ErvaringenSite

  Ervaringen Axiafunder

  Beleggen is geen onbekend begrip in de samenleving. Een belegging is een vorm van investering, waarbij geld wordt geïnvesteerd voor een bepaalde tijd met als doel om in de toekomst financieel voordeel te behalen. Eenieder kan beleggen en wel in onder meer de vormen sparen, aankoop van individuele aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, vastgoed en kunst. Bent u geïnteresseerd in de diverse beleggingsvormen? En weet u niet precies waar u moet beginnen? ErvaringenSite kan u assisteren in uw zoektocht naar de juiste mogelijkheden om te beleggen, perfect passend bij uw beschikbaar budget. Bovendien krijgt u, met de ervaringen op de reviewpagina een beeld van de service, die beleggers hebben met onder andere beleggingsfondsen.

  Over Axiafunder
  AxiaFunder, opgericht in 2016, is een online crowdfunding platform in procesfinanciering. Dit financieringsplatform voor conflicten, biedt beleggers directe toegang tot vooraf doorgelichte investeringsmogelijkheden voor commerciële conflicten, waarvan ze verwachten dat ze aantrekkelijke, voor risico gecorrigeerde rendementen bieden. Beleggingen op deze website zijn afkomstig van geregistreerde beleggers. AxiaFunder is de handelsnaam van Champerty Limited, een aangestelde vertegenwoordiger van Share In Ltd. Share In Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority.

  Producten en diensten van Axiafunder
  Axiafunder richt zich voornamelijk op commerciële conflicten, waaronder aandeelhoudersconflicten, belastinggeschillen, contractbreuk, fraude en geen correcte voorstelling van zaken, bouw, verzekeringsclaims. Bij Axiafunder kunnen eisers met gegronde claims toegang krijgen tot kapitaal via het Axiafunder-platform, waardoor hun zaken kunnen vorderen. De geregistreerde investeerders in proces financieringen hebben directe toegang tot deze rechtszaken en kunnen individueel kiezen wat ze aan hun beleggingsportefeuille willen toevoegen. Bij zaken die voor de beëindiging van de aanbieding niet volledig op het platform kunnen worden gefinancierd, trekt Axiafunder partnerbedrijven aan om de financiering van die rechtszaken te garanderen. Om in aanmerking te komen als AxiaFunder-belegger, moet hij minimaal £ 10.000 per jaar beleggen in aandelen, obligaties, P2P-leningen en onroerend goed.

  Verzending, garantie & betaling bijAxiafunder
  AxiaFunder maakt gebruik van Share In om investeringen te kunnen doen via een bankoverschrijving. Geld van klanten wordt bewaard op een klantenrekening bij een bank, totdat het wordt uitbetaald om de proceskosten te betalen of om het Special Purpose Vehicle (SPV) ook wel genoemd een entiteit op afstand te herfinancieren wanneer een zaak is voorgefinancierd (of is teruggegeven aan de belegger). Wanneer een zaak wordt gefinancierd, wordt door de eiser een vooruitbetaling betaald uit het ingezamelde geld. De netto opgehaalde middelen worden bewaard in de Special Purpose Vehicle (SPV) en gebruikt om de rechtszaak te financieren. Als de claim slaagt (bij proces of via schikking), ontvangt de SPV een contractuele teruggave. Als een eiser verliest, is de kans groot dat de investeerders hun volledige of een aanzienlijk deel van hun belegging verliezen.

  Complimenten, klachten en tips voor Axiafunder
  Beleggingen, die door AxiaFunder worden gepromoot, worden niet genoteerd of verhandeld op een erkende beurs. Dit betekent dat u uw belegging niet gemakkelijk kunt verkopen als u uw geld snel terug moet hebben. De beleggingen van Axiafunder vallen niet onder het Financial Services Compensation Scheme (FSCS). Heeft u al gebruik gemaakt van de diensten van AxiaFunder. Hoe is de samenwerking met deze organisatie? Maak gebruik van de reviews van ErvaringenSite om uw ervaringen met Axiafunder te delen. De reviews van beleggers en klanten kunnen bevorderend zijn voor diverse partijen.

  Helingsmeditatie Genezend Vermogen

  Axiafunder
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Axiafunder

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Axiafunder een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Axiafunder. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Axiafunder actief?

  Axiafunder is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Axiafunder gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.