ErvaringenSite

  Ervaringen Bigbank

  De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of investeerder is het niet altijd gemakkelijk om het kaf van het koren te scheiden en uit het grote aanbod van banken die er beschikbaar zijn in Nederland eentje te kiezen die voldoet aan jouw normen. Je moet immers niet alleen kijken naar een goede opbrengst (de rentetarieven staan historisch laag) maar ook naar de geschiedenis en betrouwbaarheid van de bank. Bigbank is een Estlandse bank die ook actief is in Nederland, vooral gespecialiseerd in deposito rekeningen. Indien je eraan zou denken om ook een rekening te openen bij Bigbank, moet je zeker bij ErvaringenSite eens lezen wat andere klanten van Bigbank vinden. Zijn ze er over het algemeen tevreden over? Dan kan je al gemakkelijker een beslissing nemen. Maar ook als men niet tevreden blijkt te zijn, is het gemakkelijk om te oordelen wat je moet doen. Lees verder om alle reviews van Bigbank te ontdekken!

  Over Bigbank
  Bigbank is een Estlandse bank die opgericht werd in 1992 in Tartu. In Estland zijn ze lid van de Estonian Banking Association (EBA). Een aantal jaren later werden kantoren in Letland en Litouwen opgericht. Na de Baltische staten ging Bigbank aan de slag in Scandinavië en Zuid-Europa, en uiteraard ook Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Er werken hier ongeveer 400 medewekers doorheen Europa. Bigbank richt zich in Nederland vooral op het aanbieden van deposito’s, alleen als digitale bank, met dus geen kantoren in Nederland. Bigbank is tijdens weekdagen bereikbaar via telefoon of e-mail.

  Producten en diensten van Bigbank
  Bigbank in Nederland is vooral een aanbieder van een depositocontract: hiermee kan je een bedrag (minstens 1000 euro) voor een bepaalde periode – die je zelf kan kiezen – vastzetten. Hierop verdien je dan de rente die vastgelegd is in het depositocontract. Let wel op dat je bij een dergelijke rekening niet tussentijds een bedrag kan inleggen of kosteloos opnemen. Het is bedoeld voor langetermijn sparen. Bigbank brengt normaal gezien geen inleg-, afsluit-, of beheerkosten in rekening. Maar als je het depositocontract vroegtijdig wil opzeggen, kunnen hier wel administratiekosten bij komen.

  Naast deposito’s is Bigbank onlangs ook begonnen met het aanbieden van Flexibel Sparen, waarmee je zonder vaste looptijd kan sparen tegen een variabele rente. Deze is wel lager dan die bij deposito’s, maar hier staat tegenover dat je op elk moment geld kan storten of opnemen zonder bijkomende kosten. Je geld staat gedekt tot 100.000 euro via het depositogarantiestelsel volgens de EU-richtlijnen. Bigbank heeft ook een blog op de site voor allerlei financiële tips en onderwerpen. Beginnen met een deposito bij Bigbank kan in een aantal stappen: registratieformulier invullen, identificeren als klant, depositocontract afsluiten, depositobedrag overmaken, en vervolgens gewoon sparen.

  Klachten, complimenten en tips voor Bigbank
  Met geld wil niemand risico nemen, dus is het erg belangrijk voor andere mensen dat je hier je ervaringen met Bigbank neerpent. Bij ErvaringenSite telt jouw mening. Laat het weten aan de wereld hoe jij denkt over deze bank. Zo help je anderen om een goede beslissing te nemen, en krijg je de kans om je stem te laten horen!

  Hoofdstuk 1 Boekhoudmodule deel 3 hulprekeningen eigen vermogen, AVW, eindbalans

  Bigbank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bigbank

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bigbank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bigbank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bigbank actief?

  Bigbank is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bigbank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.