ErvaringenSite

  Ervaringen BUX Zero

  Zou u iets extra’s willen opbouwen voor uw pensioen? Wilt u uw kinderen een hogere studiemogelijkheid aanbieden? Of wenst u graag uw droomhuis te bouwen op termijn? Als u op tijd begint en genoeg tijd neemt, dan kunt u met beleggen een bedrag opbouwen voor dit soort wensen die groot geld vragen. Maar waar kun je jouw geld het best gaan beleggen? En welke risico’s kunnen er zijn? Als u erover aan het nadenken bent, dan wilt ErvaringenSite u tegemoet komen en u verder op weg helpen. Er zijn klanten die er al ervaring mee hebben gehad en hun review hier bij ons plaatsen. Het lezen van deze reviews kan meehelpen aan uw keus om bij een betrouwbaar aandelenbedrijf uw belegging te doen.

  Over BUX Zero
  BUX Zero is een aandelenbedrijf dat in 2014 is opgericht. Het valt onder BUX BV. De verschillende beleggingsdiensten van BUX BV worden via BUX Zero aangeboden en worden gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Het volledig assortiment van BUX omvat ook onder andere BUX Crypto, de CFD-diensten en BUX X en die zijn beschikbaar in 9 Europese landen. BUX X is de handelsnaam van BUX Financial Services Limited, welke geregistreerd staat in Engeland en Wales en is geautoriseerd door de Financial Conduct Authority.

  Producten en diensten van BUX Zero
  BUX Zero creëert de mogelijkheden voor Europa om op een betaalbare en gemakkelijke manier meer met hun geld te kunnen doen. BUX Zero maakt het mogelijk om zonder commissie te kunnen beleggen. Cliënten kunnen zo dan investeren in merken en bedrijven waar ze graag zelf deel in willen hebben. Het is nu beschikbaar in vijf landen met name Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland. BUX Zero biedt drie manieren om aandelen te kopen namelijk de Zero Orders, Marktorders en Limietorders. Met de Zero Order wordt commissievrij beleggen mogelijk gemaakt. Het ordertype blijft ook commissievrij voor alle aandelen en ETF’s. Amerikaanse aandelen zijn weliswaar voor alle drie de ordertypen commissievrij. Er wordt slechts een commissie van € 1 voor Markt- en limietorders op Europese aandelen en ETF’s verrekend. Vermeldenswaard is dat BUX B.V. geen beleggingsadvies geeft.

  Complimenten, klachten en tips voor BUX Zero
  BUX Zero werkt samen met ABN-AMRO Clearing en staan onder toezicht van de AFM. Uw geld op uw ABN-AMRO clearing-rekening wordt beschermd onder de voorwaarden van het DGS. Voor gedetailleerde informatie kunt u hun website bezoeken. En indien u vragen heeft, klachten of ontevredenheid over de dienstverlening of een product van BUX Zero dan kunt u contact opnemen met het bedrijf middels chat in de help-sectie in de BUX Zero app of per email naar support-zero@getbux.com.

  Heeft u al ervaring met BUX Zero? Hoe betrouwbaar is het beleggen bij BUX Zero? Haalt u het rendement dat u verwacht? Is het wel zo voordelig om bij BUX Zero te beleggen? Vertel uw verhaal op onze website middels een beoordeling in de reviewsectie. Potentiële klanten zullen wat hebben aan uw ervaring. Wenst u zelf nog meer te weten over BUX Zero en over de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar diensten? Lees hier dan gerust op onze website de reviews van eerdere klanten van BUX Zero.

  Vermogen berekenen

  BUX Zero
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BUX Zero

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BUX Zero een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BUX Zero. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BUX Zero actief?

  BUX Zero is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BUX Zero gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.