Crypto Wealth

Alle reviews

Crypto Wealth

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Investering Novotel Ieper

0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Crystal Residence merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Crystal Residence

0 reviews

Chateau Residences, beleggen in vastgoed. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te weten te komen over h...

Libertex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Libertex

0 reviews

Het is vandaag de dag nog nooit zo eenvoudig geweest om online geld te verdienen. Investeren en handelen in allerlei zaken, denk aan aandelen, fond...

OppLoans merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

OppLoans

0 reviews

 Geld nodig in Amerika? Een lening afsluiten is soms een absolute noodzaak! Wat als je een auto wilt kopen, of geld nodig hebt voor een opleid...

Crypto Wealth

Tegenwoordig is iedereen wel bekend met cryptocurrencies. Ook als je zelf geen Bitcoin, Ethereum of andere electronische coins. Hiermee is er ook een enorme hype ontstaan rondom de digitale munten. De crypto’s stegen of daalden soms met wel tientallen procenten in waarde per dag. Hierop zijn een hoop mensen geïnteresseerd geraakt in de munten en zijn er ook een hoop websites rondom de handel van cryptocurrencies ontstaan. Zo is er ook Crypto Wealth.

Voordat je gaat investeren via Crypto Wealth is het wel belangrijk om je te beseffen dat het hier om echt geld gaat. Hoewel cryptocurrencies op zichzelf veilig zijn, aldus AVG, geldt dit niet voor alle websites die zich met de digitale munten bezig houden. Je moet dus goed uitzoeken of Crypto Wealth veilig te gebruiken is. Stel jezelf de vraag: is Crypto Wealth legit? Ga op onderzoek uit en lees ook eens welke reviews Cryptowealth krijgt. Die vind je op ErvaringenSite!

Over Crypto Wealth
Cryptowealth is een website die zegt gebruik te maken van de prijsvolatiliteit van cryptocurrencies. De prijsvolatiliteit een product (van melk, tot aandelen in Shell, tot Bitcoin) geeft aan hoe sterk het in prijs kan veranderen over een bepaalde tijd. Meer uitleg daarover vind je hier bij Netinbag.com.

We hebben de terms of service van de website doorgenomen, maar kunnen weinig vinden over de mensen achter de website. Over het Crypto Wealth management valt dus weinig te zeggen. Wel kunnen wij adviseren de Crypto Wealth terms of service eens door te nemen, want er staan passages in die het lezen waard zijn: zo wordt er bijvoorbeeld specifiek aangegeven dat er geen garantie is dat Crypto Wealth software virussen bevat of niet. Het downloaden van Cryptowealth software is dus op eigen risico, aldus de Algemene Voorwaarden.

Producten en Diensten van Crypto Wealth
Wanneer je je aanmeldt bij de Crypto Wealth club, kun je gebruik maken van de diensten van de website. Je krijgt na de aanmelding ook een  login om de Crypto Wealth software te kunnen downloaden. Hoewel we in de link van de website en in de support-email het woord “App” tegenkomen, hebben wij tot dusver geen Crypto Wealth app kunnen vinden die je op mobiele apparaten kunt gebruiken.

Hoe werkt Crypto Wealth software?
Crypto Wealth biedt software aan dat geld zou verdienen met de volatiliteit van Cryptocurrencies. Er wordt automatisch verdiend met day trading. Zulke software wordt ook wel een crypto trading bot genoemd. Volgens de website heeft de software verschillende voordelen ten opzichte van de concurrentie: zo zegt het 0,01 seconden voorsprong te hebben op de cryptomarkt dankzij een ‘time leap-functie’. Ook kan de software realtime transacties uitvoeren namens de gebruiker.

Is Crypto Wealth betrouwbaar?
Het is erg belangrijk om te onderzoeken of software veilig gedownload kan worden. Zoek dus goed uit wat andere mensen zeggen. Bekijk reviews, zoals op ErvaringenSite! Ook andere websites, zoals Reddit en Youtube kunnen je waardevolle informatie geven om te onderzoeken of Cryptowealth legit is.

Klachten, complimenten of tips voor Crypto Wealth
Wanneer jij al eens de software van Crypto Wealth hebt gedownload, horen we graag jouw mening hierover. Werden er winsten behaald, of verloor je jouw investering? Werkte de software überhaupt, of was het gewoon een virus of worm. Alle details zijn welkom, omdat je daarmee andere mensen in de toekomst weer kunt helpen!