Initium-Hotel

Alle reviews

Initium-Hotel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

OnafhankelijkAdvies.be

1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Investering Novotel Ieper

0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Knab

0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Openbank

0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Initium-Hotel

Het Initium hotel is een apart hotel dat midden in het economische gedeelte van Vlaanderen staat, namelijk Antwerpen. De exploitant heeft al 25 jaar ervaring. Het hotel wordt opgeleverd door het bedrijf Candor. Dit bedrijf is al actief als projectontwikkelaar sinds 1989 en legde zijn eerste stenen in Brussel, later gingen de projecten verder in Antwerpen en Gent. Ze zeggen dat ze gaan voor duurzaamheid en vastgoedprojecten die niet alleen mooi moeten zijn maar ook toekomstbestendig. Lees op deze pagina meer over dit project. Voor meer informatie en soortgelijke reviews kun je terecht op onze homepage.

Over Initium-Hotel
Op de website kunt u zien dat zij al 4.600 appartementen hebben gerealiseerd en verkocht. Ook bieden ze aan om grond te kopen, mensen die van hun pand af willen en van hun grond af willen kunnen contact met het bedrijf opnemen. Ze hebben bijvoorbeeld interesse in leegstaande en slooprijpe appartementen, vervallen boerderijen en oude kantoorpanden. Op die manier bouwen ze nieuwe projecten zoals het Initium Hotel of bijvoorbeeld studentenflats. Voor diensten en meer informatie kunt u altijd terecht op de website van de projectontwikkelaar.

Investeren in het Initium-Hotel
U krijgt de kans om te investeren in het Initium hotel. Ze beloven zorgeloos beheer en een gunstig fiscaal regime. De aankoop zal een vol eigendom zijn en dus geen erfpacht. U kunt voor 147.000 euro investeren, dit is all-in. En garandeert minimaal 25 jaar gewaarborgde inkomsten, een hoog netto rendement, geen onvoorziene kosten en geen belastingen op de inkomsten. Het bedrijf zegt het Initium hotel op te leveren in 2021. Het hotel bevat 64 aparte kamers en 38 parkings. Op de website van het bedrijf kunt u foto's zien van het Initium hotel.

Heeft u Klachten of Tips over de Projectontwikkelaar of het Initium-Hotel Project?
Bent u ooit in aanraking gekomen met Candor of het Initium hotel project? En heeft u slechte ervaringen meegemaakt? Hier op ErvaringenSite kunt u altijd uw klachten melden. Zo kunnen wij en andere mensen zien of zij ook echt hun woorden waar maken en houden wij het bedrijf scherp. Doe dit wel op een eerlijke manier, onnodig iemand of iets zwart maken is natuurlijk niet de bedoeling.

Ervaringen en Meningen over Initium-Hotel
Laat op onze website achter wat uw ervaring is met Candor en het Initium hotel. Welke punten vond u uitstekend, goed, matig of slecht? Voeg een beschrijving toe, zo kunnen andere mensen zien hoe goed of slecht en vertrouwd het bedrijf is. Zo helpen wij elkaar, en misschien kan het bedrijf leren van de eventuele fouten die het bedrijf heeft begaan. Samen op naar een betere toekomst.