ErvaringenSite

  Ervaringen Initium-Hotel

  Het Initium hotel is een apart hotel dat midden in het economische gedeelte van Vlaanderen staat, namelijk Antwerpen. De exploitant heeft al 25 jaar ervaring. Het hotel wordt opgeleverd door het bedrijf Candor. Dit bedrijf is al actief als projectontwikkelaar sinds 1989 en legde zijn eerste stenen in Brussel, later gingen de projecten verder in Antwerpen en Gent. Ze zeggen dat ze gaan voor duurzaamheid en vastgoedprojecten die niet alleen mooi moeten zijn maar ook toekomstbestendig. Lees op deze pagina meer over dit project. Voor meer informatie en soortgelijke reviews kun je terecht op onze homepage.

  Over Initium-Hotel

  Op de website kunt u zien dat zij al 4.600 appartementen hebben gerealiseerd en verkocht. Ook bieden ze aan om grond te kopen, mensen die van hun pand af willen en van hun grond af willen kunnen contact met het bedrijf opnemen. Ze hebben bijvoorbeeld interesse in leegstaande en slooprijpe appartementen, vervallen boerderijen en oude kantoorpanden. Op die manier bouwen ze nieuwe projecten zoals het Initium Hotel of bijvoorbeeld studentenflats. Voor diensten en meer informatie kunt u altijd terecht op de website van de projectontwikkelaar.

  Maasstroom 7 - Uniqueship- MCS BV - Initium op 31 oktober in Meppel

  Investeren in het Initium-Hotel

  U krijgt de kans om te investeren in het Initium hotel. Ze beloven zorgeloos beheer en een gunstig fiscaal regime. De aankoop zal een vol eigendom zijn en dus geen erfpacht. U kunt voor 147.000 euro investeren, dit is all-in. En garandeert minimaal 25 jaar gewaarborgde inkomsten, een hoog netto rendement, geen onvoorziene kosten en geen belastingen op de inkomsten. Het bedrijf zegt het Initium hotel op te leveren in 2021. Het hotel bevat 64 aparte kamers en 38 parkings. Op de website van het bedrijf kunt u foto's zien van het Initium hotel.

  Heeft u Klachten of Tips over de Projectontwikkelaar of het Initium-Hotel Project?

  Bent u ooit in aanraking gekomen met Candor of het Initium hotel project? En heeft u slechte ervaringen meegemaakt? Hier op ErvaringenSite kunt u altijd uw klachten melden. Zo kunnen wij en andere mensen zien of zij ook echt hun woorden waar maken en houden wij het bedrijf scherp. Doe dit wel op een eerlijke manier, onnodig iemand of iets zwart maken is natuurlijk niet de bedoeling.

  Ervaringen en Meningen over Initium-Hotel

  Laat op onze website achter wat uw ervaring is met Candor en het Initium hotel. Welke punten vond u uitstekend, goed, matig of slecht? Voeg een beschrijving toe, zo kunnen andere mensen zien hoe goed of slecht en vertrouwd het bedrijf is. Zo helpen wij elkaar, en misschien kan het bedrijf leren van de eventuele fouten die het bedrijf heeft begaan. Samen op naar een betere toekomst.

  Initium-Hotel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Initium-Hotel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Initium-Hotel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Initium-Hotel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Initium-Hotel actief?

  Initium-Hotel is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Initium-Hotel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.