ErvaringenSite

  Ervaringen Charleroiairporthotelinvest.be

  Genieten! Eerlijk waar! Het is genieten om de meningen, reviews en beoordelingen over dit bedrijf te lezen. Het zal je zeer snel een goed inzicht geven in wat er allemaal kan. Ook zal het je helpen om sneller een beslissing te kunnen nemen. Het vertrouwen wordt geschept of juist weggenomen en het zal je de kans bieden om snel te schakelen. Vooruit of achteruit! Het kan allemaal met de meningen op ErvaringenSite.

  Over Charleroiairporthotelinvest.be

  Wie zou er nu niet willen investeren in een hotel? Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is en kan. We vertellen je er graag meer over. Het is een bedrijf wat op zoek is naar investeerders in een hotel.

  Het hotel ligt op een toplocatie. Het ligt aan de luchthaven met bijna 7 miljoen passagiers in 2015 en met 10 miljoen passagiers in 2010 is de verwachting. Het is een hotel met een mogelijkheid voor volop groei. De terminal twee wordt in 2017 actief en zal dan de groei versnellen. Het is ook zo, dat er meerdere internationale vluchten bij gaan komen. Hierdoor is het een zekere investering.

  Ook zijn er volop multinationals in de buurt welke hun werknemers vaak laten overnachten in de regio. Hier zijn er dus ook nog volop kansen om te benutten. De instapmogelijkheden zijn er al vanaf 125.000 Euro. Gemiddeld zal je hier een rendement van 10.624 euro mee krijgen per jaar. Het is dus een aantrekkelijk rendement.

  Het Ibis hotel is onderdeel van Accor Group (international). Het is een Europese marktleider in professioneel hotel management. Het is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Het hotel zorgt voor een topervaring voor al haar gasten.

  Brussels South Charleroi Airport

  Diensten van Charleroiairporthotelinvest.be

  De dienst is natuurlijk vooral het aanbieden van een investeringsmogelijkheid in een top hotel keten met groeipotentie. Het is een zeker investering voor veel partijen.


  Klachten, complimenten en tips voor jou over Charleroiairporthotelinvest.be

  Pijn! Het doet pijn om iets te krijgen wat niet aan je verwachtingen voldoet. Het is dan belangrijk om een klacht in te dienen. Natuurlijk kan het voorkomen, dat er iets misgaat. Het is belangrijk om jouw ongenoegen te uiten. Het team van dit bedrijf zal het oppakken om van jou een ontevreden een levenslange klant te maken. Ze zullen hiervoor strijden en alles uit de mouw gooien. Een geweldige insteek.

  Wat zijn jouw ervaringen over Charleroiairporthotelinvest.be?

  Jij! Ja jij! Laat jouw stem horen! Deel jouw mening over dit bedrijf op ErvaringenSite. Het is geweldig om jouw mening te delen op deze site en om anderen te laten meevoelen in jouw pijn. Het kan fijn zijn om jouw oordeel over anderen uit te spreken. Het is natuurlijk goed om ook te laten weten, wat er allemaal kan op het positieve vlak.

  Investeren in Ibis Charleroi Airport met Charleroiairporthotelinvest.be : is dat wel een verstandig idee? Is dit betrouwbaar en veilig? Wat is het rendement?

  Charleroiairporthotelinvest.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  valse beloftes

  De realiteit is volledig anders: men belooft een opbrengst van meer dan €10.000 per jaar, maar in realiteit ontvang je nog niet de helft! Ik voel me in het zak gezet.

  Door: Michel07-06-2017
  kaviwbbcif15-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Charleroiairporthotelinvest.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Charleroiairporthotelinvest.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Charleroiairporthotelinvest.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Charleroiairporthotelinvest.be actief?

  Charleroiairporthotelinvest.be is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Charleroiairporthotelinvest.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.