Cit

Alle reviews

Cit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Bigbank
0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Cit

Ben je benieuwd wat anderen vinden van de CIT bank uit de Verenigde Staten, lees dan snel verder om erachter te komen wat mensen zeggen. Lees hier de ervaring van individuele klanten in reviews. Een review geeft je alle informatie die je nodig hebt om een objectief beeld te vormen van de kwaliteit van de diensten en service van deze bank.

CIT is een bank die gevestigd is in de Verenigde Staten. Je kunt bij deze bank een spaarrekening afsluiten voor jezelf, een bedrijfsrekening openen of geld lenen voor jezelf of je bedrijf. 

We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal over deze bank. Ben jij klant van dit bedrijf dan horen we graat wat jouw ervaring is. Ben je tevreden met de diensten die ze bieden? We horen het graag. We zijn ook benieuwd naar jouw mening over de rente op de spaarrekeningen en het gemak waarmee je bij je geld kunt. Deel die ervaring in een review om potentiële nieuwe klanten te helpen. 

Over CIT 
CIT is een bank die in 1908 werd opgericht door Henry Ittleson in St. Louis, Missouri. De bank heeft zichzelf staande gehouden gedurende de grote depressie en de Tweede Wereldoorlog. Het bedrijf heeft sindsdien locaties geopend in heel Noord-Amerika, Canada en overzee. 

CIT zegt verantwoord te willen ondernemen, dit doen ze op een aantal manieren. De medewerkers dragen bijvoorbeeld jaarlijks bij aan de gemeenschap door vrijwilligerswerk te doen. In totaal gaat het hierbij om ongeveer 8000 uur vrijwilligerswerk overal in de Verenigde Staten. Omdat CIT’s OneWest Bank gevestigd is in het Zuiden van Californië geven ze daar terug aan de gemeenschap door te helpen met betaalbare huisvesting, educatie en economische ontwikkeling. Sinds 2016 hebben ze hier 5 miljoen dollar in geïnvesteerd. 

Producten en diensten van CIT 
CIT is een bank waar je terecht kunt om te bankieren als particulier of bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een online rekening voor jezelf of je bedrijf. 

CIT zegt mensen te willen helpen bij het opbouwen van hun spaargeld. Ze zeggen dit onder andere te doen door de rente die je opbouwt hoog te houden en je makkelijk toegang te geven tot je rekening en geld. Het bedrijf biedt verschillende spaaropties. Afhankelijk van je situatie kun je kiezen voor een flexibele spaarrekening, een spaarrekening voor de korte termijn, of een spaarrekening voor de lange termijn. Hoe langer je het geld vast zet hoe meer rente je krijgt. 

Het is ook mogelijk om een lening voor je bedrijf te krijgen bij CIT bank. Ze bieden bijvoorbeeld een specifieke lening om gereedschap en machines te kopen voor je bedrijf. Deze lening is mogelijk voor zowel kleine als middelgrote en grote bedrijven.

Ervaringen, klachten en tips over CIT 
We zijn benieuwd of jij als klant een goede ervaring hebt met dit bedrijf. Deel die ervaring in een review om ervoor te zorgen dat anderen een goed beeld krijgen van deze bank. Het is altijd lastig om te bepalen welke bank het beste bij je past, en je de beste opties bied. Maar jij kan anderen helpen door jouw ervaring te delen n een review.