ErvaringenSite

  Ervaringen Fast Invest

  Je kan geld wel gewoon op een spaarrekening zetten, maar over het algemeen is de rente op het moment niet zo hoog dat je daar veel mee opschiet. Investeren kan dan een handig alternatief zijn om je spaargeld toch iets te laten groeien. Maar waar kun je nou het beste investeren? Één bedrijf dat je erbij wil helpen is Fast Invest. Via hen kun je investeren in een persoonlijke lening. Maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk? Kun je dit platform wel vertrouwen? Hoe accuraat zal hun IT technologie nou echt zijn? En wat voor klantenservice zal je van Fast Invest kunnen verwachten als je hen om hulp vraagt? De beste antwoorden op deze vragen worden gegeven door mensen die al eens geld aan Fast Invest hebben uitgeleend. Lees hun reviews om je wat meer te verdiepen in Fast Invest. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen beslissen of investeren via Fast Invest een goed idee is.

  Over Fast Invest

  Fast Invest is een bedrijf dat investeringen aanbiedt. Maar ze hebben niet dezelfde investeringen als ieder ander bedrijf. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die doen in investeringen geeft Fast Invest je de kans te investeren in een persoonlijke lening. Iemand kan bij hen een lening aanvragen. Diegene krijgt dan van Fast Invest geld wat diegene terugbetaald met natuurlijk rente. Deze rente wordt vervolgens naar proporties verdeeld onder degenen die in die lening hebben geïnvesteerd. Zo verdien je dus eigenlijk aan de rente die een ander betaald. Het is net als professioneel geld uitlenen maar zonder dat je zelf achter de maandelijkse terugbetalingen aan moet. Om dit goed te laten werken heeft Fast Invest een soort IT technologie ontworpen die kan helpen om dit allemaal bij te houden. Het laat je dingen zien als de totale rente, wat er maandelijks bijkomt en wat de duur van de lening is.


  Fast Invest legt uit hoe het platform werkt. Wel, net als de website, in het Engels.

  Diensten van Fast Invest

  Het is vrij makkelijk om te investeren via Fast Invest. Je hoeft alleen maar het bedrag in te voeren en het tijdsbestek van de investering. Je kunt al investeren vanaf €1,-. En je kan kiezen voor een duur van 1 tot 12 maanden. Ze laten je dan meteen zie hoeveel deze investering je kan opleveren. Vervolgens kun je de investering online realiseren door op “nu investeren” te klikken en één van de opties te kiezen. daarnaast is er nog een Fast Invest klantenservice om je bij problemen of vragen te helpen. Een nadeel van Fast Invest is dat de website niet in het Vlaams te bezichtigen is. je zult het dus moeten doen met Engels of een andere taal die je goed beheerst.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fast Invest

  Mocht jij al een investering hebben lopen bij Fast Invest dan horen wij daar graag meer over. Was het inderdaad zo makkelijk om een investering aan te gaan via hun website? Hoeveel heeft de investering je (tot nu toe) opgeleverd? En wat is jouw mening over Fast Invest’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles over dit financiële bedrijf.

  Fast Invest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fast Invest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fast Invest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fast Invest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fast Invest actief?

  Fast Invest is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fast Invest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.