Income

Alle reviews

Income

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Income

Als je als particulier of instelling interesse hebt om te investeren zonder bijkomende kosten, zou het eventueel interessant kunnen zijn om een kijkje te nemen bij het aanbod van Income. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Income review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële beleggers, en hen helpen beslissen of het aanbod van Income zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Income
Bij Income kunnen particulieren en instellingen investeren, en zouden er geen kosten voor beleggers zijn. De minimale investering is 10 euro. Om te beginnen moet je een account bij dit bedrijf aanmaken, wat slechts enkele minuten zou duren. Vervolgens dien je per bankoverschrijving geld toe te voegen aan je beleggersaccount, en een lening of een groep van leningen te kiezen om in te investeren. Investeren zou snel en makkelijk zijn, en je zou tot 12% per jaar kunnen verdienen. Op de Income Marketplace zou deze onderneming hebben gezorgd voor de veiligheid van de belegger, zodat je makkelijk passief inkomen zou kunnen verdienen. Alle leningen zouden worden geleverd met eenterugkoopverplichting,wat betekent dat zodra de lening waarin je hebt geïnvesteerd meer dan 60 dagen te laat is, deze van jou zal worden teruggekocht met volledige hoofdsom en rente. Income zou de leningenportefeuille van de leenmaatschappij als onderpand voor jouw investering nemen.

Producten en diensten van Income
Op de website van Income kun je klikken op een van de volgende knoppen: How it works, Statistics, Loan originators, Team, Help and FAQ en Blog. Heb je al een Income login? Dan kun je je via de site aanmelden. Ook als je nog geen account hebt, maar er wel een wilt aanmaken, is dit mogelijk via de website. Verder is er op de homepage ook een overzicht van de verschillende media waarin Income aan bod is gekomen, zoals Yahoo Finance en The Fintech Times. Volgens de informatie op de site zou je bij Income kunnen rekenen op de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen, een hoge mate van veiligheid en volledige transparantie over de manier van werken. 

Complimenten, klachten en tips voor Income
Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? Grijp dan snel de kans om op deze pagina je unieke Income ervaringen met anderen te delen in de vorm van een informatieve review. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over het rendement op je beleggingen, en of de communicatie met dit bedrijf vlot verloopt als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je wel graag enkele nuttige tips delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je op deze pagina lezen wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.