ErvaringenSite

  Ervaringen Brickfy

  Als je meer wilt weten over investeren in zakelijke en vastgoed-ondersteunde leningen, kan het eventueel de moeite waard zijn om eens een kijkje te nemen bij het aanbod van Brickfy. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Indien dat inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve Brickfy review te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn.

  Over Brickfy

  Brickfy is een Ests financieel technologiebedrijf dat een marktplaats aanbiedt om te investeren in zakelijke en vastgoed-ondersteunde leningen. Hun missie is het helpen van hun gebruikers om hun financiële toekomst op te bouwen door het investeren in P2P-leningenwinstgevend, eenvoudig, efficiënt en veilig te maken. Ze zouden een platform bieden waar particuliere beleggers gemakkelijk en transparant kunnen investeren in leningen die zijn verstrekt door een verscheidenheid aan alternatieve leenbedrijven over de hele wereld. Hiermee willen ze een internationale online marktplaats voor leningen met een gemiddeld jaarlijks rendement van 12,05% bieden. Brickfy zou een tool zijn die gemaakt is voor investeerders, waarbij het doel is om hun gebruikers te helpen hun financiële toekomst op te bouwen door verschillende items aan te bieden, zoals hoge rendementen op hun spaargeld en makkelijke toegang tot de markt.

  Totaal vermogen (Economiepagina.com)

  Producten en diensten van Brickfy

  Heb je al een Brickfy login? Dan kun je je via de site inloggen, of er een aanmaken als je dat zou willen. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Invest, How it Works, Deal Partners, Referral Program en About Us. Op de homepagina van deze onderneming kun je ook meer lezen over de manier waar het platform functioneert en details bekijken over top gecureerde leenplatformen. Volgens de informatie op de site kun je bij Brickfy rekenen op 11 gecureerde deal partners, een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van 12,05%, vastgoedondersteuning, terugkoopgarantie,een minimale investering van slechts 5 euro en een gediversifieerd aanbod. Als je op de hoogte wilt blijven van toekomstig nieuws en aanbiedingen, kun je je via de website inschrijven op de nieuwsbrief van dit bedrijf, en als je een vraag of opmerking hebt, is Brickfy telefonisch of per e-mail bereikbaar.

  Complimenten, klachten en tips voor Brickfy

  Heb je ooit al een beroep gedaan op de producten en diensten van deze organisatie? Grijp dan snel de kans om op deze pagina jouw persoonlijke Brickfy ervaringen met andere potentiële klanten te delen. Zo kun je hen laten weten of de op de website vermelde informatie klopt, of je tevreden bent van de manier van werken en of je vlot een medewerker van dit bedrijf kunt contacteren als je vragen, opmerkingen of klachten hebt. Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw persoonlijk verslag. Ben je benieuwd naar datgene wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar even hier te klikken!

  Brickfy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brickfy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Brickfy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Brickfy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brickfy actief?

  Brickfy is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brickfy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.