BitQT

Alle reviews

BitQT

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Crystal Residence merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Crystal Residence
0 reviews

Chateau Residences, beleggen in vastgoed. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te weten te komen over h...

Libertex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Libertex
0 reviews

Het is vandaag de dag nog nooit zo eenvoudig geweest om online geld te verdienen. Investeren en handelen in allerlei zaken, denk aan aandelen, fond...

OppLoans merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OppLoans
0 reviews

 Geld nodig in Amerika? Een lening afsluiten is soms een absolute noodzaak! Wat als je een auto wilt kopen, of geld nodig hebt voor een opleid...

BitQT

Misschien heb je cryptocurrency overwogen toen je op zoek was naar meer inkomsten. Sinds de lancering van Bitcoin in 2009 zijn digitale munten steeds populairder geworden. Daarom zijn er veel websites gekomen waarmee u met cryptocurrencies kunt handelen, waaronder BitQT.

Voordat u echter begint met het storten en verhandelen van cryptocurrencies, moet u eerst onderzoeken of de website betrouwbaar en effectief is. Reviews zijn een integraal onderdeel van dit onderzoek, dus dit moment bij ErvaringenSite.be is een goede start. Controleer dus snel welke beoordelingen BitQT heeft ontvangen.

Over BitQT: wat is het?
Via BitQT kun je toegang krijgen tot handelssoftware om geld te verdienen aan cryptocurrencies, zo vertelt de website. Je dient je eerst in te schrijven via het registratieformulier. Hier geef je enkele persoonlijke details zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer op. Vervolgens doe je een initiële inleg van minimaal €250, dat je eerste inleg is om te beginnen met handelen.

Wanneer je verder naar beneden gaat worden de voordelen van deze software ten opzichte van de concurrentie beschreven. Ook lezen we testimonials van gebruikers die de software al eens hebben uitgeprobeerd (en vaak veel geld zouden hebben verdiend).

De software BitQT: traden in crypto
Op de website wordt beschreven wat je kunt verwachten van de handelssoftware bij BitQT. Het is een handelsplatform die ook een automatische handelsfunctie heeft. Dit is de BitQT Trading Bot. Het zou enkele voordelen hebben ten opzichte van de concurrenctie, zo lezen we op de website. Zo heeft het een ‘precisie’ van meer dan 99%. Ook heeft het zulke geavanceerde programmering dat de software de handelsmarkt maar liefst 0.01 seconde vóór kan zijn, dit zou een groot verschil moeten maken in de automatische handel.

Is BitQT legit?
Wanneer we naar beneden scrollen, lezen we onderaan de pagina wel een disclaimer over de getoonde informaite. Zo staat er dat de bovenstaande software ‘fictief en illustratief’ is voor het aangeboden product en dat dit puur voor promotionele doeleinden bedoelt is voor een handelsplatform van ‘gelijkwaardige’ software. De websitebeheerder (BitQT) wijst erop dat hij noch de inhoud van de website, noch de operationele procedures van de aanbieder van de handelssoftware in detail kent. De website BitQT biedt de software dus niet zelf aan.

Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat het een BitQT een complete scam of fraude is. Hiervoor dien je extra onderzoek te doen. Wees achterdochtig en weet hoe je onbetrouwbare websites moet herkennen. Doe uitvoerig onderzoek naar de verhalen van BitQT op forums en websites zoals Reddit. Lees de reviews goed en let hierbij op fake reviews. Bij ErvaringenSite ben je voor Nederlandse reviews in elk geval aan het juiste adres.

Klachten, complimenten of tips voor BitQT
In het kader van reviews, zijn jij ons ook helpen! We zijn naar jou op zoek wanneer je ons meer informatie kunt bieden over de BitQT crypto software. Kun je bevestigen of de beloften op de website worden waargemaakt? Worden beloofde winsten behaald? Werkt de software zoals verwacht? Heb je contact gehad met de klantenservice, en hoe was dit contact? Des te meer details je ons kunt geven, des te beter! Bedankt voor je tijd.