de Informatie over hoe te beleggen, welke valkuilen er zijn en wat er allemaal aan rendement kan worden verdiend. Informatie die door diverse beleggers en kredietverstrekkers worden verstrekt. Op ErvaringenSite kunt u ook terecht voor de nodige informatie en de ervaringen, die kredietnemers hebben met kredietverstrekkers. Heeft u ook een ervaring te melden? Maak gebruik van de reviewpagina op ErvaringenSite.

  Over Afranga
  Afranga is een P2P-marktplaats, die verbinding maakt tussen kredietnemers, die geld willen investeren om potentieel rendement te maken, met de leningverstrekkers, die een deel van hun leningportefeuille op de markt willen plaatsen. Het team van Afranga assisteert het beleggingsproces op hun markt, waarbij ze erop toezien dat de kredietnemers hun rol van beleggen begrijpen. Ook dat deze beleggers op de hoogte zijn van de risico's verbonden aan P2P-leningen en van de algemene voorwaarden die van toepassing op Afranga. Het platform Afranga wordt beheerd door Stik Credit JSC, een financiële instelling geregistreerd bij de Bulgaarse Nationale Bank. Stik Credit JSC is in 2013 in Bulgarije opgericht. Het vestigingsadres van Afranga is 13 B Oborishte Sq. 9700 Shumen, Bulgarije.

  Producten en diensten van Afranga
  De producten en diensten bij Afranga houden alle verband met de diverse leningen, die worden aangeboden op hun markt. Afranga verstrekt zelf geen leningen. Ze houden toezicht op het beleggingsproces. De leningen, die beschikbaar zijn voor investeringen op de markt, worden onderschreven door kredietverstrekker die ook wel worden gemarkeerd als de bedrijven in partner leningen. Bedrijven die partner leningen verstrekken, maken melding van de leningen die ze verstrekken en hebben verstrekt aan kredietnemers. Beleggers kunnen er terecht voor het beleggen in de duizenden beschikbare leningen en een gediversifieerd pakket van beleggingen scheppen. Beleggen kan vanaf € 10. Een belegger kan tot 18% per jaar verdienen. Een voorwaarde bij Afranga is dat de belegger tenminste 18 jaar oud is en een EU-burger is of in het bezit is van een EU-verblijfsvergunning. Ook bedrijven kunnen investeren.

  Kosten, garantie & rendement bijAfranga
  Er zijn geen kosten verbonden aan het beleggen, storten of opnemen van uw geld bij Afranga. Voor het toevoegen van geld aan uw account dient wel een verificatieproces te worden doorlopen. U wordt lid door een account aan te maken als rechtspersoon of fysiek persoon. Alle beleggingen bij Afranga worden beschermd door een terugkoopgarantie. Eventuele klachten kunnen worden ingediend bij de toezichthoudende autoriteit via E-mail: kzld@cpdp.bg of telefoon: 02/91-53-518 of op het adres: Sofia 1592, bul. "Prof. Tsvetan Lazarov” № 2.

  Complimenten, klachten en tips voor Afranga
  Investeren in duizenden leningen is mogelijk met Afranga. Dit, door hun analytisch raamwerk, waarmee ze ervoor zorgen dat kredietverstrekkers met een financiële en strategische positie aan boord stappen. Dat ook de belangen van investeerders worden beschermd en risico's op afstand worden gehouden door ingestelde interne risicobeheersings- en controlesystemen willen we graag van u vernemen. Bent u een kredietverstrekker of kredietnemer bij Afranga? Wat is uw ervaring? En worden uw belangen werkelijk door hen beschermd? Graag vernemen van u bij ErvaringenSite.

  Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Afranga? Neem dan de reviews door op ErvaringenSite.

  Vermogen en rendement

  Afranga
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Afranga

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Afranga een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Afranga. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Afranga actief?

  Afranga is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Afranga gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.