BlockFi

Alle reviews

BlockFi

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Bigbank
0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

BlockFi

Crypto valuta is op gang om een groot deel van de markt over te nemen, althans, dat verwachten we. Zoals u vast wel weet zitten er steeds meer mensen in de crypto en weet inmiddels iedereen er wel wat van. Wilt u nou ook meer weten over crypto of er zelf in investeren? Dan zijn er enorm veel platforms waar op u crypto aan kunt schaffen en kunt verkopen, dus de keuze kan af en toe vrij lastig zijn. Eén van deze platforms is BlockFi, een die u wellicht al bekend voor komt. Soms kunnen deze platforms aanvoelen als scams of gewoon lastig te vertrouwen. Daarom bent u op de juiste plek!

Op deze pagina vindt u alles over BlockFi, van informatie over het bedrijf tot eerlijke, onafhankelijk beoordelingen over het bedrijf, zodat u de best mogelijke mening kunt vormen over het bedrijf en uw keuze kunt versimpelen. 

Over BlockFi
BlockFi is in 2017 opgericht door Zac Prince en Flori Marquez, met als doel om kredietdienstenteleveren aan markten die beperkte of lastige toegang hebben tot eenvoudige producten als een spaarrekening. Verder willen ze de werelden van traditionelefinanciën en de vernieuwde wereld van blockchain-technologie bij elkaar brengen om hiermee een nieuwe, sterkerefinanciëlewereld te generen. Niet alleen willen ze dit realiseren, maar ze willen het ook zo toegankelijk mogelijk maken voor particulieren en hen de kans geven om op deze markt te handelenincrypto, te sparen en te lenen.

Goed om te weten is dat de oprichters van BlockFi meerderesuccesvollebedrijven hebben opgericht en dat hun werknemers veel topfuncties bij Amerikaanse banken hebben gehad. Dit garandeert volgens hen ook meer betrouwbaarheid en een idee dat u zich op een goed platform bevindt. 

Diensten van BlockFi
U kunt voor meerdere zaken terecht bij BlockFi, of dit nou simpel weg handelenincrypto is, het uitlenenvanjecrypto tegen rente, of het lenenvanvaluta om grotere crypto investeringen te doen. Zo kunt u op dit platform al deze dingen doen en hier wellicht wat aan verdienen. 

Verder kunt u voor vragen over eventuele investeringen op BlockFi, hun platform of andere zaken omtrent crypto met één van hen chatten op hun website. Hier kunt u gerust om meer informatie vragen en hopelijk wat vragen van u beantwoorden!

Klachten, complimenten en ervaringen met BlockFi
Heeft u zelf ooit een account geopend, een investering gedaan of iets anders gedaan bij BlockFi, dan horen wij graag van u hoe dit ging. Wij zijn benieuwd naar hoe soepel u uw account kon maken en hoe veilig het voor u voelt. Hoe makkelijk gaat het aanschaffen van crypto? Kunt u rendementen behalen op uw investeringen of uitleningen van uw crypto? Deel al uw ervaringen hier in onze beoordelingen, want hier helpt u andere mee om een beslissing te maken of wellicht weerhoudt u hen dezelfde fout te maken als u.

Dus kunt u BlockFi vertrouwen en zijn hun reviews eerlijk en onafhankelijk? Lees alles over BlockFi hier en bekijk wat mensen er van vinden, zodat u uw keuze beter af kunt stemmen! Lees meer over dit soort bedrijven op onze website!