ErvaringenSite

  Ervaringen BlockFi

  Crypto valuta is op gang om een groot deel van de markt over te nemen, althans, dat verwachten we. Zoals u vast wel weet zitten er steeds meer mensen in de crypto en weet inmiddels iedereen er wel wat van. Wilt u nou ook meer weten over crypto of er zelf in investeren? Dan zijn er enorm veel platforms waar op u crypto aan kunt schaffen en kunt verkopen, dus de keuze kan af en toe vrij lastig zijn. Eén van deze platforms is BlockFi, een die u wellicht al bekend voor komt. Soms kunnen deze platforms aanvoelen als scams of gewoon lastig te vertrouwen. Daarom bent u op de juiste plek!

  Op deze pagina vindt u alles over BlockFi, van informatie over het bedrijf tot eerlijke, onafhankelijk beoordelingen over het bedrijf, zodat u de best mogelijke mening kunt vormen over het bedrijf en uw keuze kunt versimpelen.

  Over BlockFi

  BlockFi is in 2017 opgericht door Zac Prince en Flori Marquez, met als doel om kredietdienstenteleveren aan markten die beperkte of lastige toegang hebben tot eenvoudige producten als een spaarrekening. Verder willen ze de werelden van traditionelefinanciën en de vernieuwde wereld van blockchain-technologie bij elkaar brengen om hiermee een nieuwe, sterkerefinanciëlewereld te generen. Niet alleen willen ze dit realiseren, maar ze willen het ook zo toegankelijk mogelijk maken voor particulieren en hen de kans geven om op deze markt te handelenincrypto, te sparen en te lenen.

  Goed om te weten is dat de oprichters van BlockFi meerderesuccesvollebedrijven hebben opgericht en dat hun werknemers veel topfuncties bij Amerikaanse banken hebben gehad. Dit garandeert volgens hen ook meer betrouwbaarheid en een idee dat u zich op een goed platform bevindt.

  Diensten van BlockFi
  U kunt voor meerdere zaken terecht bij BlockFi, of dit nou simpel weg handelenincrypto is, het uitlenenvanjecrypto tegen rente, of het lenenvanvaluta om grotere crypto investeringen te doen. Zo kunt u op dit platform al deze dingen doen en hier wellicht wat aan verdienen.

  Verder kunt u voor vragen over eventuele investeringen op BlockFi, hun platform of andere zaken omtrent crypto met één van hen chatten op hun website. Hier kunt u gerust om meer informatie vragen en hopelijk wat vragen van u beantwoorden!

  Basis Elektriciteit 10. Vermogen

  Klachten, complimenten en ervaringen met BlockFi

  Heeft u zelf ooit een account geopend, een investering gedaan of iets anders gedaan bij BlockFi, dan horen wij graag van u hoe dit ging. Wij zijn benieuwd naar hoe soepel u uw account kon maken en hoe veilig het voor u voelt. Hoe makkelijk gaat het aanschaffen van crypto? Kunt u rendementen behalen op uw investeringen of uitleningen van uw crypto? Deel al uw ervaringen hier in onze beoordelingen, want hier helpt u andere mee om een beslissing te maken of wellicht weerhoudt u hen dezelfde fout te maken als u.

  Dus kunt u BlockFi vertrouwen en zijn hun reviews eerlijk en onafhankelijk? Lees alles over BlockFi hier en bekijk wat mensen er van vinden, zodat u uw keuze beter af kunt stemmen! Lees meer over dit soort bedrijven op onze website!

  BlockFi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BlockFi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BlockFi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BlockFi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BlockFi actief?

  BlockFi is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen, Speculeren, Cryptovaluta

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BlockFi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.