Cryptopay

Alle reviews

Cryptopay

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Libertex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Libertex
0 reviews

Het is vandaag de dag nog nooit zo eenvoudig geweest om online geld te verdienen. Investeren en handelen in allerlei zaken, denk aan aandelen, fond...

BlockFi merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
BlockFi
0 reviews

Crypto valuta is op gang om een groot deel van de markt over te nemen, althans, dat verwachten we. Zoals u vast wel weet zitten er steeds meer mens...

Coinmine merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Coinmine
0 reviews

Tegenwoordig is cryptovaluta een nieuwe trending manier om te investeren. De opkomst van deze trend laat veel mensen racen om het te kopen of te mi...

Club Swan merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Club Swan
0 reviews

De cryptogemeenschap heeft een ongemakkelijke relatie met traditionele financiële instellingen. Over de hele wereld hebben zowel vroege als re...

Cryptopay

Wil je jouw crypto ook in het dagelijks leven gebruiken om mee te betalen dan heb je de mogelijkheid om Cryptopay te gebruiken. Wil je weten wat anderen voor ervaring hebben met deze dienst dan ben je hier aan het juiste adres. Lees de ervaring van gebruikers terug in de reviews op deze pagina en ontdek of Cryptopay iets voor jou is om in de toekomst uit te proberen.

Cryptopay is een dienst waarmee je cryptocurrency kunt kopen en omzetten naar Euro’s, US-dollars of Britse ponden. Ze hebben bovendien een Cryptocard die je kunt gebruiken om te betalen met crypto.

Gebruik je Cryptopay dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen in een review. Er zijn altijd nog veel vragen rondom betalen met crypto en de bedrijven waar je in crypto kunt handelen. Door jouw ervaring te delen in een review kunnen we wel een goed beeld krijgen van de kwaliteit van deze dienstverlening en de betrouwbaarheid van dit specifieke bedrijf. 

Over Cryptopay
Cryptopay is een bedrijf uit Litouwen dat geregistreerd staat in het Verenigde Koninkrijk. De oprichters zijn Dmitry Gunyashov, George Basiladze. Het zijn beide ondernemers die zich al een aantal jaren bezig houden met blockchain, e-commerce en betalingssystemen. Ze hebben hun kennis in 2013 gebundeld in dit bedrijf. Op het kantoor werken nog 7 andere medewerkers aan het onderhouden en verbeteren van het systeem en contact met klanten. 

Op het platform kunnen particulieren en bedrijven terecht om crypto te ontvangen en te kopen. Dit gebeurd via de zogenaamde wallet, die heb je altijd nodig voordat je crypto kan kopen en verkopen. Bij Cryptopay kun je een gratis wallet aanmaken, wat overigens bij de meeste vergelijkbare diensten het geval is. Daarnaast is het ook mogelijk om virtuele of plastic Cryptopay Cards te kopen die als creditcard gebruikt kunnen worden. 

Het bedrijf biedt ook de optie om partner te worden van het bedrijf. Door op je eigen website de dienst aan te bieden of aan te bevelen bij je vrienden en kennissen kun je bonussen ontvangen. 

Producten en diensten van Cryptopay
Cryptopay is een dienst waarmee je crypto kunt kopen met je bankkaart en met crypto kunt betalen. Het betalen is onder andere mogelijk met een zogenaamde Cryptocard die in feite hetzelfde werkt als een creditcard. De kaart is zowel virtueel als digitaal verkrijgbaar voor mensen uit Europa en het Verenigd Koninkrijk. 

Je kunt via de dienst crypto ook opslaan op je account en omzetten in gewone valuta. Dit kan handig zijn als de prijs van crypto erg schommelt en het veiliger is om het om te zetten in valuta. Het platform rekent hiervoor altijd 1% provisie. 

Ervaringen, klachten en tips over Cryptopay
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met het betalen met crypto of het handelen in crypto via Cryptopay. Er heerst veel onzekerheid over de betrouwbaarheid van dit soort bedrijven, daarom is jouw ervaring extra waardevol. We zien dan ook graag jouw review tegemoet met daarin alles wat je belangrijk vindt om te delen over deze cryptodienst.