Inrento

Alle reviews

Inrento

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Inrento

Geld verdienen aan huurinkomsten is voor veel mensen een lastige zaak: het is een dure investering om grond te kopen, je investering is illiquide, er is veel gedoe met onderhoud en het onderhouden van een relatie met de huurders kan veel tijd kosten. Hoewel het gezien wordt als een veilige investering, is het daarom voor veel mensen buiten bereik. Tot voor kort.

Via crowdfunding is het nu bij Inrento mogelijk om toch te verdienen aan huuropbrengsten, maar dan zonder het gedoe en de illiquiditeit: je geld zit niet vast in het onroerend goed. Bij geldzaken is het echter verstandig om op voorhand goed onderzoek te doen: je moet de andere partij immers wel kunnen vertrouwen. Een van de zaken die je daarvoor kunt bekijken, zijn de beoordelingen van de mensen die al gebruik maken van de dienst. Die vind je hier, bij ErvaringenSite.

Over Inrento
Inrento is een Litouws fintech bedrijf dat mensen de mogelijkheid geeft om geld te verdienen aan huuropbrengsten. Het hoofdkantoor bevind zich in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Het bedrijf is opgericht in 2020.

Het bedrijf wordt ondersteund met het geld van de institutionele investeerders Verslo Angelu Fondas II en Wise Guys. Verder staat het bedrijf onder toezicht van de Litouwse bank Lietuvos Bankas.

Diensten van Inrento
Inrento brengt investeerders en geldleners bij elkaar via crowdfunding. Zo kunnen mensen met een wens om te investeren in vastgoed dit doen via projecten op Inrento, zonder al het bijkomende gedoe van het verhuren van panden. Ook kunnen mensen op deze manier geld lenen voor de investering in vastgoed, zonder dat hier een bank bij hoeft te komen.

Hoe werkt het peer to peer investeren in vastgoed?
Bij Inrento kunnen mensen geld lenen van investeerders. De geldleners en investeerders vinden elkaar via het peer to peer (p2p) netwerk van Inrento. Met het geld van de investeerders kan de geldlener vastgoed aankopen. Het vastgoed dient ook als onderpand en kan daarom ook zekerheid geven aan de investering: indien de lener niet aan zijn verplichtingen kan voldoen, is het in het uiterste geval mogelijk dat Inrento het vastgoed terugneemt. 

Zodra het vastgoed gereed is voor de verhuur, krijgt de lener huurinkomsten. Standaard gaat 20% van de huurinkomsten gaat naar de eigenaar. Dit is voor het onderhoud van het pand en de verdiensten voor het werk. De overige 80% naar de investeerders en Inrento zelf. De verdeling kan wel wat verschillen, afhankelijk van wat er in het contract staat. Wanneer het vastgoed niet verhuurd wordt, betaalt de lener rente aan de investeerders.

Met het bovenstaande model kunnen investeerders een maandelijks vast passief inkomen genereren en kunnen geldleners vastgoed aanschaffen zonder tussenkomst van een hypotheek van een bank.

Klachten complimenten of tips voor Inrento?
Indien je al eens in een project bij inrento hebt geïnvesteerd, horen we graag wat je hiervan vond. Was het een prettige ervaring? Zou je het nog eens doen? Konden er dingen verbeterd worden? Ook als je al eens geld hebt geleend via het netwerk van Inrento, horen we je ervaringen graag terug in je review! Zo help je anderen met hun keuze in een crowdfundingnetwerk.