Evoestate

Alle reviews

Evoestate

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Evoestate

Als je meer wilt weten over vastgoed crowdfunding, zou het interessant kunnen zijn om eens te kijken naar het aanbod van Evoestate. Of ben je misschien al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve Evoestate review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of de diensten van deze onderneming iets voor hen zouden kunnen zijn.

Over Evoestate
De oprichters van Evoestate hebben de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in vastgoed crowdfunding en zouden de belangrijkste pijnpunten van deze industrie geïdentificeerd hebben: gebrek aan transparantie, lage toegankelijkheid tot diversificatie en geen "skin in the game" van de platforms. Om deze redenen zijn de belangrijkste waarden van EvoEstate juist diversificatie, transparantie en "skin in the game". Samen met adviseurs die 30 jaar ervaring zouden hebben in vermogensbeheer en de vastgoedsector, blijft het hun taak om voor deze waarden te staan en ze verder te bevorderen. De twee kapitaalinvesteerders van Evoestate zijn Startup Wiseguys en Business Angels Fund. Startup Wise Guys was #1 Venture Capital fonds van de CEE-regio van 2019, en Business Angels Fund is een van de toonaangevende durfkapitaalfondsen gevestigd in Vilnius, Litouwen. De afgelopen 10 jaar zouden zij ondernemers actief geholpen hebben bij het opbouwen van succesvolle, levensvatbare en stabiele bedrijven.

Producten en diensten van Evoestate
Als je al een Evoestate login hebt, kun je je via de site aanmelden. En als je er nog geen hebt, maar wel interesse hebt om een account aan te maken, is dit ook mogelijk door op de knop 'Start investing' te klikken. Daarnaast heb je ook de keuze tussen de categorieën Invest en Blog. Volgens de informatie op deze site heeft Evoestate tot op heden meer dan 6000 investeerders, 51.976 voltooide investeringen en 10,59% jaarlijks rendement. De oprichters van EvoEstate zouden samen met de investeerders investeren, zodat je weet dat ze samen met hun klanten de risico's delen en dat alleen de beste praktijken worden toegepast.

Evoestate klantenservice
Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen op de webpagina met veelgestelde vragen. Indien je je antwoord daar nog niet terugvindt, kun je het contactformulier op de website invullen en versturen. Vervolgens zou iemand van dit bedrijf zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Complimenten, klachten en tips voor Evoestate
Als je in een ver of recent verleden al eens een beroep hebt gedaan op de diensten van deze onderneming, kun je je Evoestate ervaringen op deze pagina delen met andere potentiële klanten in de vorm van een bondig, waarheidsgetrouw verslag. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent van de kwaliteit van de dienstverlening, en of het team vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Ben je benieuwd naar datgene wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!