BUX Zero

Alle reviews

BUX Zero

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

BUX Zero

Zou u iets extra’s willen opbouwen voor uw pensioen? Wilt u uw kinderen een hogere studiemogelijkheid aanbieden? Of wenst u graag uw droomhuis te bouwen op termijn? Als u op tijd begint en genoeg tijd neemt, dan kunt u met beleggen een bedrag opbouwen voor dit soort wensen die groot geld vragen. Maar waar kun je jouw geld het best gaan beleggen? En welke risico’s kunnen er zijn? Als u erover aan het nadenken bent, dan wilt ErvaringenSite u tegemoet komen en u verder op weg helpen. Er zijn klanten die er al ervaring mee hebben gehad en hun review hier bij ons plaatsen. Het lezen van deze reviews kan meehelpen aan uw keus om bij een betrouwbaar aandelenbedrijf uw belegging te doen.

Over BUX Zero
BUX Zero is een aandelenbedrijf dat in 2014 is opgericht. Het valt onder BUX BV. De verschillende beleggingsdiensten van BUX BV worden via BUX Zero aangeboden en worden gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Het volledig assortiment van BUX omvat ook onder andere BUX Crypto, de CFD-diensten en BUX X en die zijn beschikbaar in 9 Europese landen. BUX X is de handelsnaam van BUX Financial Services Limited, welke geregistreerd staat in Engeland en Wales en is geautoriseerd door de Financial Conduct Authority.

Producten en diensten van BUX Zero
BUX Zero creëert de mogelijkheden voor Europa om op een betaalbare en gemakkelijke manier meer met hun geld te kunnen doen. BUX Zero maakt het mogelijk om zonder commissie te kunnen beleggen. Cliënten kunnen zo dan investeren in merken en bedrijven waar ze graag zelf deel in willen hebben. Het is nu beschikbaar in vijf landen met name Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland. BUX Zero biedt drie manieren om aandelen te kopen namelijk de Zero Orders, Marktorders en Limietorders. Met de Zero Order wordt commissievrij beleggen mogelijk gemaakt. Het ordertype blijft ook commissievrij voor alle aandelen en ETF’s. Amerikaanse aandelen zijn weliswaar voor alle drie de ordertypen commissievrij. Er wordt slechts een commissie van € 1 voor Markt- en limietorders op Europese aandelen en ETF’s verrekend. Vermeldenswaard is dat BUX B.V. geen beleggingsadvies geeft.

Complimenten, klachten en tips voor BUX Zero
BUX Zero werkt samen met ABN-AMRO Clearing en staan onder toezicht van de AFM. Uw geld op uw ABN-AMRO clearing-rekening wordt beschermd onder de voorwaarden van het DGS. Voor gedetailleerde informatie kunt u hun website bezoeken. En indien u vragen heeft, klachten of ontevredenheid over de dienstverlening of een product van BUX Zero dan kunt u contact opnemen met het bedrijf middels chat in de help-sectie in de BUX Zero app of per email naar support-zero@getbux.com.

Heeft u al ervaring met BUX Zero? Hoe betrouwbaar is het beleggen bij BUX Zero? Haalt u het rendement dat u verwacht? Is het wel zo voordelig om bij BUX Zero te beleggen? Vertel uw verhaal op onze website middels een beoordeling in de reviewsectie. Potentiële klanten zullen wat hebben aan uw ervaring. Wenst u zelf nog meer te weten over BUX Zero en over de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar diensten? Lees hier dan gerust op onze website de reviews van eerdere klanten van BUX Zero.