ErvaringenSite

  Ervaringen IG markets

  Wow! Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Ontdek wat anderen over IG markets zeggen. ErvaringenSite is een website waar iedereen een beoordeling, review en zijn mening achter kan laten over een bedrijf. De website helpt anderen om sneller een mening en oordeel te kunnen vellen over IG markets en tal van andere organisaties en bedrijven. IG markets is een bedrijf welke u helpt om bij het beleggen van geld de juiste beslissingen te nemen. De eerste beslissing is om belegger bij IG markets te worden schrijven ze mooi op hun website. IG markets is een betrouwbare en ook ervaren partij in de beleggerswereld. Ze zijn al 40 jaar een broker en kunnen zo volop genieten van voldoende ervaring en aanzien. Beleggen, sparen en investeren kan bij IG markets. Hier krijgt u meer voor minder. Er zijn lage spreads, lage margins en u kunt in meer dan 10.000 markten handelen. Het handelsplatform is ook superieur te noemen. Wees slim en begin ook te handelen bij IG markets.

  Over IG markets

  IG markets maakt het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te gaan handelen in meer dan 10.000 verschillende markten. Ze bestaan al sinds 1974 en zijn al vele jaren actief in de financiële wereld. Het is gemakkelijk om een rekening te openen bij ze trouwens.

  Enkele kenmerken over hun zijn:
  - Meer dan 40 jaren ervaring
  - Toegang tot meer dan tienduizend markten
  - Nieuws en ook analyses
  - Prijswinnend online platform, innovatieve en goede technologie
  - Lage margins en ook competitieve tarieven
  - Wij leiden beleggers op met onder ander seminars, tevens webinars en een website met een schat aan informatie voor de actieve belegger
  - Ervaren en betrouwbaar
  - Sinds 1974 actief

  IG markets is onderdeel van de IG Group Holding Plc, wat een onderdeel is van de FTSE 250. De marktwaarde is 4 miljard. Ze zijn actief in 16 landen en hebben 125000 klanten in de hele wereld. De netto inkomsten waren 550 miljoen euro.

  Natuurlijk zijn ze geautoriseerd door de juiste instanties. Zo zijn ze aangesloten bij de FCA en ook bij de AFM in België.

  IG Trading – What To Be Aware Of (DON'T Be Fooled)

  Diensten van IG markets

  IG markets maakt het mogelijk om te beleggen en ook om te sparen. U kunt gebruik maken van een innovatief handelsplatform en met de scherpste tarieven handelen. Ontdek alle mogelijkheden.

  Klachten, tips en complimenten over en voor IG markets

  Heeft u een klacht of een tip over IG markets? Dan kunt u natuurlijk via de website, schriftelijk en ook telefonisch uw klacht kenbaar maken. Vervolgens mag u verwachten dat de klacht naar behoren afgewikkeld zal worden. Als dit niet het geval is dan kunt zich uiteraard melden bij de AFM in België.

  Uw mening over IG markets

  Bent u een klant van IG markets? Of een klant geweest? Dan zien we graag uw mening terug op ErvaringenSite. U kunt dan met uw oordeel laten zien wat u van hun vindt. Anderen kunnen uw beoordeling lezen en zo beslissen om wel of niet in zee te gaan met IG markets. Wel zo fijn en goed toch?!

  Beleggen en sparen via IG markets een goed idee? Laat u leiden door duizenden ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze allemaal op ErvaringenSite!

  IG markets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  IG ziet er bijzonder amateuristisch uit

  Ik sta op het punt om te gaan beleggen en via via kwam ik bij IG terecht. Denk maar niet dat ik hier mijn geld in ga investeren. De site ziet er amateuristisch uit en dat maakt dat ik het allemaal niet vertrouw. Bovendien vind ik de prijzen niet bepaald aantrekkelijk

  Door: Gast23-08-2016
  tnepvfvker24-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  WOOWWW

  Wooww check dat plaatje op die website!!!

  Door: vet19-10-2015
  vyzngbbmmf24-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over IG markets

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IG markets een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over IG markets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IG markets actief?

  IG markets is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IG markets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.