ErvaringenSite

  Ervaringen Aion

  Ben je op zoek naar een plek om je geld te bewaren, of wil je misschien wat lenen of investeren? Dan kun je terecht bij een bank zoals Aion. Met je geld wil je geen risico nemen, dus je moet je ervan verzekeren dat je Aion kan betrouwen. De beste manier om dat te weten te komen is te kijken naar de ervaringen van klanten van dit bedrijf. Wat hebben deze erover te zeggen? Wat is de mening van mensen die Aion als bank hebben? Hier op Ervaringensite kun je er alles over lezen. Leer van de ervaringen van anderen en informeer je zo goed mogelijk.

  Over Aion
  Aion kun je omschrijven als een digitale bank, gebaseerd op een lidmaatschapsformule. Deze bank richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en is fysiek gevestigd in Brussel. Er zijn hier een aantal kantoren. Aion steunt op het wereldwijde beleggingsfonds Warburg Pincus. Je kunt Aion bereiken per e-mail , via de chat in een app, of rechtstreeks via een persoonlijke adviseur. Je kunt ook langskomen op afspraak in hun kantoor, dit van maandag tot zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.

  Producten en diensten van Aion
  Aion is een bank waarbij zowel particulieren als zakelijke klanten een lidmaatschap kunnen afsluiten. Er bestaat een Light Lidmaatschap, waarbij je toegang krijgt tot spaarrekeningen, een debetkaart, instant- en internationale overschrijvingen. Ook kun je contactloos betalen via Google Pay en Apple Pay. Je kunt je hiervoor eenvoudig op afstand inschrijven via itsme, een ID-kaart, verblijfskaart of een geldig Belgisch NFC-paspoort. Let op dat je hiervoor een smartphone nodig hebt, minstens een iPhone 7 of een met Android 6. Indien je een Premium Lidmaatschap afsluit krijg je hierboven nog eens toegang tot multivalutarekeningen, valuta omzetten tegen het interbancaire tarief, beleggen zonder beleggingskosten, enzovoort.

  Hiernaast kun je Bankieren (zichtrekening, betalingen, ...), Sparen (een aantal spaarrekeningen, zoals extended, standard en termijndeposito), Lenen (persoonlijke lening, autolening, kredietkaart, geldreserve, voor een woningrenovatie) en Investeren (voornamelijk ETF-vermogensbeheer) via Aion. Aion kan klanten ook helpen met besparen op energierekeningen, het vinden van een lening met een lagere interest. Ook is er een geautomatiseerd platform waarmee je meer uit je spaargeld kan halen en ermee te verdienen. Aion heeft ook een app waarmee je gepersonaliseerd advies kan winnen. Deze is te downloaden via de Apple App Store, net als via Google Play. Je kunt hiermee ook een rekening openen. Heb je vragen of ben je op zoek naar wat hulp? Dan kun je terecht via een uitgebreide kennisbank. Ook is er een blog op de website aanwezig, voor tips en tricks en allerlei andere informatie.

  Klachten, complimenten en tips voor Aion
  Omdat het om geld gaat, is het natuurlijk van belang voor andere mensen dat ze hier op Ervaringensite kunnen ontdekken wat klanten van dit bedrijf ervan denken. Ben jij klant bij Aion? Heb je hier iets over te zeggen of te delen met de wereld? Schrijf dan zeker een review. Jouw beoordeling, of die nu een complimentje of een klacht bevat, is goud waard voor andere mensen!

  Natuurkunde uitleg Energie 3: Vermogen en Elektrische Energie

  Aion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Aion

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Aion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aion actief?

  Aion is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.