Amon

Alle reviews

Amon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Crystal Residence merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Crystal Residence
0 reviews

Chateau Residences, beleggen in vastgoed. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te weten te komen over h...

Libertex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Libertex
0 reviews

Het is vandaag de dag nog nooit zo eenvoudig geweest om online geld te verdienen. Investeren en handelen in allerlei zaken, denk aan aandelen, fond...

OppLoans merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OppLoans
0 reviews

 Geld nodig in Amerika? Een lening afsluiten is soms een absolute noodzaak! Wat als je een auto wilt kopen, of geld nodig hebt voor een opleid...

Amon

Cryptocurrencies worden steeds gangbaarder. Wat vroeger begon met enkele cyberpunks die miljonair zijn geworden door lang geleden Bitcoin gekocht te worden, is verworden tot een markt van digitale munten waarvan steeds meer mensen deel uitmaken. Het aantal digitale valuta is ook sterk toegenomen; zo is er nu ook de Amon, onder de ticker AMN, de token achter het bedrijf Amon.Tech.

Wanneer er zoveel verschillende cryptocurrencies zijn, kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Moet ik in Amon investeren? Is Amon scam of betrouwbaar? Om deze en andere vragen te beantwoorden, kun je eens bekijken welke reviews Amon krijgt. Het onderzoek van anderen kan je helpen de waarde van de Amon Coin te bepalen.

Over Amon.Tech
Amon is een bedrijf op het gebied van cryptocurrencies. Het bedrijf komt uit Talin, Estland en is geregistreerd sinds 2018.

Het platform biedt twee dingen aan haar klanten. Ten eerste is er de Amon Wallet, hetgeen je zou kunnen gebruiken voor het kopen en aankopen van andere cryptocurrencies zoals Bitcoin. Je zou hier ook een Amon Card krijgen, welke je kunt gebruiken om verscheidende betalingen te doen. Hiermee wil het bedrijf een brug vormen tussen cryptocurrencies en de standaard valuta zoals US Dollar en Euro’s en digitale munten meer bruikbaar maken in de ‘echte’ wereld.

Daarnaast is er de AMN token, een cryptocurrency waarop je tot wel 12% rente zou kunnen krijgen, zo lezen we op de website. Hiermee zou je als investeerder meer aan kunnen verdienen vergeleken met de 1% of minder rente die je bij traditionele banken krijgt.

Producten en diensten van Amon: Wallet en Coin
Hierboven gaven we al kort aan dat Amon.Tech een brug wilt vormen tussen de cryptowereld en de echte wereld. Het bedrijf tracht dit doel te bereiken met haar Amon Wallet platform, een plek waar je digitaal cryptocurrencies kunt opslaan. Je krijgt een Amon Card om voor bepaalde diensten, zoals het bestellen van eten of het doneren van geld, kunt betalen. Er zouden naar verloop van tijd steeds meer van deze diensten toegevoegd moeten worden. De Amon App is beschikbaar voor iOS en Android.

Ook is er de AMN Token, de Amon Coin. Dit is een munt die je kunt kopen via de Amon.Tech Wallet, of op andere exchanges, zoals Liquid, ParaSwap, Uniswap en Bancor. De munt opereert op het Ethereum platform. Meer informatie over de koers van de Amon Coin kun je vinden bij Coinmarketcap.

Is er een Amon Whitepaper?
Het bedrijf achter de AMN Coin en de Amon Wallet heeft ook een whitepaper, welke je hier kunt vinden. Hierin lezen we nog dat de software achter de wallet haar gebruikers zou kunnen beschermen degen de grote marktvolatiliteit die we kennen bij cryptocurrencies. Daarnaast is er een Artificial Intelligence (AI) ingebouwd die steeds de marktfluctuaties steeds beter in kaar moet kunnen brengen. en uiteindelijk ook voorspellen, zo lezen we.

Klachten, complimenten of tips voor Amon.Tech
Wanneer jij al Amon Tokens in het bezit hebt, of gebruik maakt van de Amon Wallet, horen we graag jouw beoordeling! Amon.Tech kan nog wat onbekend zijn voor mensen en door jouw Amon ervaringen te delen op ErvaringenSite, help je anderen te bepalen wat ze aan deze munt hebben en of het iets voor hen kan opleveren.