bunq

Alle reviews

bunq

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

GWK Travelex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
GWK Travelex
1 reviews

Elk jaar gaan miljoenen mensen op reis. In Europa hebben we geluk, want je kan in bijna elk land met de alomtegenwoordige euro betalen. Maar als je...

Bpostbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Bpostbank
1 reviews

Ben jij op zoek naar een Belgische bank die jou kan helpen en ondersteunen met bankzaken omtrent beleggingen, leningen en verzekeringen? Misschien ...

24option.com merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
24option.com
1 reviews

Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat men van een bedrijf vindt. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ont...

bunq

Hoe werkt een virtuele of mobiele bank? Je kunt bij diverse moderne banken een app downloaden en net als bij een traditionele bank je geldzaken regelen. Maar de app is het enige wat je eraan herinnert dat jouw bank ook echt bestaat, er zijn geen grote kantoren of vestigingen in steden te vinden. Hoe zit het dan met de veiligheid, de voorwaarden en het gebruiksgemak? Om daar meer over te weten te komen is het verstandig om reviews van klanten te lezen. Alleen op die manier kom je er tegenwoordig achter hoe websites, of in dit geval de mobiele banken, echt gewaardeerd worden. Je komt alles te weten wat je nodig hebt om voor jezelf te beslissen welke bank de beste voorwaarden en service te bieden heeft. En je hoeft niet lang op zoek naar die reviews want wij bieden je ze geheel vrijblijvend aan op onze website.

Over bunq
Bunq is een mobiele bank die in 2014 werd opgericht en als eerste in 35 jaar een Europese banklicentie kreeg van De Nederlandsche Bank. In 2015 volgde de Nederlandse lancering van de eerste versie van de software en binnen twee jaar kwam die ook beschikbaar in Oostenrijk en Duitsland. Weer een jaar later volgde uitbreiding naar Spanje en Italië en als eerste bank bood het klanten aan om zelf te bepalen waar hun geld werd opgeslagen en hoe het gebruikt mocht worden. België, Ierland en Frankrijk werden niet veel later toegevoegd en inmiddels is Bunq zelfs aanwezig in 30 laden in Europa. Omdat Bunq niet gebonden is aan traditie of verleden is de bank in staat om mee te groeien met de wensen van de huidige maatschappij en haar klanten.

De producten van Bunq
Er is op de website van Bunq maar één product beschikbaar en dat is de app om een nieuwe bankrekening af te sluiten. Zodra je de app op je telefoon gedownload hebt kun je de registratie beginnen om je nieuwe rekening te openen. Dit duurt maar een paar minuten en als je klaar bent krijg je de documentatie elektronisch bevestigd. Na deze bevestiging kun je jouw rekening gaan gebruiken en al jouw bankzaken regelen. Na enkele dagen zul je een bankpas ontvangen waarmee net zoals elke andere pas overal kunt betalen en geld kunt opnemen. Omdat Bunq een officieel erkende banklicentie heeft is jouw geld tot een bedrag van €100.000 beschermd.

Reviews over Bunq
Omdat je bij Bunq niet veel meer te zien krijgt dan een korte uitleg en de mogelijkheid om de app te downloaden is het enorm van belang dat klanten elkaar helpen door reviews over deze online bank te schrijven. Wij staan iedereen daarbij graag terzijde en bieden de klanten van Bunq de mogelijkheid om hun ervaring op onze website te delen. Door een review bij ons achter te laten zijn wij in staat te laten zien wat klanten echt van de service en het gemak van de app vinden. Zelfs als je een negatieve beoordeling schrijft zullen wij die zonder censuur publiceren omdat wij van mening zijn dat iedereen recht heeft op de waarheid over hoe een online bank of website echt functioneert.