ErvaringenSite

  Ervaringen Club Swan

  De cryptogemeenschap heeft een ongemakkelijke relatie met traditionele financiële instellingen. Over de hele wereld hebben zowel vroege als recente cryptogebruikers te maken met gesloten bankrekeningen, geweigerde transacties, onnodige vertragingen in het ontvangen van hun fondsen of erger. Om aan dit dilemma toe te voegen, is de beschikbaarheid onbestaande van een vertrouwde en gereguleerde oplossing waar je cryptomunten of fiatgeld veilig is en kan worden uitgegeven. Heb je alternatief bankieren gevonden dat is getest en heeft bewezen dat het diensten kan leveren voor cryptocurrency en traditionele valuta tegelijk? Laat ons weten in de reviews welke dienst het is en wat je ervan vindt.

  Over Club Swan

  Club Swan is geregistreerd in Engeland. Het is een premier lifestyle lidmaatschap dat individuen voorziet van een betalingsplatform dat zowel crypto als traditionele valuta's ondersteunt. Het platform is gebouwd in reactie op de veranderende eisen van klanten en om gelijke tred te houden met de evolutie van de financiële dienstensector. Club Swan-leden kunnen het conciërgeplatform gebruiken om hun activiteiten te helpen plannen en beheren, terwijl ze profiteren van lagere kosten voor belangrijke diensten. Leden besparen bijvoorbeeld tot 40% op luxereizen en -accommodatie, krijgen korting op vluchten in first en businessclass, genieten van voorrang bij reserveringen voor evenementen en kunnen VIP-entertainmentdiensten verwachten. De conciërgediensten zijn ingebouwd in hetzelfde platform dat voor betalingen wordt gebruikt. Leden hebben toegang tot meerdere valutarekeningen voor zowel crypto- als traditionele valuta. Een belangrijk kenmerk van het platform is de mogelijkheid om cryptocurrencies in een handomdraai om te wisselen in traditionele valuta.

  Medische beeldvorming 4: Dracht en ioniserend vermogen

  Diensten van Club Swan

  Om lid te worden van Club Swan kun je een lidmaatschapsniveau kiezen, beginnend bij Starter. Hiervoor betaal je inschrijvingskosten en een maandelijks bedrag. Met zulk profiel heb je een rekeninglimiet van $ 500.000; USD, EUR en GBP-rekeningen, een limiet van $ 15.000 voor kaartleningen, $ 1.500 maximale opname per dag, 3% koop- of verkoopkosten voor crypto, mogelijkheid tot betalende bankoverschrijvingen en toegang tot het wisselen van traditionele valuta. Het Premier level heeft hogere inschrijvings- en maandelijkse kosten, maar hiervoor krijg je betere voordelen. Zijnde een $ 1.000.000 rekeninglimiet; USD, EUR, GBP, CNY en JPY-rekeningen, 2% kosten voor verkopen en kopen van crypto, toegang tot bankoverschrijvingen en traditionele valutawissel. Nog een niveau hoger heb je de VIP. Deze is goed voor een $ 2.000.000 account limiet, limited edition aluminium kaart, 1% kosten voor het verkopen en kopen van crypto, toegang tot bankoverschrijving en traditionele valuta-uitwisseling. Ten laatste is er het Voorzitter niveau met een onbeperkte account limiet. Bovendien krijg je een limited edition roestvrij stalen kaart, 0,5% kosten voor koop en verkoop van crypto, toegang tot bankoverschrijving en traditionele valuta-uitwisseling. Bij elke service krijg je toegewijde telefonische hotline ondersteuning. Club Swan laat je tot 40% besparen op reisboekingen.

  Complimenten, klachten en tips over Club Swan

  Op de website kun je veelgestelde vragen vinden in de FAQ's sectie. Je kunt Club Swan bereiken door een e-mail te sturen of via hun sociale media. Heb je zelf al ervaringen met Club Swan opgedaan? Deel deze in een review en help anderen die zich op het platform willen aansluiten.

  Club Swan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Club Swan

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Club Swan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Club Swan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Club Swan actief?

  Club Swan is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Cryptovaluta

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Club Swan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.