Club Swan

Alle reviews

Club Swan

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Bigbank
0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Club Swan

De cryptogemeenschap heeft een ongemakkelijke relatie met traditionele financiële instellingen. Over de hele wereld hebben zowel vroege als recente cryptogebruikers te maken met gesloten bankrekeningen, geweigerde transacties, onnodige vertragingen in het ontvangen van hun fondsen of erger. Om aan dit dilemma toe te voegen, is de beschikbaarheid onbestaande van een vertrouwde en gereguleerde oplossing waar je cryptomunten of fiatgeld veilig is en kan worden uitgegeven. Heb je alternatief bankieren gevonden dat is getest en heeft bewezen dat het diensten kan leveren voor cryptocurrency en traditionele valuta tegelijk? Laat ons weten in de reviews welke dienst het is en wat je ervan vindt.

Over Club Swan
Club Swan is geregistreerd in Engeland. Het is een premier lifestyle lidmaatschap dat individuen voorziet van een betalingsplatform dat zowel crypto als traditionele valuta's ondersteunt. Het platform is gebouwd in reactie op de veranderende eisen van klanten en om gelijke tred te houden met de evolutie van de financiële dienstensector. Club Swan-leden kunnen het conciërgeplatform gebruiken om hun activiteiten te helpen plannen en beheren, terwijl ze profiteren van lagere kosten voor belangrijke diensten. Leden besparen bijvoorbeeld tot 40% op luxereizen en -accommodatie, krijgen korting op vluchten in first en businessclass, genieten van voorrang bij reserveringen voor evenementen en kunnen VIP-entertainmentdiensten verwachten. De conciërgediensten zijn ingebouwd in hetzelfde platform dat voor betalingen wordt gebruikt. Leden hebben toegang tot meerdere valutarekeningen voor zowel crypto- als traditionele valuta. Een belangrijk kenmerk van het platform is de mogelijkheid om cryptocurrencies in een handomdraai om te wisselen in traditionele valuta. 

Diensten van Club Swan
Om lid te worden van Club Swan kun je een lidmaatschapsniveau kiezen, beginnend bij Starter. Hiervoor betaal je inschrijvingskosten en een maandelijks bedrag. Met zulk profiel heb je een rekeninglimiet van $ 500.000; USD, EUR en GBP-rekeningen, een limiet van $ 15.000 voor kaartleningen, $ 1.500 maximale opname per dag, 3% koop- of verkoopkosten voor crypto, mogelijkheid tot betalende bankoverschrijvingen en toegang tot het wisselen van traditionele valuta. Het Premier level heeft hogere inschrijvings- en maandelijkse kosten, maar hiervoor krijg je betere voordelen. Zijnde een $ 1.000.000 rekeninglimiet; USD, EUR, GBP, CNY en JPY-rekeningen, 2% kosten voor verkopen en kopen van crypto, toegang tot bankoverschrijvingen en traditionele valutawissel. Nog een niveau hoger heb je de VIP. Deze is goed voor een $ 2.000.000 account limiet, limited edition aluminium kaart, 1% kosten voor het verkopen en kopen van crypto, toegang tot bankoverschrijving en traditionele valuta-uitwisseling. Ten laatste is er het Voorzitter niveau met een onbeperkte account limiet. Bovendien krijg je een limited edition roestvrij stalen kaart, 0,5% kosten voor koop en verkoop van crypto, toegang tot bankoverschrijving en traditionele valuta-uitwisseling. Bij elke service krijg je toegewijde telefonische hotline ondersteuning. Club Swan laat je tot 40% besparen op reisboekingen.

Complimenten, klachten en tips over Club Swan
Op de website kun je veelgestelde vragen vinden in de FAQ's sectie. Je kunt Club Swan bereiken door een e-mail te sturen of via hun sociale media. Heb je zelf al ervaringen met Club Swan opgedaan? Deel deze in een review en help anderen die zich op het platform willen aansluiten.